Armoury Crate sorunsalı
Arkadaşlar merhabalar;
sistemimde Asus Rog B650E-E Gaming Wifi anakart, Rog Ryujin III 360 soğutucu, Rog Azorh klavye, Rog Gladius III mouse ve Rog Raikiri Pro cihazlar mevcut,
uygulama kendiliğinden tüm cihazları görmemeye ve Aura Sync senkronizasyonu tamamen bozuldu. Uygulamayı tamamen sildim kalıntılarına kadar fakat yeniden yüklediğimde de uygulama yükleniyor,
Aura Sync sürekli hata veriyor, cihazları bulmuyor, donanımları söküp yükledim, donanımlar takılıyken silip yükledim, çeşitli internet üzerinde bulduğum kaynaklardan benzer problemleri yaşayanların çözümlerini denedim bir türlü olmadı.
Uygulama güncelleme kısmında tüm güncellemeler yapılı ve sorunsuz güncelleyerek kurulumlarını yapmasına rağmen aşağıdaki gibi hatalar alıyorum. Yarımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
Uygulamayı her açtığımda ise son görselde olduğu gibi sanki yeni yükleniyormuş gibi işlem yapıyor ve açılıyor.
Uygulamada hakkında kısmına girdiğimde ise aldığım bilgilerde bu var fakat hizmetlerden ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde tüm bu servisler yüklü ve çalışır durumda.
Item Version
---- -------
Armoury Crate UWP App 5.8.9.0
ROG Live Service Yüklü değil
Aura Service (Lighting Service) Yüklü değil
Armoury Crate service Yüklü değil
Aura Wallpaper Service Yüklü değil
Playstation Now Betası Başladı mı ?
|
PSN Flash Sale - İndirimler
|
|
Ps3 Media Server - Ps4 Media Server
|
Yönetim Kampa Giriyor | Bir İlk Daha !!
|
Eskilerden kimler var ?
|
Suriyeliler ve TC Kimliği
İLk Gelene BJK- Pınar KSK maçı bileti hediye
Casio G-Shock DW-6900CS-7DR İncelemesi (Beyaz)
|
Meslek: işsiz
İlgi Alanları: Oyun konsolları, PC, Film, Sinema, İnternet
AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Ultra Steam |
Beşiktaş | iPhone 13 Product Red | Xbox Series X | Steam & GT: profiteertr |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.991
İkinci El Bölümü Mesajları: 685
Konularının görüntülenme sayısı: 37.313 (Bu ay: 799)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 882 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun