Şimdi Ara

Ekran kartı nasıl bozulur (ilginç konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni donem yetenek sizsinize gonder kiremit yerine onu kirsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xperia™ Z

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

7850 istiyorum

Ben de neler istiyorum bir bilsen. Ama birçoğunu alamıyorum. Ne yapayım peki şimdi?

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

keşke senin gibileri garantiden değiştirebilseydik bir üst modelinle

Katiliyorum durust olun biraz firmalari nasil dolandiririm diye soruyorsun burda utanmadan
  • Kimse hak, hukuk diye sizlanmasin. Hangi firma %100 müsteri memnuniyetiyle calisiyor? Kart servise gidiyor birde orada bozuyorlar kullanici hatasi diye gonderip müsteriyi aylarca magdur birakiyorlar. Yalansa yalan diyin de bilelim! Hic vicdanmis, günahmis ayaklarina yatmasin kimse.

Abazzers in dedigi olayi arkadasimin sapphire 5770 inde yaptik ve para iadesi + bir miktar nakitle 6850 aldik. Zerre kadar vicdan yapmiyorum hatta en iyisini yaptik diyorum. Çünkü su zaman da kimse iyi niyetli degil, kimse zerre kadar hak hukuk gozetmiyor. Surada yapma etme, gunah, vicdanin rahat etcekmi diyen bir Allahin kulu da samimi degil. Firsatini buldularmi anasini aglatirlar, affetmezler o yuzden timsah goz yaslari misali tavir sergileyen arkadaslarin hic birine inanmiyorum. Kul hakki, gunah, vicdan gibi seyleri agzindan dusurmeyip iddaa dan kazandigi parayla borc kapatan insanlar taniyorum yapmayin, etmeyin. Kimseye gidip de milletin hakkini ye, hirsizlik yap, milleti dolandir demiyorum ama bu ekran karti firmalari ve servisler konusunda asla vicdan yapmaya gerek yok. Kisasa kisas hep onlar aldatmicaklar musteriyi

• Kendi adına konuş. Benim vicdan, hak hukuk konsundaki düşüncelerimi bilmen mümkün değil. Herkes potansiyel dolandırıcı değildir. Yaptım ettim diye övünme, övündüğün gibi milletide zan altında bırakma. Ben yapmam, yapmak isteyenide uyarırırım. Allah affetsin, ne diyeyim.

Ayrıca her firma ya da her markada dolandırıcı filan değildir. İşini namusu ile yapmaya çalışan bir sürü firma var.

Hayat ekran kartıdan ibaret değil. Bu gün ekran kartı, yarın başka bir şey diye gider....

Aldatıdlığını anladığın anda hakkını ararsın. Yoksa ondan farkın kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Mart 2013; 15:13:17 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • kartı bozmakta ne var alırsın kartı elıne birde sert cisim vurursun kartın kafasına al sana bozuldu
  • Bu arada, Türkiye'deki hemen hemen tüm teknik servis çalışanlarının bu forumda üyelikleri mevcut. Dolayısıyla, bu sorularınızı ve yapmak istediklerinizi onlar da görüyorlar. Yarın öbürgün ellerine, tam da o model ve o sebepten arızalanmış bir ekran kartı geldiğinde, tamir veya değişim beklemeyin...

Orijinalden alıntı: Madécassol

Kimse hak, hukuk diye sizlanmasin. Hangi firma %100 müsteri memnuniyetiyle calisiyor? Kart servise gidiyor birde orada bozuyorlar kullanici hatasi diye gonderip müsteriyi aylarca magdur birakiyorlar. Yalansa yalan diyin de bilelim! Hic vicdanmis, günahmis ayaklarina yatmasin kimse.

Abazzers in dedigi olayi arkadasimin sapphire 5770 inde yaptik ve para iadesi + bir miktar nakitle 6850 aldik. Zerre kadar vicdan yapmiyorum hatta en iyisini yaptik diyorum. Çünkü su zaman da kimse iyi niyetli degil, kimse zerre kadar hak hukuk gozetmiyor. Surada yapma etme, gunah, vicdanin rahat etcekmi diyen bir Allahin kulu da samimi degil. Firsatini buldularmi anasini aglatirlar, affetmezler o yuzden timsah goz yaslari misali tavir sergileyen arkadaslarin hic birine inanmiyorum. Kul hakki, gunah, vicdan gibi seyleri agzindan dusurmeyip iddaa dan kazandigi parayla borc kapatan insanlar taniyorum yapmayin, etmeyin. Kimseye gidip de milletin hakkini ye, hirsizlik yap, milleti dolandir demiyorum ama bu ekran karti firmalari ve servisler konusunda asla vicdan yapmaya gerek yok. Kisasa kisas hep onlar aldatmicaklar musteriyi

aslinda arkadasa ilkten tepki gostermistim ama yazini okuyuncada hak vermemek elde degil, tr deki urun dagiticilar cogu hem musteriyi hemde urununu sattigi firmayi cift tarafli kazikliyorlar... sayilari az degil...

