Şimdi Ara

Emlak Balonu Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
6.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emlak balonu 300-500 bine alınan evi trilyonlara alıcı bulma bitti artık .
    Evler satılmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hepsi yabancılar için yapılıyor. Esenyurt'ta cayır cayır Araplar ev alıyor. Akp bizi mi düşündü sandınız ?

Ev fiyatlarının yükselme sebebi de bu zaten. Artık ev sahibi olmak hayal. Eskiden zor idi ama artık tamamen hayal.
    Akp bu millete düşmanlığını sonuna kadar gösterdi. Resmen saldırdı bu ülkeye. Bravo valla. Demek ki alnin secdeye değerse tüm bunları yapan adamın arkasında hala yüzde 30 olabiliyor.
    Bu gibi tipler , bu gibi konuyu açan insanlar balon balon diye diye milleti evsiz bıraktı.
    Arkadaslar Türkiye için konusuyorum ev alabilen varsa alsın. 3 fazla 5 eksik hiç durmasın. Türkiye'de konut tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandırır. 3 sene once 500 bin olan ev sunan 3 milyon.

Geçin o ayakları balonmus duymuş buymuş. Tekar ediyorum ev alacak olanlara. Alacak durumunuz varsa ama tereddutteyseniz hiç düşünmeden alın.
    Her geçen gün bir önceki gunu deli gibi aratıyor.
  • hahah antalyaya gel bakalım nasıl gidiyor kapış kapış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • mastertwo M kullanıcısına yanıt
    Bro benim suan cebimde 1 milyon dolar olsa gene arsa alirim olmadı konut alırım

Konut kaybettirmez ülke 100 milyon oldu ureye ureye ve daha da artıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir de düşün İstanbul'dan gidemeyenin halini. Ev sahibi eskiyi 2.5-4'den çıkarıp 5-8 arası kiraya koyuyor.

Yalova'dan ev alıcam evler folofoş durumda, alacağım evin kolonlarını bi yolladılar bitmiş. Kredi de alamıyorsun adam ucuza yapmış

bir iki senedir bekliyor, arttıkça artıyor, yok çok kredi çekme, yok şu kadar nakit koy, yok rayici düşük gösterelim bilmem ne..

100k 200k eden evler şimdi 600-700 bandında. Zaten 1M altında düzgün ev yok 20+ evler de ayrı rezillik.

Bir de şunu söyliyim herkes metrekareden kazanmak için salona iğrenç mutfaklar koymuşlar aspiratörün nereye duman atacağı bile

belli değil.

Size söyliyim depremde Yalova'da özellikle Çınarcık pert.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Evler bizim icin yapılmadı ki, onca inşaat halk ev sahibi olsun arz artsın, fiyatlar düşsün diye yapılsaydı zaten yabancıya emlak satışı ile ilgili düzenlemeler yapılmazdi.

Hepsi yabancılar için yapılıyor. Esenyurt'ta cayır cayır Araplar ev alıyor. Akp bizi mi düşündü sandınız ?

Ev fiyatlarının yükselme sebebi de bu zaten. Artık ev sahibi olmak hayal. Eskiden zor idi ama artık tamamen hayal.
    Akp bu millete düşmanlığını sonuna kadar gösterdi. Resmen saldırdı bu ülkeye. Bravo valla. Demek ki alnin secdeye değerse tüm bunları yapan adamın arkasında hala yüzde 30 olabiliyor.

Daha Fazla Göster
  • Başlık sahibi gibi insanların balon balon lafına itimat edenler yaya kaldı. Ev yapım maliyeti arsa hariç milyona yaklaşmış. Adam balon diyor hala ya. 50 60 bin dolara şehir merkezinde evler yabancılara bedava yaw bedava. Bu neyin kafası?

Arkadaslar Türkiye için konusuyorum ev alabilen varsa alsın. 3 fazla 5 eksik hiç durmasın. Türkiye'de konut tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandırır. 3 sene once 500 bin olan ev sunan 3 milyon.

Geçin o ayakları balonmus duymuş buymuş. Tekar ediyorum ev alacak olanlara. Alacak durumunuz varsa ama tereddutteyseniz hiç düşünmeden alın.
    Her geçen gün bir önceki gunu deli gibi aratıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen öyle dostum ve malesef kıblesi de ABD doları.

Şu an bir delilik yaşanıyor ve unutmayın 9 ay içinde seçim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ekim ayında 500 bin liraya ev alırken burada yine balon konuları vardı. Buraya baksak evsiz kalırsın. Şimdi evler oldu 1 milyon liranın üzerinde. Halbuki dolar 8 9 lira civarında kalsaydı ev fiyat artışları çok düşük olurdu. Sorunun kaynağına bakmadan balon demek abeslik

Sorunun kaynağı girdi maliyetleri.

Ancak köpük olan bir %20-30 da var.

Arz yok, talep aşırı. Sonuç ortada...

• Ev fiyatları önümüzdeki ay uçuşa geçicek şimdi almayan kafasını çok duvarlara vurur. Ev herşeyden çok kazandırır bu ülkede senelerdir böyle oldu. Asla düşmez.

Şuan emlakçı arkadaşla konuşuyom aşırı talep var diyor bir evi 2-3 kişiye aynı anda gösteriyorum diyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.