|
Ubisoft'ta yaprak dökümü: Hisseler resmen çakıldı
-
-
Ubisoft' un oyun yapma fabrikası mantığından kurtulması lazım. Yoksa yakında batar.
-
zenci japon yapmak iyi sonuç vermemiş demek, kimin aklına gelirdi ki?
-
o kadar japon zenci yaptılar. ne yani yahudi bankaları sponsor olmamış mı veya yahudi güdümlü devleti soyan kurumlar. örneğin Almanya'da AWO gibi!
oysa ne güzel algı kasacaklardı.
_____________________________ -
Saçma salak arayışlara gireceğine AC serisini 1 den itibaren 6 ayda 1 oyun remake yapıp yayınlasa tamamen çöküşü toparlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ubisoft = woke
-
Batmış zaten, bir tek pamuğu takmaları kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
maybe then you will see me as I am,
A fragile wreck on a storm of emotion -
O zekayla çok bile kaldılar. Monil oyun sektörüne girme, sadece assasins creed ten ekmek yemeğe çalış. Aynı oyunları ısıt ısıt getir. Millet eşşek değil rezil olur batarsınız öyle :D
-
1800 liraya Ubisoft+ Premium aldım. Hepsinin DLC'si var. Premium edition falan ama...
Arkadaşlar Ubisoft'un sorunu zenci samurai değil.
Oyuncuları/kendinizi genel anlamda akıllı/seçici sanıyorsunuz ama değiliz.
Ubisoft Oyunlarının optimizasyonu b*k gibi.
Sorun budur.
yarış oyununda bile kütük gibi araba kontrolü var batmayacak da nolacak
Far cry 7 bitirin artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
Anno pax romana aldım ama apar topar çıkarmışlar gibi, anno 1800 gibi keyif vermedi açıkcası. Ubisoft kervan yolda düzülürü oyuncuları düzmek anlamında uyguluyor sanırım.
_____________________________ Cryengine 3 Amateur developer.
https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
*Model design.
*Map design.
*Concept design.
-
AC Odyssey oyunundan ötürü severim kendilerini.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
İyi oluyor *oduğumun şirketine , Rainbow hastasıydım , oyunu öyle aptalca yönettilerki , her maçtan sonra elim ayağım titriyordu sinirden , hep beddua ettim batmaları için , Nihayet sonunda batıyor , umarım iflas edip borç içinde hapise de girersiniz.
-
Belki satacaklardır şirketi ,ondan düşürmüş de olabilirler.
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
İyi oldu. Birbirinin kopyası sağdan soldan devşirme, ruhsuz içi dışı ekşi mayalı oyunlar çıkarırsanız az bile size.
-
yıllardır aklı başında o kadar insan düzeltin kendinizi diyor ki dinlemiyor kazma yöneticileri, normal böyle olması. Bi de AC Negro çıktığında ilk hafta 5milyon kişi oynuyor acaip sattık felan diye yalan atıyorlardı.
-
Beter olsun ırkçı firma Ac serilerinin hepsini aldım shadows türkçe çıkmazsa yemin ettim almayacağım ubisoft oyunu diye onlar ırkçıysa bende milliyetçiyim türkçe yapana kadar almıyorum arapça lehçe var türkçe yok batsınlar
En Beğenilen Yanıtlar
|
o kadar japon zenci yaptılar. ne yani yahudi bankaları sponsor olmamış mı veya yahudi güdümlü devleti soyan kurumlar. örneğin Almanya'da AWO gibi! oysa ne güzel algı kasacaklardı. |
|
zenci japon yapmak iyi sonuç vermemiş demek, kimin aklına gelirdi ki?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt