Şimdi Ara

En iyi Ps3 Modeli ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
42.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar söylediğiniz modeli nerden ve fiyatı nedir lütfen yardım ediniz teşekkürler
  • fat
  • is.bilişimde 710 tl fiyatı nasıldır arkadaşalr
  • Slim Al 120-160 Yada 250 De Olur.
  • 320 gb slim
  • ben 3.5 yıllık ps3 kafe sahıbıyım. makınalarımın hepsı fat yaklasık 14 adet makınam var ben bu ısı en ıyı bılen bırı olarak soyluyorum tek eksıgım son 2 adet aldıgım slımlerı daha yeterınce kullanamamıs olmam daha 4 ay falan oldu slım makınaları kullanalı ve aradakı farkları hemen sıze cok rahat soyleyebılırm. oncelıkle ısınma sorunundan bahsedıyorsanız sıze sunu soyleyebılırım slım makınayı 1 saat calıstırdıgınızda fat makınanın yaklasık 6 saatte ısındıgı kadar ısınır ıcındekı cd den bılıyorum makınanın ustunden degıl yanı bırısı yukarıda demıs fat makına kalın oldugundan cabuk ısınmıyor dıye alakası bıle yok. bende fatların 40 60 80 gb versıyonlarından hepsı var. bugune kadar 2 makınamın gozu degıstı 3.5 yılda sadece 2 makına oda lens yanı gozlerı degıstı oda su 80 gb olan cıft lenslı makınalar varya en son fatlarda bırı dvd okuyucu bırıde bluray olan ıste onlar bozuluırsa gene onlar bozulacak. o cıft lenslı makınaları kesınlıkle tavsıye etmıyorum.ayrıca bırde su var ps kolunu fat makıneye takar takmaz hemen ısıkları yanar kolun cok hızlı algılar makına kolu ama slıme takıyorum aradan 1.2 sanıye falan gecıyo sonra algılıyo. ayrıca slımlerın tek bır cıkma sebebı var oda fıyatı asagıya cekme polıtıkası bunu sony her zaman yapar amerıkada amazondan bakın fat makınalar hala satısta ve slımle arasında en az bı 50 100 dolar fark var hele bır modelı var tabı su anda hala satıstamı bılmıyorum yaklasık 900 1000 dolar arasındaydı.fıyatı yanı sıze sadece sunu soylıyebılırım kafemde her gun en az 6 saat hafta sonlarıda fulll yanı 10 12 saat arasında butun makınalarım full calısıyo ve sımdıye kadar hıcbır sıkıntı cekmedım slım makına gene almazdım ama fat yok artık bızım pıyasada mecburıyetten aldım.slımler bence fatlarla boy olcusemez playstatıonlar cıktıgı gunden berı kullanıyorum bakalımö bu slımler arıza vermeden ne kadar dayanacaklar merak edıyorum.:) cumleten saygılar. fat 2. elı bıle slımden ıyıdır. ınanmayan varsa gelsın bızım kafeye gorsun ayrıca makınalarım hepsı orjınal cd ıle calıstırıyorum her oyundan 14 adet mavcut oyle korsanla yuklameyle ısım olmaz onlıne oyunlarda cabası tabı.sız ole ucuz oyun oynıcam dıye dandık dandık oyunlarla ugrasın heyy korsancılar sıze dıyorum sıze..!!!

• move hıcbırseye yaramıyo yemın ederım parana yazık benım kafede var olece duruyo vallahı.... oyunları cok dandık zevk veren bı yanı yok bırtek golf guzel sadece golf oynarım dıyosan al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Yeni alacaksan tabiki slim al. Fat lerdeki ses olayı her cihazda olmuyor. Benim ps3' ün çalışıp çalışmadığı bile duyulmuyor neredeyse. 32-33 derece sıcakıktaki oda da saatlerce çalıştırdığımı hatırlarım o zaman bile ses çıkmıyordu.

