Şimdi Ara

Ekran kartı nasıl bozulur (ilginç konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum sapphire 6850 ekran kartımı bozmak istiyorum garanti bitmesine daha 10 ay var nasıl bozulur bu kart

Amacım birebir değişim yanlış anlaşılmasın fatura tutarı 330 liraydı o paraya 7850 alırız

Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKDesing

Dandik bir psu al o.c bas sistemi kople yenilersin

o.c garanti dışına çıkmıyor muydu öyle hatırlıyorum.

Garantili.
    Kırık kafa, Gigabyte 970A-UD3P, FX-8320, TridentX 4x8 GB 2133-9.11.11.31, 7950 DCU2T, 2x4 TB SV-35, 2x6 TB SV-35, 2x8 TB WD Harici, 240 GB SSD, BlueRay-RW, 29 inç 4K-3840x2160-IPS-75 Hz-4 ms, TT Toughpower Qfan 750W 80 B, Coolermaster RC-690-III, Logitech M705 ve K350 Wave
  • Cevabın avatarında gizli. Bir kafa yor bakalım.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • güzel cevap

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Cevabın avatarında gizli. Bir kafa yor bakalım.

Hll spr dvm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cevabın avatarında gizli. Bir kafa yor bakalım.

avatar ip gibi kalmış zaten yapmayın etmeyin
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum sapphire 6850 ekran kartımı bozmak istiyorum garanti bitmesine daha 10 ay var nasıl bozulur bu kart

Amacım birebir değişim yanlış anlaşılmasın fatura tutarı 330 liraydı o paraya 7850 alırız

ekran kartını sök kendini statik elektrikle yükle sonra devresine dokun.

Bence daha tam kafa yormadınız beyler orada 2 tane inceden var
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • quote:

@kaan0101 , @2kol3bacak , @cobi

kafa...

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

kafa...

bence avatar harlem shake yapıyor.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

•  Ekran kartı nasıl bozulur (ilginç konu)

Fotograftaki manyetoyu çakmaktan sök sonra ekran kartının ram - gpu bölgesine kıvılcım atlamasını sağla kesin çözüm
    Vicdanınla seni baş başa bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B173D8BE7 -- 14 Mart 2013; 11:32:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core Haswell i7 4700MQ || Nvidia GeForce GTX765M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 1 TB 7200RPM + 128 GB SSD ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aga nasıl bir alıntı yaptıysan cevaplanan mesajlardan gitmiyor namıssız

ben giderim izim kalır hesabı yapmışsın

• Açtığın konu kural dışı. Sorduğun soru ise son derece abes. Senin gibiler yüzünden servisler dürüst kişilere bile kötü davranabiliyor, bozulan kartını değiştirmeyebiliyor.

İşte son bir örnek:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kendime Zotac 660Ti alıp performansından memnun kaldığım için biraderime de önerdim, önermez olaydım. Zotac yaptı yapacağını ve biraderin daha 10 gün kullanım sonrası bozulan 660Ti AMP'ını garanti kapsamı dışına aldı. Neymiş; Zotac artık yanık, kırık komponent varsa garanti dışı sayıyormuş. Oyun oynarken 1mhz o/c bile yapılmamış kartın c844 micro direnci ortadan ikiye ayrılıyor, ama bozuk komponentin sonucu "kullanıcı hatası" olarak bize dönüyor.

Bu saçmalığı düzeltirler diye Zotac'tan araya birileri girdi (isim vermeyeyim) ama onlardan gelen cevap daha da içler acısı. 2 aydır kart bozuk olarak ellerinde ve en sonunda "hiçbirşey yapılamıyor" deniliyor bize. Hele ki "ben müşteriyi tutamam, ben firmanın yanında olmalıyım" türü açıklamalar da içler acısı. Diyecek birşey bulamıyorum artık...

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Birader biraz önce ServisPoint'ten ekran kartını iade almış. Teknik servisteki eleman ortadan çatlak olan direnci tamamen kırıp atmış, ayrıca kartın kasasını da yamulttuğu için fanlardan biri sürtüyormuş. Yani bildiğiniz garanti dışı bırakabilmek için mahvetmiş kartı. Nasıl terbiyesiz insanlardır bunlar anlamadım. Gidip orayı başlarına yıkmak var şimdi.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

aga nasıl bir alıntı yaptıysan cevaplanan mesajlardan gitmiyor namıssız

ben giderim izim kalır hesabı yapmışsın

Kasayı yan yatırıp monitörü dik çevirmeyi denedin mi ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.