Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dünyanın en temiz ps4 pro cihazı ! Satın Al 6 Ocak 2025 00:40 1 1 Dünyanın en temiz ps4 pro cihazı ! Herkese merhaba çok çok az kullanılmış içi hiç acilmamis ps 4 pro 1 tb cihazımı satıyorum … 2 adet v2 dualsock mevcuttur gerçekten bulamayacağız kadar temizdir öğretmenim ara ara fırsat buldukça bi açıp kapatmisligim vardir ama toplamda kullanılmadı gibi bisey oldu … sağlam bi pc im var ve yakın dönemde ps5 slim aldım o yüzden ihtiyaç fazlası durumda … dost işi bir cihaz alana hayırlı olsun … kutusu yırtılmıştı ama bantladim ve en azından orijinal kutusunda göndereceğim …zamanında vatan bilgisayardan almıştım 👍fiyat :11499 tl Tekrar söylüyorum piyasada benzeri yok ultra temiz durumda … Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB 8 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Sarı 10/10 Dünyanın en temiz ps4 pro cihazı ! iphone 14 pro max spigen Liquid Air kılıf [SATILDI] Asus F1502ZA-EJ1527 FHD, i5-1235U İşlemci, 16 GB RAM, 512 SSD