Toucpadi Bozdum (Çözüldü)
Evde eski bir dell latitude e5570 bilgisayar vardı. Eşim kullansın diye bataryayı değiştirdim, ssd ve ram artırımı yaptım. 7 yıldır macunları da yenilenmemişti bu nedenle bir çılgınlık yapıp onları da yeniledim.
Geri topladım fakat touchpad çalışmıyor. Pin soketin nasıl sökülmesi gerektiğini anlamadığım için biraz zorlayarak çekerek çıkardım. Galiba bu esnada hasar verdim. Zorladığım pinin üzerinde sn7032 yazıyor. Bunu googlea yazınca klavye çıkıyor ve klavyede bir problem yok. Doğru sokete mi bakıyorum acaba nasıl düzelir
Edit: Yazılımsal hiçbir değişiklik yapmamıştım fakat sebep ondanmış galiba. Touchpad driverı tekrar yükleyince düzeldi.
Arkadaşlar C5 aircross araç aldım. Malum önümüz kış, kış lastiği de alacağım. Yakın bir arkadaşımın sattığı atecasından kalan 215/50/R18 kış lastikleri var. Tabanın daralması kışın avantaj olsa da yanak da 5mm küçülecek. Hesaplama tablosuna baktığımızda%4,82'lik bir küçülme var .internette okuduğum kadarıyla %3'ten fazlası tavsiye edilmiyor. Sizce olur mu?
|
|
|
|
|
Bu Araçlardan Hangisi Alınır ?
|
Meslek: Mühendis
eski kullanıcı adı : gokhannnn_taz |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.225
İkinci El Bölümü Mesajları: 392
Konularının görüntülenme sayısı: 57.603 (Bu ay: 1.241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 598 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası