Şimdi Ara

Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.405
Cevap
168
Favori
832.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    Msi'ın Gaming serisi notebooklarının devamı olan Ge serisi kullanıcılar tarafından çok beğenilen ve tavsiye edilen , oyuncular için tam bir f/p ürünü olan notebook modelleridir.





    Ekran Kartları Güncel Driver

    Nvidia Güncel Driver TIKLA

    Not: Ekran kartınızı ve işletim sistemini bilgisayarınıza göre seçiniz.



    Msi Gaming Mouse Driver

    => İndirmek İçin Tıklayın <=

    Ctrl+S ile indirebilirsiniz.




    Test Programları

    GPU Boost Test İçin ; Msi Afterburner TIKLA

    HDD Bad Sector Taraması İçin ; HD Tune TIKLA

    CPU Sıcaklıklarını Kontrol Etmek İçin ; CPU-ID HWMonitor Pro TIKLA





    Msi Ge60/70 GPU Boost Sorunu Bios Güncellemesi Konusu => MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR




    ***5 Adımda İşlemci Kullanımını-Sıcaklığını Düşürmek***


    Adım 1 ;


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)



    Adım 2 ;


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)



    Adım 3 ;


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)



    Adım 4 ;


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)



    Adım 5 ;


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)










    YAZILIMSAL SORUNLAR & ÇÖZÜMLERİ



    Sorun 1 : Gpu Boost @skid_row

    Msi Ge serisi notebooklarda bir çogunuzun bildigi uzere ekran karti ile ilgili bir boost sorunu mevcut. Bu sorun genelde yeni seri cihazlar ve güncel bios versiyonlarinda yasaniyor. Gaming Series adi altında satılan bir notebookun kısıtlanmış ekran kartı ile gelmesi, kabul edilemez olduğu kadar tuketiciyi; kasten yapılmış bir şey ise , enayi yerine koymaktan başka bir sey degildir. Isin ozunde boost olmadan gtx660 aslinda boostu olan bir gt650den neredeyse farksizdir.
    Dolayisi ile burada sesimizi duyurabilmek adina sadece boost sorunu yasayan kullanicilarin sorunlarini anlatmalari ve sanal bir platform kurabilmemiz adina bu konu basligini olusturdum. Msi turkiye ile iletisime gectim ve sorunu aktardim. Bir sonraki iletisimimde, bir liste ile kendilerine donerek sorunun boyutunu gostermek istiyorum.

    GPU Boost Çözümü : Bios Güncelleme

    Yöntem ;
    Bu sorun yazılımsal nedenler ile oluşan, 2 çözümü olan bir sorundur. 1. çözüm manuel overclock yapmak; ki ben buna değinmeyeceğim ve ikinci çözüm MSI'ın BIOS güncellemesi yayınlamasıdır. MSI nihaytinde BIOS yayınladı, fakat MSI sayfasından indirilen BIOS ne yazık ki kurulum aşamasında hata veriyor. Bu nedenle MSI forums'ta Svet isimli adminin düzenlediği BIOS versiyonu kullanılabilir. Aşağıda; ihtiyacı olan kişilerin, nasıl BIOS güncellemesi yapılacağının anlatımını ve söz konusu BIOS için gerekli dosyalar paylaşıyorum:

    Notlar ;
    *Bilgisayarınız muhakkak güç kaynağına takılı vaziyette iken aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin !!!
    ** Windows8 yüklü cihazlarda BIOS güncellemesi yaptıktan sona Windows7'ye geri dönmek bir takım riskler taşıyor. Fakat bunu sorunsuz yapan arkadaşlar da var. Bunu değerlendirmenizi öneririm.

