< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Emlak Balonu Patladı (3. sayfa)

-
-
Kadresim şunun cevabını niye vermiyorsun? Hangi ürünün veya malın fiyatı bu ülkede düşmüş . Engel sorunun mu var senin anlamıyor musun? Yaşin kaç bilmiyorum bana bir tane ev göster o zaman bölgede ortalama 5 k kira olup 1 k kira isteyen? Bana bir tane örnek göster kardeşim fiyatı düşen laf çevirme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%70 Enflkasyonla emlak balonu iyimiş yakında kiraları görürsün
-
Balon cart curt diyenlere kaç kere ev yaptın? Kaç liraya mal ettin? sorularını sor. Cevap veremeyecektir.
-
Konuya müteahhit ve emlakçılar bastı kuyruklarına basıldığı için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zamanında sıfırı 30bin tl olan golf 2012 model suan 2.elde 300bin tl ye alıcı buluyor,gercekten saka gibi
-
Sizin çevre nasıl bilmiyorum ama insanlar artık köylerine dönmeye başladı. Özellikle emekli kesim şehirlerdeki evlerini çocuklarına bırakıp memleketlerine dönüyorlar.
-
Bunların çevresindeki herkes trilyonlarca kredi çekip ev alıyor hep 😂
2 hafta evvel ev aldım. Onuda zar zor aldım. Baktığımız ev bir dahaki soruşumuzda satılmışdı!!
Sarı sitede favoriye aldığıım 20 evin 18i 10 gün içinde ilandan kaldırıldı!!!
Dolar patlayacak bir daha ev alınamayacak diye alabilen ev alıyor.
-
Valla buluyor hocam... Şaka gibi ama adamlar yatırım amaçlı bile alıyor adam 2 hafta önce alsa 2 hafta sonrasında üzerine 30-40k ekliyor yine satabiliyor.
Çünkü almaya ihtiyacı olan adam da el mahkum lan bugün almazsam 2 hafta sonra 50 k fazlasına alabilirim diyor. Malesef durum bu
Zıvadan çıktı iş ama böyle de devam eder düşüncesindeyim
-
Balon patladi evi satamiyorum diyenler, evi satinca ev alamiyorum diye aglar genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Haziran 2022; 22:49:36 >
İlandan kalkması satıldığı için değil. 31 Mayıs kanun değişikliği yüzünden. Kanun değişmeden önce de zaten emlakçılar bu oyunu oynuyordu. Kanun değişince hesap verme zorunluluğu oldu ve ilanlar kalkıyor. Haberlerde bas bas bağırıyorlar 31 Mayıs'tan sonra %20 %30 ilan sayısında azalma oldu diye.
Piyasanın oyununa gelmeyin. Araştırın, bilgi edinin.
-
:) la ne acayip tipler varya balon he:). Patladı he. Bilir kişi sanki . Allah akıl fikir versin diyeceğim de. Gökten altın yağar inşallah desem daha gerçekçi olur.
Tamam kanka al 2 trilyona dandirik evi satarsın 5-10 trilyona artık
Valla satanların çoğunun acelesi yok. Bizim izmirdeki evlerin hepsi değerini katladı. perişan falan değil millet lansmanda bile çatır çatır satılıyor.
Sonra sarı sitede tok satıcılar türüyor. Fiyatları çektikçe çekiyor yukarı.
Şu anda sıfırdan çok zor ev almak. Adam gibi bir ev için 10 yıl boyunca ayda 15 bin lira falan ödemen lazım o da mütevazi apartman için. Sitedeki yeni evler 3 milyondan başlıyor. Daha da artıyor kredi.
-
evi, arabası, arsası olan bir şekilde 2-3-4 milyon ayarlayıp alıyor ev. olan benim gibi bir haltı olmayanlara oldu. neyse kiraya devamke
Ortada balon yok ki patlasın, balon patladı diyenler her zaman balon olup patlayanlar...
Önceki gün: 300 bine ev alabilen dün 500 bine de alabiliyordu.
Dün: 500 bine ev alabilen bugün 1 milyona ev alabiliyor.
Bugün: 1 milyona ev alabilen yarın 2 milyona ev alabilecek.
Düzende değişen bir şey yok, algılara kapılıp panik yapmaya gerek; fakirsen daha fakir ol, zenginsen daha zengin ol...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 9 Haziran 2022; 0:0:49 >
Bir ara balondu ama şu anki yüksekliğin sebebi başta enflasyon sonra da arzın düşüklüğü. Arz için bir şeyler yaparsın ama enflasyon için önce ekonomiyi düzeltmen lazım. Bunu da 20 yıldı tek başına iktidarda olup da her zaman çözüm yerine bahane üreten partiden bekleyemezsin.
Zenginler ve yabancı uyruklular arasında satışlar oluyor, esas ev ihtiyacı olan, maaşlı vatandaş ta olayı seyrediyor, olan bu. Hiç bir banka, maaşlı çalışana 1 milyon kredi vermez. 60.000 amerikan doları yapıyor. Hele 2 milyon, 3 milyon verirseniz (180.000 dolar) zaten Texas ta falan tek katlı 600 m2 bahçeli ev fiyatına çıkarsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Köyümüz olsa döneceğizde yokki:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X