• Kasayı ya yatir

Orijinalden alıntı: cybernoid

Kendi adına konuş. Benim vicdan, hak hukuk konsundaki düşüncelerimi bilmen mümkün değil. Herkes potansiyel dolandırıcı değildir. Yaptım ettim diye övünme, övündüğün gibi milletide zan altında bırakma. Ben yapmam, yapmak isteyenide uyarırırım. Allah affetsin, ne diyeyim.

Ayrıca her firma ya da her markada dolandırıcı filan değildir. İşini namusu ile yapmaya çalışan bir sürü firma var.

Hayat ekran kartıdan ibaret değil. Bu gün ekran kartı, yarın başka bir şey diye gider....

Sirf elestirmis olayim, 2-3 sey yaziyim diye sacmalamissin. Nerede bu isini düzgün ve namusuyla yapan bir sürü firma?? acikla da ogrenelim. Ayrica bu firmalara karsi müsteriler hic bir sekilde hakkini ariyamaz istedigi yere gitsin, istedigi sikayeti yapsin sonuc SIFIR. Çünkü orasi teknik servis ve senin disinden, tirnagindan, harcliklarindan arttirarak aldigin kartin akibeti oradaki elemanin vicdaniyla iki parmaginin ucununda! Ve forumda bir cok kez magdur insanlarin orneklerini gorduk. Forum disi neler oluyor kim bilir. Demek ki neymis? sen vicdan, hak, hukuk gozetirken karsi taraf hic bir sekilde iplemiyormus. Dogrumudur? Sonuna kadar!

Ayrica darilma ama sizin gibi bole ulu orta fazlasiyla dini duygular uzerinden insanlara baski yapan, bir seyler dayatmaya calisan insanlari hic samimi bulmuyorum. Aradaki tek fark biz acik acik yapip kimseden korkmadan, cekinmeden soyleriz. Sen ise saman altimdan su yürütür misali gizli gizli yaparsin, ama yaparsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Kendi adına konuş. Benim vicdan, hak hukuk konsundaki düşüncelerimi bilmen mümkün değil. Herkes potansiyel dolandırıcı değildir. Yaptım ettim diye övünme, övündüğün gibi milletide zan altında bırakma. Ben yapmam, yapmak isteyenide uyarırırım. Allah affetsin, ne diyeyim.

Sirf elestirmis olayim, 2-3 sey yaziyim diye sacmalamissin. Nerede bu isini düzgün ve namusuyla yapan bir sürü firma?? acikla da ogrenelim. Ayrica bu firmalara karsi müsteriler hic bir sekilde hakkini ariyamaz istedigi yere gitsin, istedigi sikayeti yapsin sonuc SIFIR. Çünkü orasi teknik servis ve senin disinden, tirnagindan, harcliklarindan arttirarak aldigin kartin akibeti oradaki elemanin vicdaniyla iki parmaginin ucununda! Ve forumda bir cok kez magdur insanlarin orneklerini gorduk. Forum disi neler oluyor kim bilir. Demek ki neymis? sen vicdan, hak, hukuk gozetirken karsi taraf hic bir sekilde iplemiyormus. Dogrumudur? Sonuna kadar!

Ayrica darilma ama sizin gibi bole ulu orta fazlasiyla dini duygular uzerinden insanlara baski yapan, bir seyler dayatmaya calisan insanlari hic samimi bulmuyorum. Aradaki tek fark biz acik acik yapip kimseden korkmadan, cekinmeden soyleriz. Sen ise saman altimdan su yürütür misali gizli gizli yaparsin, ama yaparsin.

Konuya gelelim nasıl ve ne yapmam gerek

• Brazzers anlatmis

Bunuda dürüstlüğümle yaptım, 3 kağıtla değil. Hak hukuk, tüketici hakları nedir bilirim. Hak nasıl aranır, hangi yollar izlenir, sonuca nasıl ulşalır sabırla takip ederim. İlk fırsatta 3 kağıt yapmam.

Yaptığın 3 kağıdı anlatıp gerektiğinde herkes böyledir diyerek, bana ya da bir başkasına hakaret edemez, dolandırıcı olmakla suçlayamazsın. Kişi karşındakini kendi gibi sanırmış. Sen 3 kağıt yaptın diye herkes yapacak değil.

Akıllı ol edepli ol.

3 kağıt yapan firmalardan farkın yok gözümde, şunu övünerek anlattığın için.