    1) Bir adet USB bellek edinin
    2) USB belleği Notebookunuza takın ve Bilgisayarımın altından FAT32 olarak biçimlendirin (İçindeki bütün veriler silinecektir)
    3) Buradan FAT32 olarak formatlanan USB'ye atacağınız dosyaları indirin
    4) Ekli ZIP'li dosyayı ZIP'ten çıkartarak doğrudan USB'nin içine atın ( dizilim USB / EFI / BOOT / "7 adet dosya şeklinde olmalı)
    5) pil simgesine sağ tıkalyın ve Güç Seçeneklerine tıklayın (MSI PDF adım 2)
    6) Açılan ekranın sol üst koşesine "Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" linkine tıklayın (MSI PDF adım 2)
    7) Yeni ekranda mavi puntolar ile "Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir" linkine tıklayın ve aşağıda müdahale edilebilir hale gelen "Hızlı başlatmayı aç (Önerilen)" alanından çek işaretini kaldırın ve " Değişiklikleri Kaydet " butonuna tıklayın (MSI PDF Adım 3)
    8) Şimdi bilgisayarınızı yeniden başatarak MSI logosu gelene kadar "Del" butonuna basıp bırakın, BIOS ekranı gelecek. Burada security sekmesi altında "Secyre Boot" alanını "Disabled" (MSI PDF Adım 7)yaparak F10'a basın
    9) Notebook BIOS ayarlarını kayıt ederek yeniden açılacak, bu aşamada yine MSI logosu gelene kadar F11 tuşuna basıp bırakın.
    10) Boot ekranı çıkacak ve USB belleğinizi seçmenizi isteyecek(MSI PDF Adım 11), bu işlemi yaptıktan sonra çıkacak iki farklı MS-DOS ekranında Enter diyerek geçin, aksilik olmaz ise BIOS update edilecek ve fs4 ile başlayan sarı bir komut satırı açılacak buraya reset (MSI PDF Adım 13)kelimesini yazıp Enter'a basın. (PC bende açılır gibi oldu ve kapandı, sizde de aynısı olur ise korkmadan güç tuşuna basarak alltaki adıma geçin)
    11) 10. adımdan sonra PC yeniden başlayacak yine MSI logosu gelmeden "Del" tuşuna basıp bırakın ve BIOS'u açın. Burada F9 ardından da F10 yaparak sistemden çıkın(MSI PDF Adım 14) ve güle güle 514 BIOS'u kullanın:)

    Görsel olarak size destek olması açısından aşağıdaki MSI kılavuzunu da kullanabilirsiniz.

    (MSI PDF olarak bahsedilen aşamalar bu kılavuzda anlatılmıştır)







    Sorun 2 : Wi-Fi Kopmaları @skid_row

    MSI Ge60 serisi notebooklarda sıkça Wi-Fi ağından kopma kaynaklı şikayetler oluyor.

    Wi-Fi Kopmaları Çözüm ;

    Anladığım kadarı ile MSI, bu sorunun ağ bağdaştırıcısının güç yönetiminden kaynaklandığını tespit etmiş ve sorunun giderilmesi için yeni bir Firmware yayınlanmış. Güncellemeyi yaptıktan sonra WI-FI ağlardan kopma sorunu yaşamadım.

    Yöntem ;

    (GE60 0ND 453TR WIN8 İÇİNDİR)

    1) MSI web sayfasına giriyorsunuz ve fimrmware seçimini yapıp ilgili dosyayı indiriyorsunuz->FW Sayfasını açmak için tıklayın ve ya doğrudan WIFI'yi düzelten FW Download sayfası için tıklayın

    2) Bu dökümanda yer alan önergeleri izleyin Döküman (İngilizce)
    Türkçe anlatım:
    a) Cihazı mutlaka elektrik (Pil takılı iken) hattına bağlayın ve adım 1'de bahsedilen dosyayı .zip klasöründen çıkartın
    b) .zip dışına çıkarttığınız klasörü açarak, winflash isimli dosyayı çalıştırın
    c) Açılan uygulamada ekranın sağ alt köşesinde yer alan "Shutdown" kutucuğunu işaretleyin ve Start Butonuna tıklayın (Çıkan mesaja OK diyerek devam edin)
    d) Yükleme tamamlanınca PC kapanacak.
    e) Kapanan PC'nin elektrik fişini çekin ve pilini çıkartın. 30 sn - 1 dk sonrasında pili tekrar takın ve cihazı elektrik hattına bağlayın.
    f) PC güç açma butonuna tıklayın, MSI logosu gelmeden "Del" butonuna sürekli basıp bırakın(BIOS açılacak)
    g) Açılan BIOS ekranında sırası ile:
    - F9 --> "Enter"
    - F10 --> "Enter" tuşlarına tıklatın.
    h) Yeni FW kurulmuştur güle güle kullanın





    Sorun 3 : Fan Sorunu Çözümü @Curimo



    -Ben bu sorun ve BOOST sorunu için servise yollamıştım. Bazı arkadaşlarla birlikte uzun uğraşlarımız ve ısrarlarımız sonucu Boost sorunu halloldu. Lakin maalesef servis her ne kadar anlatmaya da çalışsam fanın bu çalışma şeklini sorun olarak algılamadı. Ancak yukarıdaki videoda gönderdiğim üzere ve burda da okuduğum kadarıyla sorunu yaşayan baya kişi var.

    -Sorunun ilginç yanı eğer fan en düşük devirde (bu da birazdan bahsedeceğim 29 düzeyine denk geliyor); çalışıyorsa bu saçma çalışma döngüsüne giriyor, eğer cihaz biraz ısınır da fan deviri artmaya başlarsa normal şekilde; sabit devirde çalışıyor.

    -Verdiğim videoda alttaki yorumlarda @mpp2006 isimli üye bu soruna geçici de olsa bir çözüm bulmuş. Şu anda kendisi MSI ile görüşmekte, benden video istedi akşam Youtube'a koyacağım. Bu sorunu kendisi de yaşıyordu lakin ilginç şekilde onda S-bar'ı kaldırınca durum düzeldi. Ancak bizde düzelmiyor. İngilizcemin elverdiğince anladığım kadarıyla kendisi RWeverything diye bir program yazmış, bu program biraz karmaşık, fan hızlarını kontrol edebildiğimiz bir program, sadece buna yaradığını anladım. RWeverything Portable diye Google'a yazarsanız bulursunuz. Programı kurmanıza gerek kalmıyor, klasörün içinden exe'yi çalıştırdığınızda açılıyor. Üst menüden Acces'e ordan da Embedded Control'e girdiğinizde harflerden ve sayılardan oluşan bir tablo çıkıyor karşımıza. Bu tablonun üstten 7.satırının 3. değer bilgisayar boştayken 29 oluyor(bu bizim en düşün fan hızımızı gösteren değermiş.) Küçükten büyüğe doğru 29 2B 2C 2A 30 diye gidiyor. Bizim cihazlarda sorun nedense en düşük değerde anakartın EC'sinde bir sorun var ve fanı tam devire çıkarıyor, daha sonra kapatıyor, ve bunu kısır döngü halinde yapıyor. Eğer bu en düşük değeri yükseltirsek sorun ortadan kalkıyor. Benim cihaz 2B değerinde kendine geliyor, 29'a düştüğünde fan yeniden sapıtıyor. Bilgisayarı açınca 1 kez bu değeri değiştirmeniz yetiyor, daha sonra fan sizin belirlediğiniz değerin altına düşemiyor. Şu da var 2B ve 29 hızları arasında %3'lük bir fark varmış; ortada fanı yoran bir durum da olmuyor. Ama değeri değiştirdikten sonra bilgisayarı fişe takar ya da fişten çıkarırsanız fan yeniden 29'a düşüp sapıtmaya başlıyor. Değeri değiştirmek için üzerine çift tıklıyoruz bu arada.






    "Multimedya Tuşları" için program @jet_iso

    Bu küçük program ile klavyenizde "oynat/duraklat, durdur, bir önceki, bir sonraki, sesi azalt, sesi yükselt, sesi kapat" gibi tuşlarınız olmasa dahi bu işlevleri kullanabileceksiniz.

    Sistem Tepsisi'nde görünür. Sağ tıklayarak programı kapatabilirsiniz. (Ubisoft'un Prince of Persia oyunundan bir simge)

    Windows 8 x64 işletim sistemi üzerinde;
    Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed 3, Battlefield 3, Flatout 2, Most Wanted 2, Age of Empires 3 oyunları içerisinde denedim. Sorunsuz çalışıyor.

    Başlat klasörünüze programın kısayolunu atarak bilgisayar başlangıcında otomatik çalışmasını sağlayabilirsiniz.

    Program Autoit ile yazılmıştır. Herhangi bir dosya yüklemez, direk çalışır.

    Paket içerisine Sistem Tepsisi'ne eklenmeden arka planda çalışan "sade" sürüm eklenmiştir. Bütün fonksiyonları aynıdır.

    Komutlar ;

    Win + F8 = Programı kapatır. Onay penceresi çıkar. Yanlışlıkla kapanmaları önlemek için ekledim.

    Win + F9 = Duraklat/Devam Et (Play/Pause)
    Win + F10 = Durdur (Stop)
    Win + F11 = Bir Önceki Parça (Previous)
    Win + F12 = Bir Sonraki Parça (Next)

    Win + ğ = Sesi azalat
    Win + ü = Sesi yükselt
    Win + ş = Sesi kapat/aç (mute)


    İndirme Adresi : Dosyayı İndirmek İçin Tıklayın (MediaKey)








    ...: İMZALARIMIZ :...


