Şimdi Ara

En iyi Ps3 Modeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
42.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myslf_61

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Ben Slimi Öneririm Çünkü Sırf Dizayn Olarak Yapılmadığı Söyleniyo Hem Dizayn Hemde Daha Güçlüymüş Ayrıca 120 ve 250GB Paketler...

Bu kısım doğru değil. Slim ve Fat PS3 arasında teknik detay/donanım/performans açısından hiçbir fark yok.

Ben de Öyle Sanıyodum ama Donanımhaber de Geziiyodum Sony'nin Yeni Ürünlerimi Ne Tanıtılıyodu Videoluydu Donanımhaber Editörüydü Sanırım Yanlış Olmasın Tam Hatırlamıyorum ve Bir Sony Yetkilisiyle Söyleşi Yapıyolardı PS3 Slim - Eyepet ve Sony'nin Yeni MP4 Çalarları Hakkında Konuşuyolardı İlk PS3 den Başladı Anlatmaya ve Şöyle Bir Cümle Kurdu "Sadece İnce Dizaynı Değil Ayrıca Daha Güçlü" Buna Benzer Bir Cümleydi Yanlış Söylemek İstemem Tabi Sizde Haklı Olabilirsiniz Ben Orda Gördüğümden Dolayı Böyle Söyledim. Ama Donanım Olarak Sizce Bir Fark Yomu Hani Güç Kaynağı Kullanılıyodu Fatlerde O Çıkartıldı Sanırım En Azından O Kadar Büyük Olanı Çıkartılmıştır Herhalde. Bu Donanım Farkı Sayılır mı ?

Donanım farkı derken bahsettiğin şekilde farklar mevcut tabiki. Güç kaynağı, Blu-ray sürücü farkı, soğutucu farkı, anakart farkı...vs gibi.

Benim kasteddiğim CPU, GPU veya Ana Bellek gibi temel donanımlar. Slim ve Fat PS3 lerin hepsi aynı donanım kaynağını kullanıyor. Aynı donanımların nanometrik olarak küçültülmüş, revizyona gidilmiş halleri dışında performans bakımından hiçbir fark yok.

Bir oyun ilk çıkan 20 GB Fat PS3 de de aynı hızda çalışır son çıkan 250 GB Slim PS3'de de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 24 Ocak 2010; 17:59:08 >

• alıcaksan kesin olarak 250gb al hem başın ağrımaz hem kafan rahat olur hemde bundan sonra başka model çıkmayacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Slimi Öneririm Çünkü Sırf Dizayn Olarak Yapılmadığı Söyleniyo Hem Dizayn Hemde Daha Güçlüymüş Ayrıca 120 ve 250GB Paketler...

Bu kısım doğru değil. Slim ve Fat PS3 arasında teknik detay/donanım/performans açısından hiçbir fark yok.

Ben de Öyle Sanıyodum ama Donanımhaber de Geziiyodum Sony'nin Yeni Ürünlerimi Ne Tanıtılıyodu Videoluydu Donanımhaber Editörüydü Sanırım Yanlış Olmasın Tam Hatırlamıyorum ve Bir Sony Yetkilisiyle Söyleşi Yapıyolardı PS3 Slim - Eyepet ve Sony'nin Yeni MP4 Çalarları Hakkında Konuşuyolardı İlk PS3 den Başladı Anlatmaya ve Şöyle Bir Cümle Kurdu "Sadece İnce Dizaynı Değil Ayrıca Daha Güçlü" Buna Benzer Bir Cümleydi Yanlış Söylemek İstemem Tabi Sizde Haklı Olabilirsiniz Ben Orda Gördüğümden Dolayı Böyle Söyledim. Ama Donanım Olarak Sizce Bir Fark Yomu Hani Güç Kaynağı Kullanılıyodu Fatlerde O Çıkartıldı Sanırım En Azından O Kadar Büyük Olanı Çıkartılmıştır Herhalde. Bu Donanım Farkı Sayılır mı ?

Donanım farkı derken bahsettiğin şekilde farklar mevcut tabiki. Güç kaynağı, Blu-ray sürücü farkı, soğutucu farkı, anakart farkı...vs gibi.

Benim kasteddiğim CPU, GPU veya Ana Bellek gibi temel donanımlar. Slim ve Fat PS3 lerin hepsi aynı donanım kaynağını kullanıyor. Aynı donanımların nanometrik olarak küçültülmüş, revizyona gidilmiş halleri dışında performans bakımından hiçbir fark yok.

Bir oyun ilk çıkan 20 GB Fat PS3 de de aynı hızda çalışır son çıkan 250 GB Slim PS3'de de

Saolun Yanlışımı Düzelttiniz Öğrenmiş Oldum. Bu Arada PS2 Emulatörü Bulunan Model Hangisiydi Çünkü Slimlerde Yokmuş Galiba Fat Kasalardan 40-60 larda Var Diyolar Ama Tam Bilmiyorum.

