Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.036
Cevap
1.131
Favori
3.520.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bes zorunlu değil mi hocam? Bana zorunlu olduğunu söylediler 6 ay içinde taşıma yapabilirsiniz dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç çok çıkarmış ?

• 2 adet kredi alınabiliniyor mu ?
  • uur324 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 160k kredi çekeceğim ziraatten. Anlastigimiz inşaat firması dairelerini ziraat bankası eksperine ekspertletmis. Kredi Masrafım ne kadar düşer tahmini. Birde hayat sigortası yaptılar mı. Son olarak Aylık ödeme ne çıkiyor :) k.bakmayin fazla olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 8 Haziran 2020; 19:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net bilen varsa acaba söyleyebilir mi? 0,64 kredi oranı sadece müteahhitten alınan daireler için mi geçerli? Geçmiş dönemdeki 0.79 kampanyasında bu açık bir şekilde bankaların internet sitelerinde yazıyordu. Ancak bu defa hiçbir bankanın internet sitesinde böyle bir bilgi yer almıyor ve sadece sıfır/birinci el yazılmış 0,64 şartı için. Ben örneğin kentsel dönüşümle dairesi yenilenen bir kişiden daireyi alırken 0,64'le kredi alamıyor muyum? Bunun net bir şekilde belirlendiği bir tebliğ ya da bir doküman var mı acaba?
  • Senin muhasebeci hiç konut kredisi kullanmış mı ceza gelirse öderim yine taahhüt versin sıkıysa. Kredi tutarı devlet nezdinde yüzde 85 ifade ediyor. 100 tutarını bulup o oranında bir kuruş altına düşme yoksa cezayı yersin. 85 bin TL kredide 100 bin TL alım satım gösterme bakalım ne oluyor. Baba sormadan yaptığı alım satımdan 8 sene sonra ceza geldi babama. Bu arada 4 5 kez daire alım işlemi yaptım bana güven

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Evin metrekaresi şehir konumuna deprem riskine göre değişiyor diye biliyorum hakkinizda hayırlısı olsun Allah ev sahibi olmak isteyenlere yardım etsin

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Kredi çekecekler için tek tavsiyem tek şubeye bağlı kalmayın benim ikinci ev kredim Şubeleri gezmeniz tavsiye ederim ilk ziraat şubesi 4500 TL masraf dedi konut dask eşya bes ne bulursa yapacaklardı burada okuduğum bir mesajdan yola çıktım 2700 TL ye düştü masraf önemli peşin alınıyor kalan paraya bloke koyuluyor yapıdan sonra satıcı ibanina havale yapiliyor

• uur324 U kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısın hocam ama bir kere oradan başvurduk artık bakalım ne masraf çıkacak. Ben 180bin için başvurmuştum 183bin talep edelim dedi benimle ilgilenen kişi. Demek ki 3bin civarı masraf çıkacak, öyle mi oluyor

Aynen öyle ziraat bankası ekraninidan bir iki özel sigorta yapıyor konut sigortasıni kullandirirken ekranların devamını sağlaması için sonra bu yaptığı policeleri iptal ediyor benim bu şekilde 400 TL yakın iptal policeleriniden para geldi normalde daha fazla çıkıyor özel bankalar hiç acımıyor ve vakifbank bir de maaş müşterisiyim ve 7500tl masraf çıkardı

• SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Kaç ay vade cekeceginize bağlı. Ben 42 ay çektim 4356 TL ödemesi var aylık. 375 TL özel konut sigortası birde yangın sigortası yaptı galiba. Toplam 500tl ben 3 bini go,den çıkarmistim. 35 yaşındayım konutu da İstanbul dan aldım. sizin mutehaitle anlastiginiz banka en fazla eksper ücretini almaz o da zaten en babası 1.000 TL ben tapu masraflarinin tamamını satıcıya bıraktım sozlesmeye yazdirmistim ondan bile 5 -6 bin kar ediyorsunuz. Şimdiden Allah güle güle oturmayı nasip etsin

• bugün öğlen başvurdum kuveyte. ön onay hala gelmedi. normal mi? akşam 5:30 gibi gelir demişti temsilci
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    bende belediyede memurum. bordro için imza sirküsü istedi. sizdende istediler mi? bizimkiler bilmiyor sanırım.
  • Bugun Vakıfbank'ta 8 saat sira bekledim. Sonuc olarak 1 ocak 2019 yilindan sonra islem gormus tapulara 0.74 ten faiz vermiyorlarmis. Geri döndüm. Bu cesit baska zarti zurtu var mi bu işin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Bugun Vakıfbank'ta 8 saat sira bekledim. Sonuc olarak 1 ocak 2019 yilindan sonra islem gormus tapulara 0.74 ten faiz vermiyorlarmis. Geri döndüm. Bu cesit baska zarti zurtu var mi bu işin?
    malesef benimde basima boyle bi geldi. gerci ziraaten tandik direk gelmeyin dedi bana. ocak1 2019 konusu malesef dogru. ben hal boyle olunce kuvetten basvuru yaptim. 0,76 - yalniz onlarda 120 ay ustune cikilmiyor ve erteme yok. eger size uyarsa sizde kuveyt deneyin. 4k kadar masraf. 4k kadar da hayat sigortasi cikardi. yani toplam masraf 8k civari.

bu sartlarda en makul bunu yapabildim.

500k kredi kullanacagim bu arada hala bekliyorum bi gelisme yok 1-2 gune hallolur dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 8 Haziran 2020; 22:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papkide

malesef benimde basima boyle bi geldi. gerci ziraaten tandik direk gelmeyin dedi bana. ocak1 2019 konusu malesef dogru. ben hal boyle olunce kuvetten basvuru yaptim. 0,76 - yalniz onlarda 120 ay ustune cikilmiyor ve erteme yok. eger size uyarsa sizde kuveyt deneyin. 4k kadar masraf. 4k kadar da hayat sigortasi cikardi. yani toplam masraf 8k civari.

bu sartlarda en makul bunu yapabildim.

500k kredi kullanacagim bu arada hala bekliyorum bi gelisme yok 1-2 gune hallolur dedi.

Alıntıları Göster
    Sigortayi iptal edemiyoe muyuz?

Kaporayi geri aldim. 2013 tarihli baska ev aldim bugun. Yarin yine gidicem bankaya. 3 banka arasinda en masrafsizi hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

bende belediyede memurum. bordro için imza sirküsü istedi. sizdende istediler mi? bizimkiler bilmiyor sanırım.
    Ben zaten maaş müşterileri olduğum için hiç bordro istemediler.

Merhaba, 300 bin aldım. Halkbank doğrudan hesaptan çekti ama sanırım karta taksit de yapılabilirdi.

• Ben bugün bankadaki işlemlerimi hallettim. İnşallah dileyen isteyen herkes için nasip olur.

Az önce fark ettiğim küçük bir ayrıntıyı paylaşayım. Kredi kampanyası kapsamında verilen otomatik ödeme talimatları iptal edilemiyor. İptal etmek istediğimde kredi kampanyası kapsamında verdiğiniz talimatlar için şubeniz ile görüşün diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Ben bugün bankadaki işlemlerimi hallettim. İnşallah dileyen isteyen herkes için nasip olur.

Az önce fark ettiğim küçük bir ayrıntıyı paylaşayım. Kredi kampanyası kapsamında verilen otomatik ödeme talimatları iptal edilemiyor. İptal etmek istediğimde kredi kampanyası kapsamında verdiğiniz talimatlar için şubeniz ile görüşün diyor.
    Masraflari nasil oldu? Sigorta vs?
    Hangi banka? Detayli yazar misiniz?

• 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.