Şimdi Ara

Chery Tiggo 8 pro aldım…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
275
Cevap
7
Favori
132.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilenleriniz vardır, cls 350 konuları açtım bir kaç tane. Bir yıldır biniyorum ve şu an satışta. Bunun dışında eşimin kullandığı 3008 ve babamın kullandığı clio var, iş yerimdeyse transit custom.

    Cls satışta, kilometresi 88 bin oldu(57 binde almıştım) km fazla yükselmeden elden çıkartmak istiyorum.

    Hiç aklımda yokken, hatta bir kaç arkadaşımı da almaktan vaz geçirdiğim Tiggo 8 pro aldım. Bir arkadaşım almaktan vaz geçmiş, çok cazip fiyatla bağladığı araba, konusu açılınca direk atladım, pazartesi aklıma girdi, bir kaç inceleme videosu izledim, salı ödemesini yaptım, çarşamba teslim aldım. (Rica ediyorum fiyat sormayın, söylemeyeceğime söz verdim)

    Şimdi ilk izlenimler;

    Donanım en dolusu, exellent herhalde adı, aklınıza gelecek her şey var, gırtlak dolu, görgüsüz paket derler ya, ondan işte 🤣
    Tek eksiği vakum kapılar yok, ve 4x4 değil, uzaktan çalıştırma bile var, daha ne olsun…
    Chery bu arabayla tamamen tribünlere oynamış, boşuna “şu var mı?” Demeyin, var 😀

    Çin malı ya, beklentiyi düşük tuttuğum için araba çok hoşuma gitti, burada kilit nokta bu paraya bu araba…
    Liste fiyatı şu anda 1,576,000₺ segment emsalleri, bu donanımda bunun iki-üç katı, fiyat emsalleriyse bunun yanına yaklaşamaz. Ön yargılar kırıldığı zaman bu paralara vermezler bunu…

    Uzun uzun inceleme yazmayacağım, bunun yerine siz sorun, ben söyleyim, 350 km oldu çarşambadan buyana bayağı tecrübe olmuştur bende artık….







  • tamam birader sen haklısın. araba inceleme videolarından tut da amerika daki fabrikasının trim sesinden dolayı bircok şikayet aldığı konular var. hatta millet almanyadaki fabrikadanmı gelicek amerikadaki fabrikadanmı gelicek diye araştırma üstüne araştırma yaptı. almanyadaki yeni tesla fabrikasının trim seslerinden dolayı daha iyi olduğu bile söylendi. sen 10 kişiyle devam et.

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    chery daha önce de geldi, yaptıkları malum. daha önce proton da gelmişti, geldiğinde hepimiz ağzımız açık bakıyorduk şok olmuştuk klima, torpidoda buzdolabı, abs, hidrolik direksiyon, bunlar sadece premiumlarda olan şeylerdi o zaman. sonra ne oldu proton, şahin'den kötü durumu şu an. tiggo 8'de tonla para vereceğime doğru düzgün bir alman markası, o olmadı, japon, o olmadı fransız alırım yine de çin almam. ha belki 10 yıl sonra bu durum değişir, hepimiz çin arabası almaya başlarız ama şu an durum bu. sıfırken her araba çok güzel duruyor. tata'yı incelemiştim vakti zamanında sıfır, onun bile bir albenisi vardı (ha tata da yukarıdakilere bir örnek, dizel sw araçları vardı ama kimse yüzüne bakmıyor onların şu an).



    Alıntıları Göster

    Tipsiz demode Passat alacağıma Chery alır krallar gibi takılırım :)

    Bizim hükümet millet düşman olduğu için ne yapar ne eder bu arabayi getirtmez gelirse bile ek gümrük vergisini %80’e çıkartırlar.


    Herneyse Çin’in otomotiv sektöründe gümbür gümbür geldiği göz ardı edilemez on yıl önce telefon sektörü için atılım yaptılar Huawei tanınmayan bir markaydı şu an dünya devi şimdi de otomotiv sektörü için atılım yapıyorlar Chery’de aynı şekilde Huawei gibi olacak. Avrupalı otomotiv devleri için tehlike çanları çalıyor. Otomotiv pazarının büyük bir bölümü kısa bir süre içinde Çin’e kayacak bu gerçek.

    Huawei'yi amerika sıkıştırdı etti bastırdı, ama araba konusunda bir şey yapamayacaklar bence, tren kaçtı çünkü. Sene sonunda büyük ihtimalle çin dünyanın en büyük otomobil ihracatçısı unvanını alacak. Öte yandan geçen gün BYD 5 milyonuncu elektrikli arabasını üretti (tesla daha 5 milyonu göremedi henüz) ve işin en enteresan tarafı bu 5 milyon arabanın son 2 milyonunu sadece 9 ayda üretti. Bu akıl alır bir üretim hızı ve kapasitesi değil.


    Dünya otomotiv pazarı çoktan çin'e kaydı bile, sadece bizim ön yargılı halkımız bundan haberdar değil.

  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Sağa ve sola sert dönüşlerde sürücüyü merkezde tutmak için koltukta sağ ve sol yanaklar şişiyor mu ?
  • Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin🙏

    Araçta trim sesi varmı ?
  • adam sıfır araba almış ne trim sesi ya

  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    son 4 yıl içinde sıfır aldığım grandland x, makyajlı ibiza ve yeni kasa fabia da bile trim sesi vardı daha ilk 3-5 günde.

  • paşalı kullanıcısına yanıt
    🤣🤣 yok şişmiyor, bir eksik daha çıktı😂
    Ama koltukların, dizaynı, yapısı, rahatlığı ve fonksiyonelliği on numara. Deri kaplamanın kalitesi nasıldır, bir şey söylemek için erken, ilerleyen zamanda göreceğiz deformasyon olacak mı, soyulma dökülme olacak mı?
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Özellikle dikkat ettim, ben de çok hassasımdır bu konuda, trim sesi hiç yok, ilaveten yalıtım da çok çok iyi…
  • Hocam işte özellik para yapmıyor bizim ülkede markanın değeri yapıyor bu arabayı almak yerine giderler 1.5 milyona boş araba alırlar neden çünkü marka algısı özelliklerden önce gelir bizde
  • Arada trafikte görüyorum baya devasa bir araç . Benim merak ettiklerim bu araçta kendinizi yüksekte hissediyor musunuz yani araç cüssesini hissettiriyor mu
    İkinci sorum da sürüşü nasıl . Yol tutuşu , konforu , direksiyon pedal tepkileri nasıl .
    Hayırlı olsun tekrardan
  • 4x4 olmamasi suv karda en büyük sorun,onun dışında dediğiniz gibi bilindik markaya 2.5m vermektense bunu almak çok mantıklı.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bende tiggo 7 si var. Lineadan geçiş yaptım ilk bir hafta çok zorlanmıştım. Koltuk en alttada olsa kaputu görüyorsunuz. Lineada gözükmezdi. Kamyon sürüyormuş şeride sığmıyormuş gibi geliyordu. Sonraları alışıyorsunuz.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Tiggo 7 de çok güzel duruyor . 3008 , Tucson dan falan heybetli ve açıkcası daha premium duruyor. Özellikle arabalardan anlamayan kişilere bu araçların içini dışını gösterdigimde ne kadar lüks duruyor diyorlar.

    Şeytan diyor ki sat arabanı tiggo 8 pro al. Ama hala Chery'e tam güvenemiyorum işte . Halbuki turkiyeye daha fazla servis desteği saglayacaklarmış.

  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    gerçekten şu yorumu yazdınmı ya. ne arabalarda var trim sesi. daha bayiden cıkar cıkmaz başlıyor. en başta mesala tesla. trim sesi her yerden geliyormuş.

  • hangi renk aldınız hocam? bize vişne çürüğü denk geldi. gri fümeyi cok istedik ama hiç gelmiyor dediler. vişne cürüğü de cok guzel. boyası yanar dönerli. simler var icinde. ondeki krom aksesuarla güzel uyum sağlıyor. bizimkide tiggo 8 pro en dolu paket.

  • Cherry’ler ilk TR’ye geldiğinde uygun fiyatıyla piyasaya hızlı bir giriş yaptı, ancak 4-5 sene sonra araçlar dökülmeye başladı. Bir tanıdığımda vardı aldığına bin pişman olmuştu. O yüzden Çin araçlarına güvenim yok.
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    miş miş miş de muş muş muş.

    tesla my kullanan 10dan fazla kişi ile konuşuyorum, 1 tanesi trim sesinden şikayet etmedi

  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    Benim yakınlarım dan da Tesla kullanan çok kişi var trim seslerinden şikayet eden çok kişi var

  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    tamam birader sen haklısın. araba inceleme videolarından tut da amerika daki fabrikasının trim sesinden dolayı bircok şikayet aldığı konular var. hatta millet almanyadaki fabrikadanmı gelicek amerikadaki fabrikadanmı gelicek diye araştırma üstüne araştırma yaptı. almanyadaki yeni tesla fabrikasının trim seslerinden dolayı daha iyi olduğu bile söylendi. sen 10 kişiyle devam et.

  • 2023 almanya üretimi olanlardan bahsediyoruz, sen de herkesin onu istediğini yazmışsın, daha neyi bu kadar sıkıntı ettin kendine

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.