Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: heredotolga , gestapho Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
36.041
Cevap
1.131
Favori
3.520.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annemin üzerine olan evi satın almak için konut kredisi kullanabilirmiyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptposeidon

annemin üzerine olan evi satın almak için konut kredisi kullanabilirmiyim?
    Hayır, bedel ile yakınlarınızdan(anne-baba-abi--kardeş) satımı yasak, ev satın alamazsınız... Sadece devir işlemi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Haziran 2020; 13:10:48 >
  • anelka3939 kullanıcısına yanıt
    6 ay önce bende Halkbankasına, arsa sahibinde müteahhit değil kredi başvurusu yaptım ve 0.79 onaylandı,ilk satış olması yeterli dediler.
    Ev sahibi satıştan vazgeçti Nisan ayında gene başka arsa sahibinden 0.79'dan çektim aldım, sıkıntı olmadı.
  • quote:

annemin üzerine olan evi satın almak için konut kredisi kullanabilirmiyim?
    ben ananemin evini satın almıştım ve alırken de konut kredisini kullandım,sıkıntı yok
  • nncancannn N kullanıcısına yanıt
    başkası farklı soyluyor en iyi bankaya gitmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

başkası farklı soyluyor en iyi bankaya gitmek
    ben bilmem,yaşadığımı söylüyorum size
  • Dün akşam ev baktım 220k fiyatı vardı sabah açtım 230k fiyat gördüm... Bunu nereye şikayet edebiliriz ?

Resimde ilandaki fiyatı 220 dikkatli bakarsanız görürsünüz üstteki link'te.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Dün akşam ev baktım 220k fiyatı vardı sabah açtım 230k fiyat gördüm... Bunu nereye şikayet edebiliriz ?

Resimde ilandaki fiyatı 220 dikkatli bakarsanız görürsünüz üstteki link'te.

ortada şikayet edilecek bir durum yokki işinize geliyorsa alırsınız işinze gelmiyorsa almazsınız serbest pıyasa bu ekmek degıl su degıl almazsanız olmezsınız. bunu satan kısıde ustune para koyup 500 bıne daıre alacaktı o da 530 oldu belkı. satıcı ıster 1 lıraya ıser 1 mılyon lıraya satar mal kendısının. sızın yapabılecegınız sey ya alırsınız ya vazgecersınız. 220 bıne c sınıfı araba alınmıyo artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED15FB90

ortada şikayet edilecek bir durum yokki işinize geliyorsa alırsınız işinze gelmiyorsa almazsınız serbest pıyasa bu ekmek degıl su degıl almazsanız olmezsınız. bunu satan kısıde ustune para koyup 500 bıne daıre alacaktı o da 530 oldu belkı. satıcı ıster 1 lıraya ıser 1 mılyon lıraya satar mal kendısının. sızın yapabılecegınız sey ya alırsınız ya vazgecersınız. 220 bıne c sınıfı araba alınmıyo artık.

Alıntıları Göster
    Haaa tamam bilirkişi cezap yazdı,tamam hemen uyalım 'ARKADAŞLAR İŞİMİZE GELİYORSA ALIYORUZ GELMİYORSA ALMIYORUZ' iyi forumlar...

• Öyle saçmalık mı olur bu kredileri devlet sübvanse ediyor senin benim cebimden çıkıyor, piyasa canlansın çökmesin diye bunların cebine girsin diye yapılmıyor. Bugün bir haber okudum Çevre Şehircilik bakanı bize şikayet edin diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Öyle saçmalık mı olur bu kredileri devlet sübvanse ediyor senin benim cebimden çıkıyor, piyasa canlansın çökmesin diye bunların cebine girsin diye yapılmıyor. Bugün bir haber okudum Çevre Şehircilik bakanı bize şikayet edin diyordu.
    Bunun gibi andavallar yüzünden bu durum böyle işte geri zihniyet bunlar böyle oldukça bu millet 1 adım ilerleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Öyle saçmalık mı olur bu kredileri devlet sübvanse ediyor senin benim cebimden çıkıyor, piyasa canlansın çökmesin diye bunların cebine girsin diye yapılmıyor. Bugün bir haber okudum Çevre Şehircilik bakanı bize şikayet edin diyordu.
    peki şikayet edin. :) sonra ne olacak paylasında gorelım. kımın ne dedıgının bır onemı yok burası hukuk devletı anayasa var kanun var. bankaların yapıp yapabıleceklerı anlasmalı projelere fiyat artırırlarsa kredi vermemek olur. onun dısında ben kredı vermıyorum dıyemez banka, ya da muteaahıte gecen ay 500 du gene 500 e sat dıyemez. subvanse meslesıne gelınce devlet boyle bır karar aldıgına gore sonuclarını da onceden kestırmıstır buyuklerımız bızden ıyı bılır. Devletın harcadıgı her para bızım cebımızden cıkıyor. buna da ekstra anlam yuklemeye gerek yok. artırdıysa almazsın olur bıter, otekını alın. boylece gercek fıyat olusmus olur. ama artmasına ragmen alacaksanız zaten dogru fıyat odur. ekonomık krız cıksaydı adam evın fıyatını 220 den 150 ye dusurseydı. olmaz ben 220 verecem dıyecektıysenız o baska.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Bunun gibi andavallar yüzünden bu durum böyle işte geri zihniyet bunlar böyle oldukça bu millet 1 adım ilerleyemez.

Alıntıları Göster
    aldıgınız terbıye yazdıgın yazıya yansımıs. ozur dılemedıgınız surece size cevap yazıp değerlı vaktımı harcamayacagım. istedıgıniz gıbı ınanabılırsıniz, ileri hayatınızda basarılar dılerım.
  • Yapılandırmada bir gelişme oldu mu millet?
  • kuveytte ön onay ne kadar sürer? bilen var mı?
  • XII kullanıcısına yanıt
    Şuan için yok hocam. Sessizlik hakim.
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    İşbank sms atmış 0,84'den yapılandıralım diye ama konuşmadım henüz.
    Şuanlık beklemedeyim.
  • Tapu E randevudan gün aldım 3 hafta sonrasına gün verdi. Tapu dairesine ugradım onlar randevu vermiyormuş. Alo 181 yada internetten alınacakmış.

Birde web tapu diye bir şey var orada tüm işlemler seçilip yapılıyor, harç ödeme işlemleri, evrak yükleme felan gibi şeyler var. Bu işlemleri web tapuda yapınca tapuda sadece 5 dk imzaya gidiliyormuş.

Web tapuyu kullanmak randevuyu erkene almaya faydası varmı , kullanan oldumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, biraz olaya uzağım da ben , acaba bu 0.64 faiz oranı ile ilgili bir son tarih var mı ? İst- Arnavutköy'de resmen daire kalmamış çünkü.Belki yaz sonu veya kışa doğru ancak alabiliriz gibi duruyor.
  • Arkadaslar internette biraz arastirdim ama bulamadim belki bilgi sahibi olan vardir.Şayet bankalar son kredi paketinde yer alan tutarlardan yapilandirma yapmaz iseler bu konuda dava acabilirmiyiz merak ettim.Bir örnegi varmidir bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmawi83 -- 9 Haziran 2020; 16:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.