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b8/45/7d/b8457da428ed238b5d258cfbd2caa5fd.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm].:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/link][/center] [center][color=#333300]Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard [/color][/center]





    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/2d/28/a5/2d28a52a1fff0e551365bafbb7027616.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm].:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/link][/center] [center][color=#333300]Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard [/color][/center]





    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/d3/53/27/d35327f27ab25302427a313b2a8eee9e.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm].:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/link][/center] [center][color=#333300]Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard [/color][/center]





    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/4d/4b/9f/4d4b9f2dc3aacafe07dc192fe53043be.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm].:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/link][/center] [center][color=#333300]Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard [/color][/center]





    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/93/db/f7/93dbf71b066979bc64b3b467d44f095c.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm].:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/link][/center] [center][color=#333300]Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard [/color][/center]




    CuSsTo'nun imza tasarımı ;

    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/2d/95/0a/2d950ad74a1a725497d28f9defcfe7c4.png[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm][color=navy].:|MSI GE60 // GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/color][/link][/center] [center][color=navy][b]Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type[/center] [center]Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard[/b][/color][/center]


    ***İmza kodlarını kendi bilgisayarınıza göre kişileştiriniz.
    ***Daha iyi imzalarınız varsa pm atabilirsiniz.



    *Konu genel konu haline getirildiği için bazı veriler silinmiştir. Sayfanın yüklenmesinin uzun olmaması amacıyla gereksiz resimler kaldırılmıştır. Kullanıcı listesi ilk sayfanın çok uzamasına yol açtığından kaldırılmıştır. Kullanıcılardan gelen oyun ve performans videoları artık aktif olmadığından kaldırılmıştır. Sorunlarla ilgili bölümler kullanıcıların faydalanabilmesi açısından silinmemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 25 Şubat 2018; 15:39:54 >







  • her haliyle güzel laptop 4 tane eksi gözüme çarptı
    1) usb'lerin konumu
    2) laptop ayaklarındaki lastikler iyi tutmuyor laptop kayıyor masada
    3) dvd sürücü çok sağlam değil gibi sağa sola zorlamadan gidip geliyor
    4) fan çıkışı ve güç girişi yan yana olmuş kabloyu arkaya doğru vermezsem direk fandan gelen sıcak havaya maruz kalıyor zarar verebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orelet.mete

    her haliyle güzel laptop 4 tane eksi gözüme çarptı
    1) usb'lerin konumu
    2) laptop ayaklarındaki lastikler iyi tutmuyor laptop kayıyor masada
    3) dvd sürücü çok sağlam değil gibi sağa sola zorlamadan gidip geliyor
    4) fan çıkışı ve güç girişi yan yana olmuş kabloyu arkaya doğru vermezsem direk fandan gelen sıcak havaya maruz kalıyor zarar verebilir
    3000 lira verilecek bir laptop mı peki ge70?
    uzun süre kullanacağım bir laptop alacağım, vereceğim paraya değer mi acaba? malum deli gibi oyun oynuyoruz, günlük kullanım süresi fazla yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Purdew

    3000 lira verilecek bir laptop mı peki ge70?
    uzun süre kullanacağım bir laptop alacağım, vereceğim paraya değer mi acaba? malum deli gibi oyun oynuyoruz, günlük kullanım süresi fazla yani.

    Alıntıları Göster
    ben dün öğle 14.00'da açtım bugün sabah 7'ye kadar oyun oynadım 3-4 saat nba maçı için 1-2 saat de yemek lavabo için mola verdim sayarsak..
    yaklaşık 13-14 saat boyunca kesintisiz oyun oynadım fanı hızlandırdım ısınma derdi olmadı klavyede dokunmatik mouse'un sağ tarafı çok az ısınıyor geri kalanı soğuk kullanılmamış gibi
    ben hizlial.com'dan 2734 liraya aldım oraya bakın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetteHun

    ben dün öğle 14.00'da açtım bugün sabah 7'ye kadar oyun oynadım 3-4 saat nba maçı için 1-2 saat de yemek lavabo için mola verdim sayarsak..
    yaklaşık 13-14 saat boyunca kesintisiz oyun oynadım fanı hızlandırdım ısınma derdi olmadı klavyede dokunmatik mouse'un sağ tarafı çok az ısınıyor geri kalanı soğuk kullanılmamış gibi
    ben hizlial.com'dan 2734 liraya aldım oraya bakın

    teşekkür ederim, inceleme konunuza da baktım, hoşuma gitti alet. yarın bir süre daha araştırma yapacağım, fakat bir problem ve mani çıkmazsa, büyük ihtimalle alacağım.
    iyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smee

    quote:

    Orijinalden alıntı: MetteHun

    ben dün öğle 14.00'da açtım bugün sabah 7'ye kadar oyun oynadım 3-4 saat nba maçı için 1-2 saat de yemek lavabo için mola verdim sayarsak..
    yaklaşık 13-14 saat boyunca kesintisiz oyun oynadım fanı hızlandırdım ısınma derdi olmadı klavyede dokunmatik mouse'un sağ tarafı çok az ısınıyor geri kalanı soğuk kullanılmamış gibi
    ben hizlial.com'dan 2734 liraya aldım oraya bakın

    teşekkür ederim, inceleme konunuza da baktım, hoşuma gitti alet. yarın bir süre daha araştırma yapacağım, fakat bir problem ve mani çıkmazsa, büyük ihtimalle alacağım.
    iyi geceler.

    şimdiden hayırlı olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orelet.mete

    quote:

    Orijinalden alıntı: Smee

    quote:

    Orijinalden alıntı: MetteHun

    ben dün öğle 14.00'da açtım bugün sabah 7'ye kadar oyun oynadım 3-4 saat nba maçı için 1-2 saat de yemek lavabo için mola verdim sayarsak..
    yaklaşık 13-14 saat boyunca kesintisiz oyun oynadım fanı hızlandırdım ısınma derdi olmadı klavyede dokunmatik mouse'un sağ tarafı çok az ısınıyor geri kalanı soğuk kullanılmamış gibi
    ben hizlial.com'dan 2734 liraya aldım oraya bakın

    teşekkür ederim, inceleme konunuza da baktım, hoşuma gitti alet. yarın bir süre daha araştırma yapacağım, fakat bir problem ve mani çıkmazsa, büyük ihtimalle alacağım.
    iyi geceler.

    şimdiden hayırlı olsun

    Alıntıları Göster
    bende perşembe günü sipariş verdim ge60 i5 olanını cuma günü kargoya verildi.Pazartesi elimde olur.Ürün hakkındaki olumlu yorumlar cesaretlendirdi benide.Bunu alarak aileme karşı çıktım yani :D(Ayrıca bilgisayarın mouse si çok güzel çok hoşuma gidiyor görüntüsü).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    bende perşembe günü sipariş verdim ge60 i5 olanını cuma günü kargoya verildi.Pazartesi elimde olur.Ürün hakkındaki olumlu yorumlar cesaretlendirdi benide.Bunu alarak aileme karşı çıktım yani :D(Ayrıca bilgisayarın mouse si çok güzel çok hoşuma gidiyor görüntüsü).

    mouse tarz mavi ışığı sürekli yanmıyor yavaşça sönüp yanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orelet.mete

    quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    bende perşembe günü sipariş verdim ge60 i5 olanını cuma günü kargoya verildi.Pazartesi elimde olur.Ürün hakkındaki olumlu yorumlar cesaretlendirdi benide.Bunu alarak aileme karşı çıktım yani :D(Ayrıca bilgisayarın mouse si çok güzel çok hoşuma gidiyor görüntüsü).

    mouse tarz mavi ışığı sürekli yanmıyor yavaşça sönüp yanıyor

    Alıntıları Göster
    keşke sürekli yansaymış daha güzel olurdu.




  • Bende ge70 alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kehanist

    Bende ge70 alıyorum.
    ge70 bakıyorum bende ama hiçbiryerde stokta yok pcdepo da bile


    http://www.pcdepo.com/msi-notebook-kat217.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huriyecili -- 23 Haziran 2012; 10:04:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huriyecili

    ge70 bakıyorum bende ama hiçbiryerde stokta yok pcdepo da bile


    http://www.pcdepo.com/msi-notebook-kat217.html

    Alıntıları Göster
    hızlıal.com da var oraya bak.
    Linki vereyim : http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0126/msi-ge70-0nc-026tr-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-750gb-2gb-gt650m-173-1920x1080p-w7p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 23 Haziran 2012; 10:18:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    keşke sürekli yansaymış daha güzel olurdu.

