Şimdi Ara

Emlak Fiyatları Uzaya Çıkmış. 6 Milyarlık Yalı[Sen Milyar!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev ilanlarına bakarken pahalıdan ucuza sıralamak gibi bir fantazi yaptım(halbuki hiç adetim değildir Emlak Fiyatları Uzaya Çıkmış. 6 Milyarlık Yalı[Sen Milyar!] )

Sonuç gören gözleri ağlatır.

6.000.000.000 TL

Bi ev bu kadar para eder mi?

Emlak fiyatları uzaya çıkmış!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kadar para kazanan hatta çok daha fazlasına sahip olanlar vardır da, benim asıl anlamadığım bir yalıya 2 milyar lira verecek müşteri portföyü sarı sitede ne arasın? 

Muhtemelen XXX Paşa yalısı, sahibi zengin aile tarafından satışa çıkarıldığında bu zenginler camiasında haber uçuyordur. Yabancı müşteri dahi olsa alabilecek, ilgilenebilecek insanlar bellidir. Onlara da ulaşıyorlardır. Emlak şirketinde dahi ilan açmak veya cama satılık yazısı asmak bi garip  

• düşünsenize dededen kalma yalınız var miras yedi akrabalarınız yüzünden satılıyor. siz de satmak istemediğiniz, (alacak kadar durumunuz yok) paraya ihtiyacınız olmadığı halde kenardan seyretmekten başka bişe yapamıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: hellkatze

Bu kadar para kazanan hatta çok daha fazlasına sahip olanlar vardır da, benim asıl anlamadığım bir yalıya 2 milyar lira verecek müşteri portföyü sarı sitede ne arasın? 

Muhtemelen XXX Paşa yalısı, sahibi zengin aile tarafından satışa çıkarıldığında bu zenginler camiasında haber uçuyordur. Yabancı müşteri dahi olsa alabilecek, ilgilenebilecek insanlar bellidir. Onlara da ulaşıyorlardır. Emlak şirketinde dahi ilan açmak veya cama satılık yazısı asmak bi garip  

Bu ilanlarda ne hikmetse görsel sayısı da çok az. Yani yalının fotoğrefı hariç her şeyi koymuşlar.Emlak Fiyatları Uzaya Çıkmış. 6 Milyarlık Yalı[Sen Milyar!] 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 milyarı algılayamadım şu an. Eski parayla ne yapıyor 6 katrilyon mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

10 Milyarlığı çıktı şimdi de.

Eski parayla(fakirliğimizle) katrilyon.

Yen yon yov yov man katrilyonEmlak Fiyatları Uzaya Çıkmış. 6 Milyarlık Yalı[Sen Milyar!] 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.