Şimdi Ara

En iyi Ps3 Modeli ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
42.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni modeller çıkarsa oyunda grafik artışları olur mu acaba?
  • en iyisi enson çıkan 320likler çünki gpu 45nm(ilk çıkandeil enson çıkan 320likler)
  • 320 GB......
  • Beyler bayanlar ben PS3 almak istiyorum model olarak da şu Slim 320GB ama şu çıktı bide 3D ben nerede PS3 e baksam 3D yazıyor bizim televizyonda 3D yok. Ben ne yapmalıyım? Eğer PS3 3D olursa ben bunu Normal 3Dsiz HD bir plazmaya baglarsam bunu 3D siz oynuyabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanki

Beyler bayanlar ben PS3 almak istiyorum model olarak da şu Slim 320GB ama şu çıktı bide 3D ben nerede PS3 e baksam 3D yazıyor bizim televizyonda 3D yok. Ben ne yapmalıyım? Eğer PS3 3D olursa ben bunu Normal 3Dsiz HD bir plazmaya baglarsam bunu 3D siz oynuyabilirmiyim ?

Ne dediğini fazla anlayamadım ama evet PS3 te 3D özelliği vardır, ama özellikten yararlanabilmek için televiyonun veya monitörün 3D yi desteklemesi lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bayanlar ben PS3 almak istiyorum model olarak da şu Slim 320GB ama şu çıktı bide 3D ben nerede PS3 e baksam 3D yazıyor bizim televizyonda 3D yok. Ben ne yapmalıyım? Eğer PS3 3D olursa ben bunu Normal 3Dsiz HD bir plazmaya baglarsam bunu 3D siz oynuyabilirmiyim ? Kısaca Ben 3D li bir PS3 ü 3D siz bir plazmada oynuyabilirmiyim ? Lütfen bana yardımcı olun ..! Ben 3D olarak oynamak istemiyorum..! Sadece şunu soruyorum;
    Ben 3D siz bir plazmada 3Dli bir PS3 ü 3D siz olarak oynuyabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanki

Beyler bayanlar ben PS3 almak istiyorum model olarak da şu Slim 320GB ama şu çıktı bide 3D ben nerede PS3 e baksam 3D yazıyor bizim televizyonda 3D yok. Ben ne yapmalıyım? Eğer PS3 3D olursa ben bunu Normal 3Dsiz HD bir plazmaya baglarsam bunu 3D siz oynuyabilirmiyim ? Kısaca Ben 3D li bir PS3 ü 3D siz bir plazmada oynuyabilirmiyim ? Lütfen bana yardımcı olun ..! Ben 3D olarak oynamak istemiyorum..! Sadece şunu soruyorum;
    Ben 3D siz bir plazmada 3Dli bir PS3 ü 3D siz olarak oynuyabilirmiyim ?

evet oynarsın makine seni 3D oynamaya zorlamıyo merak etme
  • @yakuza_eren evet makina sizin, istediğinizi yaptırabilirsiniz ama gelip burada bilgi almak için post atamazsınız.

Ayrıca lütfen üslubu biraz düzeltiniz.

İyi forumlar.
  • ben ps3 ü aldım, üstüne 3 yıl geçti, hala yazanlar var çok teşekkür ederim beyler imzamda belirttiğim gibi ps3 250gb slim, çift kol, 2 oyun, altın uçlu hdmi kablosu ile birlikte 2010 yılında 1050 tl vermiştim sanırım. bu arada makine halen tıkır tıkır çalışıyor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoneOfLife

ben ps3 ü aldım, üstüne 3 yıl geçti, hala yazanlar var çok teşekkür ederim beyler imzamda belirttiğim gibi ps3 250gb slim, çift kol, 2 oyun, altın uçlu hdmi kablosu ile birlikte 2010 yılında 1050 tl vermiştim sanırım. bu arada makine halen tıkır tıkır çalışıyor :)))

Nazar değmesin konuya gelecek olursak

NTSC J 80 GB FAT KASA ESKİ KONSOLUM TASARIM 9 PERFORMANS 9 SORUNSUZLUK 10 (Sarı ışık görmez)

PAL 320 GB 2.NESİL SLİM GPU 45NM TASARIM 8 PERFORMANS 9 SORUNSUZLUK 9
  • Eğer pulus üyelik ile ilgilenmiyorsan!! ''SONY PS3 12GB SÜPER SLIM KASA KONSOL'' Al derim.

Neden dersen hem uygun fiyat ve daha sonra hdd değiştirebilirsin 500gb sana kalmış.

Satın alabileceğin güvenilir ve uygun fiyat olarak sana tafsiye edeceğim yer magazadan.com dur.

Hvale ile 466,71 tl K.kartı tek çekim 486,16 tl dir, Taksittede çok az vade farkı var bence iyi fiyatlar değer bence.

Not:Bu arada bende mağazadan.com dan yeni aldım ve 2 yorumda bana ait müşteri memnuniyeti ve ilgileri üst düzeyde.

Son olarak ürün ithalatçı firma asya elektronik adı altında güvence altında sırf eurosa olsun istersen + 100tl gözden çıkarman gerek bence değmez yine sen bilirsin.

SONY PS3 12GB SÜPER SLIM KASA KONSOL

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.