Selamlar, megane 4 aracım var 2016 model icon. Bahtsız bedevi misali, direksiyonun yanindaki sigorta kutusunda 30 amperlikel frenine ait sigortayi sökerken iç plastik aksama düşürdüm, adamlar sigorta kutusunun içinde baya büyük bir delik bırakmış, o delikte bildiğiniz iç plastik aksamın içine kadar uzaniyor. Mühendis adamsin sen sigorta kutusunun içine delik bırakır mi adam, orayi birşeyle tikar. Sigorta değiştirirken bariz belli düşebilir içine küçük bi zimpirti zaten... Şuan sigorta kutusunda 30 amperlik sigorta eksik, el freni çekili kaldi... Elektronik el frenin zarari işte, bu konuyu ders niyetine açıyorum. İmkaniniz varsa 5-10-15-20-25-30 amperlik sigorta alın araciniza uyumlu, marketleri gezdim bir tane autokit markanin buldum ama oda büyük geldi şansımı...... Her neyse, alın yedek bagaja torpido ya koyun. Bayram bayram açık elektronikçi de yok, şunu anladim bu sigorta kendiliğinden atmış olsa, yedeği de yok yolda biraktirir.. Herkese iyi forumlar, iyi bayramlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 12 Nisan 2024; 20:31:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |