Şimdi Ara

Ubisoft'ta yaprak dökümü: Hisseler resmen çakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubisoft'ta yaprak dökümü: Hisseler resmen çakıldı
    Ubisoft, yarıyıl finansal sonuçlarını son dakika erteleyerek hem hisse hem de tahvil işlemlerini geçici olarak durdurdu. Bu adım, yıl boyunca yüzde 47 değer kaybeden şirketin mevcut durumuna yönelik endişeleri artırmaya devam ediyor. Firma, raporun birkaç gün içinde yayımlanacağını belirtse de, gözler Tencent'e çevrildi.

Hisse değeri yarı yarıya düştü

Kaçıranlar için Ubisoft'un finansal çizgisi son yıllarda belirgin şekilde aşağı yönlü ilerliyor. Pandemi sonrası dönemde beklenen ticari performansın sağlanamaması, 2022-2023 arasında iptal edilen yedi proje ve etkisiz kalan NFT girişimi, şirketi daha kırılgan hale getirdi. Hisseler son beş yılda yüzde 90’dan fazla değer kaybederken, son bir yıldaki düşüş de yüzde 50 seviyesinde.

Insider Gaming'in aktardığı iç yazışmada ise Ubisoft CFO Frédérick Duguet, sonuçların tamamlanması için ek zamana ihtiyaç duyulduğunu çalışanlarla paylaştı. Ayrıca ani fiyat dalgalanmalarının önüne geçmek amacıyla işlemlerin askıya alındığını açıkladı. 

Ayrıca Bkz.Ubisoft bölünüyor, Tencent destekli yeni iştirak kuruluyor

Tüm bu sürecin arka planında Tencent’in büyüyen etkisi bulunuyor. Ubisoft, ekim ayında Far Cry, Assassin’s Creed ve Rainbow Six serilerini Vantage Studios çatısına taşımış ve Tencent'ten 1.25 milyar dolarlık fon sağlamıştı. Bu yapılandırma, grubun operasyonel yükünü hafifletmeyi ve karar alma süreçlerini daha hızlı hale getirmeyi hedefliyordu.

Tencent'in yıllardır süren yatırım hamleleri ise, olası bir satın alma ihtimalinin yeniden masaya getiriyor. Mali raporun ertelenmesi, şirket içinde çok büyük bir dönüşümün hazırlığı olmayabilir ancak mevcut tablo değerlendirildiğinde Ubisoft'un önümüzdeki dönem için kritik bir eşiğe geldiği aşikar.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/110252-ubisoft-pushes-earnings-report-last-minute-ndash-stock.html

• Ubisoft' un oyun yapma fabrikası mantığından kurtulması lazım. Yoksa yakında batar.

• zenci japon yapmak iyi sonuç vermemiş demek, kimin aklına gelirdi ki?

• o kadar japon zenci yaptılar. ne yani yahudi bankaları sponsor olmamış mı veya yahudi güdümlü devleti soyan kurumlar. örneğin Almanya'da AWO gibi!

oysa ne güzel algı kasacaklardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• camelon kullanıcısına yanıt

Batmış zaten, bir tek pamuğu takmaları kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zekayla çok bile kaldılar. Monil oyun sektörüne girme, sadece assasins creed ten ekmek yemeğe çalış. Aynı oyunları ısıt ısıt getir. Millet eşşek değil rezil olur batarsınız öyle :D

• 1800 liraya Ubisoft+ Premium aldım. Hepsinin DLC'si var. Premium edition falan ama...

Arkadaşlar Ubisoft'un sorunu zenci samurai değil.

Oyuncuları/kendinizi genel anlamda akıllı/seçici sanıyorsunuz ama değiliz.

Ubisoft Oyunlarının optimizasyonu b*k gibi.

Sorun budur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

*Map design.
    *Concept design.
  •  AC Odyssey oyunundan ötürü severim kendilerini.

• İyi oluyor *oduğumun şirketine , Rainbow hastasıydım , oyunu öyle aptalca yönettilerki , her maçtan sonra elim ayağım titriyordu sinirden , hep beddua ettim batmaları için , Nihayet sonunda batıyor , umarım iflas edip borç içinde hapise de girersiniz.

• Belki satacaklardır şirketi ,ondan düşürmüş de olabilirler.

• yıllardır aklı başında o kadar insan düzeltin kendinizi diyor ki dinlemiyor kazma yöneticileri, normal böyle olması. Bi de AC Negro çıktığında ilk hafta 5milyon kişi oynuyor acaip sattık felan diye yalan atıyorlardı.

• Beter olsun ırkçı firma Ac serilerinin hepsini aldım shadows türkçe çıkmazsa yemin ettim almayacağım ubisoft oyunu diye onlar ırkçıysa bende milliyetçiyim türkçe yapana kadar almıyorum arapça lehçe var türkçe yok batsınlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.