benim ps3 ün sol tarafından çok çok hafif bir ses geliyor mesela ama başta yoktu sanırım tam hatırlamıyorum yeni farkına vardı. makina 2 aylık normal mi o ses işlemciden fln mı geliyor acaba
    EDİT: 160 gb Slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerygt -- 7 Eylül 2011; 14:30:04 >
  • Vallahi ben Slim tavsiye ederim herkese.
    Bazi arkadaslar diyor'ki Fat PS3 lerde sari isik problemi var.
    ama bende PS3 Fat 80 GB var kullaniyorum memnunumda
    Ama CD'yi taktigimda t1k t1k sesler geliyo sonra geciyo. 1-2 dk sonra
  • 24 Ocak 2010 da fat 60 GB önermisim. O zamanlar aletler saglamdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HugeLazzZerR12

ben 3.5 yıllık ps3 kafe sahıbıyım. makınalarımın hepsı fat yaklasık 14 adet makınam var ben bu ısı en ıyı bılen bırı olarak soyluyorum tek eksıgım son 2 adet aldıgım slımlerı daha yeterınce kullanamamıs olmam daha 4 ay falan oldu slım makınaları kullanalı ve aradakı farkları hemen sıze cok rahat soyleyebılırm. oncelıkle ısınma sorunundan bahsedıyorsanız sıze sunu soyleyebılırım slım makınayı 1 saat calıstırdıgınızda fat makınanın yaklasık 6 saatte ısındıgı kadar ısınır ıcındekı cd den bılıyorum makınanın ustunden degıl yanı bırısı yukarıda demıs fat makına kalın oldugundan cabuk ısınmıyor dıye alakası bıle yok. bende fatların 40 60 80 gb versıyonlarından hepsı var. bugune kadar 2 makınamın gozu degıstı 3.5 yılda sadece 2 makına oda lens yanı gozlerı degıstı oda su 80 gb olan cıft lenslı makınalar varya en son fatlarda bırı dvd okuyucu bırıde bluray olan ıste onlar bozuluırsa gene onlar bozulacak. o cıft lenslı makınaları kesınlıkle tavsıye etmıyorum.ayrıca bırde su var ps kolunu fat makıneye takar takmaz hemen ısıkları yanar kolun cok hızlı algılar makına kolu ama slıme takıyorum aradan 1.2 sanıye falan gecıyo sonra algılıyo. ayrıca slımlerın tek bır cıkma sebebı var oda fıyatı asagıya cekme polıtıkası bunu sony her zaman yapar amerıkada amazondan bakın fat makınalar hala satısta ve slımle arasında en az bı 50 100 dolar fark var hele bır modelı var tabı su anda hala satıstamı bılmıyorum yaklasık 900 1000 dolar arasındaydı.fıyatı yanı sıze sadece sunu soylıyebılırım kafemde her gun en az 6 saat hafta sonlarıda fulll yanı 10 12 saat arasında butun makınalarım full calısıyo ve sımdıye kadar hıcbır sıkıntı cekmedım slım makına gene almazdım ama fat yok artık bızım pıyasada mecburıyetten aldım.slımler bence fatlarla boy olcusemez playstatıonlar cıktıgı gunden berı kullanıyorum bakalımö bu slımler arıza vermeden ne kadar dayanacaklar merak edıyorum.:) cumleten saygılar. fat 2. elı bıle slımden ıyıdır. ınanmayan varsa gelsın bızım kafeye gorsun ayrıca makınalarım hepsı orjınal cd ıle calıstırıyorum her oyundan 14 adet mavcut oyle korsanla yuklameyle ısım olmaz onlıne oyunlarda cabası tabı.sız ole ucuz oyun oynıcam dıye dandık dandık oyunlarla ugrasın heyy korsancılar sıze dıyorum sıze..!!!

Bende yaklaşık 3 yıllık bir ps3 cafe işletmecisi olarak şunu söyleyim benim cafemde de 10 adet fat kasa ps3 ve 5 adet de slim ince kasa ps3 var
    fatın (kalın kasa) her ceşidi var ve bu fatların tam altı tanesi sarı ışık hatası verdi yani tamiri pek mümkün olmayan bir durum ne yazıkki :(
    ve diğer fatlarda sarı ışık hatası verecek gibi duruyor ; zaman zaman görüntü cıkış ayarlarıyla ilgili uyarılar görüyorum ekranda bakalım hayırlısı
    diycem o ki diğer ps3 cafeci arkadaşıma pek katılmıyorum slimlerin yani ince kasa ps3 lerin piyasa sürülme amacı ps3ün anakartındaki gpu ve cpu denen
    bu iki önemli donanımın sarı ışık hatası veya kırmzı ışık hatası vermemesi içindir ...Yani tercihim slimden yana herkese saygılar .....