    bence böyle daha güzel tabi kişisel zevk yanında mouse için gelen cd'de ne var bilemiyorum takıp da bakmadım belki ayarı falan vardır renk olarak vs.
    edit: baktım cd'ye renk ayarı yok ama ışığın srekli yanması veya hiç yanmaması ayarı var

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanalforum

    Bende ge70 alıyorum.


    hayırlı olsun, güzel ürün

    quote:

    Orijinalden alıntı: huriyecili

    ge70 bakıyorum bende ama hiçbiryerde stokta yok pcdepo da bile


    http://www.pcdepo.com/msi-notebook-kat217.html


    evet hizlial.com'a bakın ben de ordan aldım aynı gün kargo imkânı sunuyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orelet.mete -- 23 Haziran 2012; 12:23:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetteHun

    quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    keşke sürekli yansaymış daha güzel olurdu.

    bence böyle daha güzel tabi kişisel zevk yanında mouse için gelen cd'de ne var bilemiyorum takıp da bakmadım belki ayarı falan vardır renk olarak vs.
    edit: baktım cd'ye renk ayarı yok ama ışığın srekli yanması veya hiç yanmaması ayarı var

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanalforum

    Bende ge70 alıyorum.


    hayırlı olsun, güzel ürün

    quote:

    Orijinalden alıntı: huriyecili

    ge70 bakıyorum bende ama hiçbiryerde stokta yok pcdepo da bile


    http://www.pcdepo.com/msi-notebook-kat217.html


    evet hizlial.com'a bakın ben de ordan aldım aynı gün kargo imkânı sunuyorlar



    mousenin ışık ayarını nereden yapıyoruz peki kardeş ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    mousenin ışık ayarını nereden yapıyoruz peki kardeş ?

    light effect switch ışığı açıp kapatıyor
    light effect type option kısmında:
    full lightened ışık sürekli yanık
    breathing yanıp sönme durumunu seçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orelet.mete

    quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    mousenin ışık ayarını nereden yapıyoruz peki kardeş ?

    light effect switch ışığı açıp kapatıyor
    light effect type option kısmında:
    full lightened ışık sürekli yanık
    breathing yanıp sönme durumunu seçiyor

    Alıntıları Göster
    anladım hep yanmasını istiyorsam off yapcam switchi type ide full lıghtened yapcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    anladım hep yanmasını istiyorsam off yapcam switchi type ide full lıghtened yapcam.

    Alıntıları Göster
    Konuda düzenlemeler yapıldı ve kullanıcılarımızın incelemeleri eklendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.CaN009

    Konuda düzenlemeler yapıldı ve kullanıcılarımızın incelemeleri eklendi.

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar incelemeleri okuduğumda farkettiğim şey iki kişide ses siteminde thx pro studiodan bahsetmiş ben ne olduğunu bilmiyorum.Yani bilgisayarın kendi sesimi güzeldi yoksa bir ayarlama yaptınız mı ?

    Birde bu soğutucunun boyutları bizim laptop için uygun değil mi ? : http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 23 Haziran 2012; 14:48:18 >




  • beni de ge60 (i5 li olan) a ekle dostum. makineyi kurcalıyom hala. şu an için güzel gözüküyor. klavyeyi biraz çukurda bırakmışlar. Ben wasd yi normalden farklı kullanmaya alıştım (baş parmak d ye, işaret w ya yanında ki de a ya). zıplamak için space e baş parmağımın yanı ile basıyordum. şimdi basamıyorum klavye biraz çukurda olduğu için. benim için çok büyük bir sorun. muhtemelen klavye alıcam oyun için. sırf bu yüzden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    anladım hep yanmasını istiyorsam off yapcam switchi type ide full lıghtened yapcam.

    hayır off yaparsanız hiç yanmaz o açık kalacak alttakini full lightened yapacaksınız

    quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    arkadaşlar incelemeleri okuduğumda farkettiğim şey iki kişide ses siteminde thx pro studiodan bahsetmiş ben ne olduğunu bilmiyorum.Yani bilgisayarın kendi sesimi güzeldi yoksa bir ayarlama yaptınız mı ?

    Birde bu soğutucunun boyutları bizim laptop için uygun değil mi ? : http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656


    bence fan yeterli gibi ama oda koşulları sıcak ve düzenli havalandırılmıyorsa ek soğutucunun faydası olur
    yaşadığınız şehrin iklimine de bağlı dolaylı olarak en basitinden odam kuzeye bakıyor güneş görmüyor biraz serin diğer odalara göre




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.