Yarbay
13 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 841 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Arkadaşlar selam. Philips lumea ipl cihazının (vücut kılları için ev tipi lazer cihazı) pilini değiştireceğim de bu pile muadil f/p pil tavsiyesi lazım? Voltaj mah akım vb çeşitleri varmış sanırım? Pek anlamıyorum bu işlerden. Hiç olmadı aynı pili alayım diyorum ama pilin modelini bulamadım. Üzerinde sadece sanyo yazıyor.

Arkadaşlar selam. Şu attığım güzergâhta köprü ücreti olan 180 TL hariç. Şu pahalı özel otoyolların ücreti oluyor mu? Bana sadece yol ücreti (yakıt hariç) bu güzergâhta git gel toplam ne tutar tahmini olarak?

Başlıktaki gibi gelmiş olabilir. Kampanyalar kısmında var. Kod migros uygulamasında ödeme aşamasında dijital alışveriş kodu kısmında ya da fiziki mağazada kasada kullanılabiliyor.

Metal kasa bayağı hafif ince güzel cihaz. İ5 lisini kullanıyorum memnunum.

Süt zamları malûm. Bisuda 300-100 kupon var sanırım herkese verilmiş. İçecek kategorisi altında "burdan" marka

-8 tane tam yağlı süt 140 TL

-8 tane yarım yağlı süt 129 Tl

-2 tane yarım yağlı süt 39 TL

Toplamı 300-100 kuponla beraber 210 TL yapıyor. Ltsi 11.66 TL yapıyor. Farklı kombinasyonlar da yapılabilir tabi   En kötü yoğurt yapılır   Onu da denedim yarım yağlı olan ile biraz gevşek oldu ama güzeldi bence.

Arkadaşlar babam bir kazaya karışmış. Sokakta ilerlerken sağdaki sokaktan epey hızlı olduğu anlaşılan bir sigortasız Tofaş bizim aracın sağ ön tamponu sıyırıp bayağı bir sürüklenip ağaca çarpmış karşı araç pert. Bizim tamponda biraz sürtme izi var başka bir şey yok. Kaza sonrası polis tutanak tutmuş karşı araç kazadan sonra apar topar gidip sigorta yaptırmış, ek olarak adam sözde yaralanmış sanırım neyse işte durum bu. Şimdi bu durumda sonuç ne olur? Bizim sigorta karşı tarafa ödeme yapar mı çünkü karşı tarafın sigortası o esnada yoktu?

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB | 6 GB RAM Cep Telefonu Beyaz (Samsung Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TPSXTLG?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_K1F4KKAQ02WCH4BDPQ6F

Çok ucuz değil lakin belki ihtiyacı olan vardır. Lazımdı fiyatı diğer sitelere göre 30 tl uygun.

amazon
Sony MDR-EX15AP Kulak İçi Kulaklık, Dahili Mikrofon, Kablolu, Beyaz
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00I3LV20A/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

Süpermarket kategorisi denmiş ama kategori altındaki her üründe geçmiyor sanki ya da ben kategoriyi karıştırdım. Deneyin kod SUPER11

Eşit: tuvalet kağıdı ve deterjanda geçiyor

Arkadaşlar yakıt tüketimi ve lastik ömrümün önemli olduğu ama aynı zamanda da ıslak zemin performansının en iyiler arasında ilk 4-5 içinde yer alan bir seçim yapmak istiyorum. Önerileriniz fikirleriniz nedir? Kafamda bridgstone turanza t005 - Goodyear efficentgrip performance vs Continental Eco contact 6 var. Sizce tercih ne olmalı?

Edit. Islak zemin performansı ve yuvarlanma direncinin genelde top 2-3 de olması sebebiyle Turanza T005 alındı. Çok kullanma fırsatım olmadı zaten zorlayacak kadar tecrübeli biri de değilim ama aracın üzerinde Goodyear efficentgrip performance vardı onunla kıyaslayacak olursam ilk izlenim durur vaziyette direksiyon çok daha hafif geldi:D ses ve konfor olarak da üzerinden çıkan lastiklere kıyasla eksi bir şey fark etmedim.

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.764
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 98.961 (Bu ay: 1.513)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18.717 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.