A Maber: Ormanlar karbon yayıyor
40 mm'ye kadar saat tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba
Saat almak istiyorum ama bildiğiniz üzere sayısız seçenek var. Bunlar arasında epey bakındıktan sonra şunlar arasında kaldım. Marka / model sonuna ölçüleri ve temel özellikleri ile sonuna fiyatlarını ekledim
- Alttaki titantum saat kafama yattı. Çünkü hafif
- Seiko saatler güzel ama ağırlar. Kolumda külçe gibi ağırlık taşımak istemiyorum.
- Şu an yaptığım iş gereği çizilmelere dayanıklı olması gerekiyor. Bu sebeple safir veya hardlex olması gerekiyor camının. Aynı sebeple gövdesi de mümkünse parlak değil de fırçalı olması artı benim açımdan.
Marka / model takıntım yok. Rodania R17023, tasarım olarak çok beğendim ama pilli olması beni tereddütte bıraktı. Pilli alacaksam Casio alsam daha F/P olur sanki
SSA423J'yi de çok beğendim ama diğerlerinden 1 tık büyük. Bileklerim ince olduğu için ideal ölçü âzâmî 40 mm çünkü. 38 civarı ideal gibi.
Ölçüsü 40'ın üzerinde olanlar da tasarım olarak çok beğendiğim modeller oldular.
Sizce hangisini seçmeliyim? Neden?
TİTANYUM:
Citizen Zenshin NJ0180-80A ve 80M:
40.5 x 46 x 11, 99 gr, Safir, Otomatik - 20 ₺
ÇELİK:
Rodania R17023: 42 x 8.9, Safir, Pilli - 21 > 15 ₺
Casio EFR-S108D: 40 x 44.8 x 7.8, 110 gr, Safir, Pilli - 7 ₺
Casio EFB-109D-7AVDF: 38.5 x 44 x 9.2, 127 gr, pilli - 8.2 ₺
Citizen SSA423J: 40.8 x 47 x 12.8, 140 gr, Hardlex, Otomatik - 20 > 15.7 ₺
Seiko SRPL07J1: 39.5 x 46 x 12, 130 gr, Hardlex, Otomatik - 21 ₺
Seiko SNKP17K1: 42 x 12 x 136 gr, Hardlex, Otomatik - 11 ₺
PC'den konsola geçiş ama nasıl?
|
Finlandiya Raporu'nda tecavüz iddiaları
ÖÖ'in CB adayı belli oldu!
Çin malı almadan önce Uygur Türkleri'ni düşünün
RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!
|
Gerek yok
|
Meslek: Köle
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan ▓ SORUN YAŞADIĞIM ÜYELER: andromeda9, kont_andre, stjarna |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31.824
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.374
Konularının görüntülenme sayısı: 97.455 (Bu ay: 2.464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14.688 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware