Şimdi Ara

ekran kartına fan nasıl takılır yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ekran katımda ısınma sorunu var ve fan takmak istiyorum geforce 6200 kullanıyorum ve sadece üstünde bir metal parça var soğutmak için ekran kartı ısısı 50den aşaya inmiyor oyunda iken 65+gördüm

bnde gittim ekran kartı için bi fan aldım ama nasıl takılacağı konusunda bir bilgim yoq ekran kartına takmak sorun deil de fanın çalışması için gereken o kabloyu nereye takıcam

bios pilinin altında tam olarak fanın kablo boyutuna uygun 2 diş va buna taktım bi türlü pc açılmadı dier türlü fan çalışmadı ne yapmam gerekio

pc restart atıp duruo acil yardımlarınızı bekliyorum

• Öncelikle herhangi bir ekran kartı fanı alarak yanlış yaptığını belirtmek istiyorum, firmaların ekran kartının modeline göre ürettiği fanları var, mesela arctic cooling i araştırabilirsin, ayrıca eğer ekran kartının üzerinde fan değilde metal parçası varsa fan takman zaten olanaksızdır zaten fanı çalıştırmakta da problemin varmış, fanlı ekran kartlarında fandan çıkıp ekran kartının üzerinde bulunan dişlere takılan kablo vardır, sen ekstradan kasa için fan almayı dene ve ekran kartına yakın bir yere monte et.
  • Fan konnektörünü taktığın yer Bios reset uçları olabilir orayı kullanma.Kablo ucundaki konnektörü kes.Gerekiyorsa kablosuna ek yap sonra gerekli 12 voltu güç kaynağının standart 4 lü konnektöründen al.Yanlış bağlantı yapmaman için SARI + , SİYAH - .Kolay gelsin.
    CORE2DUO E4300 (1800@3000MHZ)//GIGABYTE 965P DS3(REV 1.0-F10)//VERITEC DDR2-800 2GB//PALIT 8600GT SONIC//2xSAMSUNG 750 GB+HITACHI 500 GB+SEAGATE 200 GB//ASUS 2014 L1T//TERMALTAKE PUREPOWER 420W//POWERCOM BNT 1000AP UPS//MIRAI DML-522W100

• neden önce anakartın kitapçığını okumayı denemiyorsun
  • beyler anakart kitapçığı elime geçmedi cdler(sürücüler) ve orji xp cdsi+xp kitapçığı dışında ek bişi elime geçmedi

şimdi akşam akşam pcyi yakmayım ben en iyisi gündüz gözü ile ugraşayım sabah ola hayrola

her şey için çok saolun beyler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.