• quote:

Orijinalden alıntı: HugeLazzZerR12

ben 3.5 yıllık ps3 kafe sahıbıyım. makınalarımın hepsı fat yaklasık 14 adet makınam var ben bu ısı en ıyı bılen bırı olarak soyluyorum tek eksıgım son 2 adet aldıgım slımlerı daha yeterınce kullanamamıs olmam daha 4 ay falan oldu slım makınaları kullanalı ve aradakı farkları hemen sıze cok rahat soyleyebılırm. oncelıkle ısınma sorunundan bahsedıyorsanız sıze sunu soyleyebılırım slım makınayı 1 saat calıstırdıgınızda fat makınanın yaklasık 6 saatte ısındıgı kadar ısınır ıcındekı cd den bılıyorum makınanın ustunden degıl yanı bırısı yukarıda demıs fat makına kalın oldugundan cabuk ısınmıyor dıye alakası bıle yok. bende fatların 40 60 80 gb versıyonlarından hepsı var. bugune kadar 2 makınamın gozu degıstı 3.5 yılda sadece 2 makına oda lens yanı gozlerı degıstı oda su 80 gb olan cıft lenslı makınalar varya en son fatlarda bırı dvd okuyucu bırıde bluray olan ıste onlar bozuluırsa gene onlar bozulacak. o cıft lenslı makınaları kesınlıkle tavsıye etmıyorum.ayrıca bırde su var ps kolunu fat makıneye takar takmaz hemen ısıkları yanar kolun cok hızlı algılar makına kolu ama slıme takıyorum aradan 1.2 sanıye falan gecıyo sonra algılıyo. ayrıca slımlerın tek bır cıkma sebebı var oda fıyatı asagıya cekme polıtıkası bunu sony her zaman yapar amerıkada amazondan bakın fat makınalar hala satısta ve slımle arasında en az bı 50 100 dolar fark var hele bır modelı var tabı su anda hala satıstamı bılmıyorum yaklasık 900 1000 dolar arasındaydı.fıyatı yanı sıze sadece sunu soylıyebılırım kafemde her gun en az 6 saat hafta sonlarıda fulll yanı 10 12 saat arasında butun makınalarım full calısıyo ve sımdıye kadar hıcbır sıkıntı cekmedım slım makına gene almazdım ama fat yok artık bızım pıyasada mecburıyetten aldım.slımler bence fatlarla boy olcusemez playstatıonlar cıktıgı gunden berı kullanıyorum bakalımö bu slımler arıza vermeden ne kadar dayanacaklar merak edıyorum.:) cumleten saygılar. fat 2. elı bıle slımden ıyıdır. ınanmayan varsa gelsın bızım kafeye gorsun ayrıca makınalarım hepsı orjınal cd ıle calıstırıyorum her oyundan 14 adet mavcut oyle korsanla yuklameyle ısım olmaz onlıne oyunlarda cabası tabı.sız ole ucuz oyun oynıcam dıye dandık dandık oyunlarla ugrasın heyy korsancılar sıze dıyorum sıze..!!!

Arkadasım slimler fiyat icin degil parçaların yeni modelleri çıktığı makinanın küçültüle bilme imkanı olduğu defolarının bir nebze azaltılma imkanı olduğu ve piyasayı hareketlendirmek icin piyasaya sürülür ısınma konusunda ölçüm yapmadan kesin birşey söyleme imkanın yoktur ki ilk sayfadaki arkadas sayısal değerlerle yorum yapmış slim model defolardan arınmış avantaj sağlayan bir modeldir ve önerim slim modeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 30 Aralık 2011; 2:37:51 >

• fat kullanıcıları basmış burayı :D
    fatlar de sarı ışık hatası yok muydu ya çok fazla ?
    bu saatten sonra alacaksan kesinlikle slim ve hdd si yüksek kapasiteli bi şey al 250 veya 320 lik. ben de 120 lik var 5 oyun var içinde kardeşliğin son günlerinde aldığım, çok az da müzik ama yetmeyecek diye korkuyorum geriye kalan 30 gb çünkü james bond oyun aldım 4 gb yer yedi hdd den gran turismo bile 3-5 mb yerken .s
  • Fat kasalarda sarı ışık vb. hataları almamak için bakımlarını yapmalısınız.En basitinden 3 4 ayda bir termal macununu yenileyin tozlarını alın.Bunun dışında pek sorun çıkarmaz.
  • slim
  • 250gbdan sasmayin ben sastim 320gb aldim ama 250gb cidden kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

250gbdan sasmayin ben sastim 320gb aldim ama 250gb cidden kral

320 lik ile 250 lik arasında hdd hariç ne fark var acaba?
  • quote:

Ne alaka?
  • quote:

aç biraz
  • ben ileri derece bilgime dayanarak solemedim bunu zaten 250de bi kez bile donmadi cihaz 320de cok sikinti oldu bu durum sadece kullanici gozunden soledim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.