• 60gb Pal'da cift gözlü okuyucu olsaydı ve uretilseydi kesinlikle bunu tavsiye ederdim ki herkesde onu alırdı! tavsiyem 60gb uretilmedigine gore 250 gb slim(şuana kadar sorunsuz gozukuyor) !!!
  • benim düşünceme göre bazı arkadaşlar yanlış bilgilere sahip.slim modeller kesinlikle diğerlerine göre daha sağlamlar.slimin bozulma ihtimali diğer modellere nazaran daha azdır.bozulmasın istiyorsanız slim almalısınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saolun Yanlışımı Düzelttiniz Öğrenmiş Oldum. Bu Arada PS2 Emulatörü Bulunan Model Hangisiydi Çünkü Slimlerde Yokmuş Galiba Fat Kasalardan 40-60 larda Var Diyolar Ama Tam Bilmiyorum.

PS2 emülatörü değilde direk donanımsal PS2 formatı desteği veren 20 GB ve 60 GB Fat PS3 lerdir. Bu makinaların anakartı üzerinde PS2 nin işlemcisi olan "Emotion Engine" var. Yazılımsal olaraksa ilk çıkan 80 GB Fat NTSC-J makina PS2 formatını destekliyor (ama tüm oyunlar için geçerli değil). Tabi PS2 formatı destekleyen bir PS3 de PS2 oyunu oynamak için oyunun orjinal olması ve bölge kodunun makina ile aynı olması gerekiyor (Örneğin 60 GB NTSC-U makina için God of War 2 NTSC-U Orjinal oyunu gerekir).

40/80/160 GB Fat PS3 ler ve 120/250 GB Slim PS3 ler PS2 formatını hem donanımsal hemde yazılımsal olarak desteklemiyor.

• bu saatten sonra slim almak daha mantikli bence, fat versiyonlar eksidi
  • Hiçbir zaman slim kullanmadım , kullanmam da...Benim için herzaman en iyisi FAT modelidir.Evet FAT modellerde de fark var onu da şu şekilde ayırtedersin ; CECx koduna bak. x'in yerine K,L,M.... ve sonrasını koy , o cihazı al tereddütsüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

bu saatten sonra slim almak daha mantikli bence, fat versiyonlar eksidi

eskidi derken ? slimde oyunlar daha mı net
  • arkadaşlar aşağdaki özellikli ps3 iyimi hayatımda hiç almadım almışken en iyisini almak istiyorum

Joystick 1 Adet Kablosuz Orjinal Joystick
    İŞLEMCİ Cell Broadband Engine
    HARD DISK 320 GB 2.5" Serial ATA
    BELLEK 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
    WI-FI Wi-fi IEE 802.11 b/g
    OPTİK SÜRÜCÜ Blu - Ray Disc READ,DVD-ROM, DVD-R,DVD-RW,DVD+R
    MODEL PLAYSTATION 3 PS3 SLIM 320 GB KONSOL
    HDMI HDMI çıkış x 1
    GPU RSX
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (PAL 576p, 576i için)
    USB 2x - USB 2.0
    BLUETOOTH Bluetooth 2.0 (+EDR)
    ETHERNET Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
    ANALOG ÇIKIŞ Var
    VERSİYON 3.40
    GARANTİ 2 Yıl
    Kargo Ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirsan -- 26 Haziran 2011; 16:46:14 >
  • ne kadar takıntılı insanlar varmış alın işte bitane slim pal bitsin
  • Slim al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirsan

arkadaşlar aşağdaki özellikli ps3 iyimi hayatımda hiç almadım almışken en iyisini almak istiyorum

Joystick 1 Adet Kablosuz Orjinal Joystick
    İŞLEMCİ Cell Broadband Engine
    HARD DISK 320 GB 2.5" Serial ATA
    BELLEK 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
    WI-FI Wi-fi IEE 802.11 b/g
    OPTİK SÜRÜCÜ Blu - Ray Disc READ,DVD-ROM, DVD-R,DVD-RW,DVD+R
    MODEL PLAYSTATION 3 PS3 SLIM 320 GB KONSOL
    HDMI HDMI çıkış x 1
    GPU RSX
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (PAL 576p, 576i için)
    USB 2x - USB 2.0
    BLUETOOTH Bluetooth 2.0 (+EDR)
    ETHERNET Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
    ANALOG ÇIKIŞ Var
    VERSİYON 3.40
    GARANTİ 2 Yıl
    Kargo Ücretsiz

Kardeşim pc mi alıyorsun.ps3 özellikleri standarttır.Hem 320 gb diyo.Al gitsin

• 320gb slim move paket hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

320gb slim move paket hocam

Move alma bence, ben aldim bi köse de duruyorr
  • öyle aman amn bi fark yok
  • FAT cihaz sıfır bulamazsın. Üretimden kaldırıldı ancak ikinci el bulabilirsin.
    Seçenek olarak sıfır 160, 250 veya 320GB SLIM PS3 satılıyor.
  • 160 gb slim al
  • En son cikan PS3 Slim 320 GB 2010 temmuz/eylül aylarinda cikti.
  • Güzel hort beyler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.