Eksen'den defalarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Gerektiğinde desteklerini gördüm.

Inventus'tan alışveriş yaptım, gerektiğinde desteklerini gördüm.

Vatan'dan alışveriş yaptım, gerektiğinde desteklerini gördüm.

Sen derdini anlatamyayıp 3 kağıda başvurduysan bana ne...
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Alpcan'a soralım o bilir

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Açtığın konu kural dışı. Sorduğun soru ise son derece abes. Senin gibiler yüzünden servisler dürüst kişilere bile kötü davranabiliyor, bozulan kartını değiştirmeyebiliyor.

İşte son bir örnek:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kendime Zotac 660Ti alıp performansından memnun kaldığım için biraderime de önerdim, önermez olaydım. Zotac yaptı yapacağını ve biraderin daha 10 gün kullanım sonrası bozulan 660Ti AMP'ını garanti kapsamı dışına aldı. Neymiş; Zotac artık yanık, kırık komponent varsa garanti dışı sayıyormuş. Oyun oynarken 1mhz o/c bile yapılmamış kartın c844 micro direnci ortadan ikiye ayrılıyor, ama bozuk komponentin sonucu "kullanıcı hatası" olarak bize dönüyor.

Bu saçmalığı düzeltirler diye Zotac'tan araya birileri girdi (isim vermeyeyim) ama onlardan gelen cevap daha da içler acısı. 2 aydır kart bozuk olarak ellerinde ve en sonunda "hiçbirşey yapılamıyor" deniliyor bize. Hele ki "ben müşteriyi tutamam, ben firmanın yanında olmalıyım" türü açıklamalar da içler acısı. Diyecek birşey bulamıyorum artık...

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Birader biraz önce ServisPoint'ten ekran kartını iade almış. Teknik servisteki eleman ortadan çatlak olan direnci tamamen kırıp atmış, ayrıca kartın kasasını da yamulttuğu için fanlardan biri sürtüyormuş. Yani bildiğiniz garanti dışı bırakabilmek için mahvetmiş kartı. Nasıl terbiyesiz insanlardır bunlar anlamadım. Gidip orayı başlarına yıkmak var şimdi.

Bu üstteki olay servisin kalitesiyle alakalı yalnız. Müşteriler ne kadar iyi niyetli yaklaşırsa yaklaşsın, o servis elemanı o şekilde davranacaktır.

O tip firmalardan uzak durmak gerekiyor demek ki. Ürünlere verdiğimiz parayla maaşı ödenen adam, gelip bize terbiyesizlik yapıyor..

ekran karti calisirken gpu nun arkasindaki direnclere tornavida degdirin.hemen kisadevre olur ve kart daha goruntu vermez.geride garanti disi birakacak hic bir iz de birakmaz.en kolay yontemi anlattim.fakat boyle seyler yapmayin.vicdaniniz rahat olacak mi.

Bunu yaptık diyelim tekrar 6850 vermesinler bana

• 3 kağıt yapan 3 kağıt yapanı suçlayabilir mi yahu... Bu nasıl bir kafa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Mart 2013; 16:27:28 >
  • quote:

Burada fesat ve icten pazarlikli bir sürü insan var.

Buradaki yorum yazan insanlara ağır ithamlarda bulunuyorsun, yazılarına dikka et biraz

Cevap olarak ta, niye üstüne alındın ki filan gibisinden çocukça şeyler de yazma, ayıp !

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

Burada fesat ve icten pazarlikli bir sürü insan var.

Buradaki yorum yazan insanlara ağır ithamlarda bulunuyorsun, yazılarına dikka et biraz

Cevap olarak ta, niye üstüne alındın ki filan gibisinden çocukça şeyler de yazma, ayıp !

Kimsenin sahsina tek kelime ettigim yok. Ben lafi ortaya atarim, yarasi olan gocunur. 6-7 yildir bu forumdayim ve bin bir türlü insanla karsilastim inan az bile soyluyorum. Zamaninda 5870 ini bozup 6950 gibi kartlar alanlara ozenip bende boyle bir konu acmistim ve en az 5-6 kisi mesaj atti servislerin hepsine mail attim o kart elinde patlicak diye düsün iste ne kadar issiz gucsuz ve fesat insanlar forumda.

• yahu arkadaş 3 kağıt yapıp kart aldım diye anlatıyorsun, övünüyorsun, henüz gerçekleşmemiş bir olay üzeriden milleti fesat olmakla suçluyorsun. Dönde bir aynaya bak derler adama..

Cahillerle tartışmayın, çünkü ben hiç yenemedim... Gazzali

Nasıl biliyorsanız onu yapın. Böyle abzürt konu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Mart 2013; 16:50:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.