Şimdi Ara

Notebook- En iyi Servis,En iyi Satıcı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook alırken servis garantisi ve güvenli satıcı'nın çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Sizce Türkiyede Notebook Marka Servis olarak en güçlü ve iyi çalışanı hangisidir ?

Bir de Vatan,Bimeks,Teknosa v.b satıcılar ile Sanal Mağazalarda bu konuda en sorunsuz olanlar hangileridir ? Bu satıcılardan hangileri doğrudan kendileri muhatap oluyor ve servis kısmını üstleniyorlar ?

Bunun son karar aşamasında etkili olacağını düşünüyorum.
    Teşekkürler...

benım bır numaralı magazam bımeks butun elektronık esyalarımı ordan almaya ozen gosterırm herseyı cok ıyı gercekten bımeksten

vatanda ıyı oldgu soylenıo.servslerı cok ıyı denılıoyor
  • Bimeks'e sırf bakmaya gittim Pazar günü. Satış temsilcisi hanım ısrarla nasıl bir notebook istediğimi sordu, ben de aradığım modeli söyledim ama sanırım Infronic'ten satın aldıklarından Kont'ta olan o modelden yoktu ellerinde. Satıcı bayan yine de cep telefonumu aldı ve ben de verdim. Pazartesi günü kendisi aradı ve nazik bir şekilde ne yazık ki şu an ellerinde olmadığını söyledi, özür dileyerek kapattı. Oysa ben zaten aramalarını beklemiyordum, satış olmasa bile sadece böyle bir beklentim olduğunu düşünerek aramaları büyük bir incelikti ve Bimeks şu an benden tam güven almış durumda.

Bu örneği vermemin bir sebebi de Teknosa.. Tek kelimeyle RE-ZA-LET! Yılbaşından önce arıza nedeniyle servise verdiğim webcam hala servisten gelecek. Geçen cumartesi üstünden bir aydan fazla geçtiği gerekçesiyle gittim (Profilo A.Merkezindekine) bana henüz gelmediğini söylediler, gelmeme gerek olmadığını, Pazartesiden sonra servisten gelecek ürünler olduğunu ve telefonla da sorabileceğimi de belirttiler. (oysa ben Teknosa'yı bilmez miyim, biliyorum da gittik mağazaya kadar sormak için) Sonra Salı günü dediklerine güvenerek telefonla aradım. Servis fişini bulamadılar, en sonunda "valla burda servisten gelen 3-4 tane webcam var, en iyisi siz bizzat mağazamıza gelin" dediler. Bugün mağazaya gittim, hala serviste olduğu ortaya çıktı.. Üstelik adam beni bekletirken telefonda merkezle konuştuklarını bizzat ağzından duydum "Yaa sorma, 3 tane notebook'um var, hala göndericem servise, karman çorman oldu burda işler".. Böyle sirk türevi, paranla rezil olduğun bir yer Teknosa..

Çizgi Elektronik'in de aynı şekilde iyi bir satıcı olduğuna ilişkin duyumlar aldım.

• HANGI MARKA BIR NOTEBOOK ALMAK ICIN KAFA YORMAK ONEMLI AMA O NOTEBOOKU NERDEN ALACAGINA KAFA YORMAK DAHA DA ONEMLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 18 Şubat 2006 1:12:11 >
    zira burda o kadar çok firma çalışanı var ki insan nereden alacagını şaşırıyor

sikayetvar.com

Orjinalden alıntı: daleque

arkadaşlar bir çok firma ile ilgili yazıları ve ürün alıp kullanan insanların başına gelenleri tarafsız bir şekilde okuyabileceğiniz site
    zira burda o kadar çok firma çalışanı var ki insan nereden alacagını şaşırıyor

sikayetvar.com

Buradaki sikayetleri okudukça insan o firmalardan soğuyor... Ama bir iki gercekten musteri memnuniyeti okudum... Ama inanıyorum daha cogu okudukça bulunur...

Selamlar...

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    CANON 5D - 24*105mm L IS USM
    FujiFilm HS10
  • amacım kimseyi firmalardan soğutmak değil fakat insanların alışverişten sonra bugün herkesin başına gelebilecek talihsizlikler silsilesi mutlaka sorunlar olacaktır çünkü alışveriş yapan insan sayısı çok alışveriş yapabileceğimiz yer de çok ama onemli olan firmaların satış sonrası müşteriye davranış biçimleri ve tutumları dolayısıyla insanlar seçimlerini daha iyi yapabilirler

Orjinalden alıntı: daleque

amacım kimseyi firmalardan soğutmak değil fakat insanların alışverişten sonra bugün herkesin başına gelebilecek talihsizlikler silsilesi mutlaka sorunlar olacaktır çünkü alışveriş yapan insan sayısı çok alışveriş yapabileceğimiz yer de çok ama onemli olan firmaların satış sonrası müşteriye davranış biçimleri ve tutumları dolayısıyla insanlar seçimlerini daha iyi yapabilirler

Evet en iyi köklü denebilinecekf irmalarda bile ne gibi sorunlarla karşılaşabiliyor insanlar, bu konuda guzel ve her zaman bir kösede adresinin kayıtlı bulundurlması gereken bir site... Birçok firmayı müşterilerinin sorunları ile yüzyüze getiriyor...

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    CANON 5D - 24*105mm L IS USM
    FujiFilm HS10

• teknosa dan uzak durun derim ben...

http://forum.donanimhaber.com/m_5938209/tm.htm
  • bencede teknosalar iyi değil.ürünü satana kadar çok iyiler ancak ürünü satınca değişiyorlar.
  • Bimeks ve Vatan, şu an için işlerini en düzgün yapan firmalardır. inşallah nazar değmez. (amin) iki firmadan da alışveriş yaptım. her ikisinden de son derece memnunum. teknik servis işine gelirsek bimeksinkini bilmiyorum cünkü hiç işim dusmedi. vatan ise "işte teknik servis hizmet anlayışı budur" dedirtecek kadar iyi olduğu söyleyebilir. teknosa ise, adını bile haketmeyen bir firmadır. teknoloji ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, deneyimsiz ve eğitimsiz personelleriyle tam bir rezalet ötesi oldugunu içtenlikle belirtmek isterim. birçok arkadaşında bu sözüme katıldıgından eminim. sen sen ol teknosadan uzak dur. bırak alışverişi, broşür bile alma. üstelikte fiyatlarda çok kazık. hatta kazıkötesi. (kızılötesi gibi :)

uzun lafın kısası, bimeks ve vatan, gerisi yalan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.