Şimdi Ara

Emeklilerin de elinin ayarı yok ha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlara vur dedik tek seçimde akpyi topal ördek gibi bıraktılar. İnsaf be kardeşim   Bu seçimde gördük ki açlıga terk edilen kesim ne iha ziha dinliyor ne de vatan millet sakarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Nisan 2024; 17:21:31 >

• Topal ördek gibi bırakmadılar, adeta AKP'nin ördeğinin tüylerini yolup, üstüne bir dayak çekip kümese geri attılar. AKP büyük şehirlerde topal ördeğin alası oldu. Muhtemelen bu şehirleri sonsuza denk kaybetti. Bahsi geçen şehirlerin tekrardan AKP veya AKP zihniyetinden gelenlerin partisine geçtiğini görmeye RTE'nin ömrü yeter mi bilmiyorum

Emekli seçime son 2 gün kalana kadar reisten vazgeçmedi bir müjde bekledi ama erdoğan onları yok saydı onlarda tepkisini sandıkta gösterdi.

Bayram ikramiyesini 5000 yapsa veya 5000 lira seyyanen zam verse akp dün bu tabloyu yaşamazdı ama onlar 16 milyon emekliyi kaderine bırakıp kendi ayağına sıktı.

• Bu daha başlangıç, daha neler ediceğiz hele hele

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • Sen adamları aç açıkta bırakırsan ne yapsınlar?

Aç kurt yeri geldi mi arslana bile saldırır aç çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Topal ördek gibi bırakmadılar, adeta AKP'nin ördeğinin tüylerini yolup, üstüne bir dayak çekip kümese geri attılar. AKP büyük şehirlerde topal ördeğin alası oldu. Muhtemelen bu şehirleri sonsuza denk kaybetti. Bahsi geçen şehirlerin tekrardan AKP veya AKP zihniyetinden gelenlerin partisine geçtiğini görmeye RTE'nin ömrü yeter mi bilmiyorum

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Parayla satın alınan oylar, para verilmeyince verilmeyen oylar. Tam bir seçmen karaktersizliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sen akplisin

• Bir önceki seçimi Kılıçdaroğlunun zorlattırmasıyla Eyt , Maaş zammı vs tüm imkanları zorlayarak aldılar fakat bunda yemedi. Şimdi elimizde 43 yaşında emekli olmuş 15 milyon emekli var. Her çalışan 3 emekliye bakıyor, Eyt muhabbetini 2 günle kaçıran adam 60 yaşında diğerine göre +18 sene sonra emekli oluyor. Emekli maaşı asgari ücretin 0,60 ına denk geliyor hak etmediler mi? Elbet bilgili kültürlü emeklilerde var haklarını hala koruyabilen düşünebilen..

yeme bizi

uzuntuden sesin cikmiyodu

kaybedince hemen ayak yapmaya baslamissin

gec o isleri

kazansaydiniz hic durmazdin troll arkadaslarin gibi 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    geneel secimlerden sonra akp kazandi diye pek bi keyifliydin, neoldi sana...

Seçim ekonomisi yapılsa emekliye seyyanen 5000 TL zam ver geç ama bu ileriye dönük ülkeyi sıkıtnıya sokacaktı aynı EYT gibi. Ve bunu göze almadı bence Erdoğan. ( Seçimi kaybedeceğini bile bile bunu genede göze alamadı bence. )

Çünkü 5000 TL verdimi oluşacak enflasyon ile o para gene 3 aya eriyecek üstüne asgari ücret ve memur maaşlarıda eriyecek üstüne ekonomik veriler iyice çakılacak Doları 40-50 TL de tutamaz faizi önleyemeyecek seviyeye gelecekti.

AKP'nin mantığı DEM ve İYİ parti oyları böler YRP'de bize kıyamaz genede oy verir heralde dedi ama böyle olmadı. İYİ parti Zafer TKP ve DEM neredeyse komple CHP'ye oy vermiş inadına. Üstüne 13 milyon kişi sandığa gitmedi. 2.2 milyon geçersiz oy var ( Gidip boş atan yanlış atan protes atan flan. )

Not: AKP'nin 2019'a göre 8 milyon oyu eksik. CHP'nin alttan gelen o kadar seçmene rağmen 2019"a göre arttırdığı oy sayısı sadece 1 milyon. Bu seçim açıkça AKP'ye kendine çeki düzen ver denilen kart gösterilen bir seçim. O kadar ilçe kazanmasına o kadar diğer muhalif partinin seçmenini çekmesine rağmen CHP sadece 1 milyon oy arttırabilmiş .

• Cem kullanıcısına yanıt

Bide utanmadan hemen kivirmaya baslamis 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Topal ördek dediğiniz parti oy oranını söyler misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İnsanların da içinde nefis var. Aç kaldığı zaman kimseyi tanımazlar :)

Emekliler parkta oturmaktan sıkıldı sanırım. Ama daha 5 seneleri var!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 1 Nisan 2024; 20:1:58 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 16 milyon emekli var Akp nin oyu hala %30 %35 civarlarında. Emeklilerin çok az kısmı dönmüş diyebiliriz. Emekliler dönse Akp %10 a düşerdi. Sokaktaki oyun böyük diyen emeklileri küçümsemeyin.

Bayram ikramiyesini 5000 yapsa veya 5000 lira seyyanen zam verse akp dün bu tabloyu yaşamazdı ama onlar 16 milyon emekliyi kaderine bırakıp kendi ayağına sıktı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.