Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları ve yurt dışı paketler (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.789
Cevap
405
Favori
293.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #9
Giriş

Japonya için en uygun fiyatlı e-sim uygulaması hangisi?

*Şu an Akbank pocketsim için %30 indirim kodu veriyor ayrıca Tkpay'de %40 iade veriyor, tabii 2 kampanya birleşecek mi bilmiyorum.

Saygılarımla.

• Kuzey Kıbrısa gidecek arkadaşlar mobimatter bölgeselde Avrupa alırlar ise orada çalışıyor. ben ve eşim aldık 3 gün boyunca kullandık sıkıntı çıkmadı. benim e-sim KKTCELL olarak bağlandı eşimin VODAFONE. hatta magosa civarlarında kıbrıs rum kesiminin olsa gerek O2 den bağlandı telefona o2 bağlantısı kurdu otomatik. bu arada Türkiye'de kullandığım vodafone hattı açar açmaz 499 tl geçirdi. dikkat edin giderken uçak moduna almadan Türkiye vodafonu simden kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkent -- 23 Ocak 2026; 21:19:12 >

merhaba

interneti başka cihazlar ile paylaşabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 25 Ocak 2026; 23:2:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • poman kullanıcısına yanıt
    Selamlar, evet paylaşım yapabiliyorsunuz hocam.

Kendi izlediğim yolu kısaca bahsedeyim giden olursa faydalanır.

E-Sim satın alımını Türkiye'deyken yaptım. Mail adresime e sim bilgileri geldi. (QR Kod, pin kodu vs.) E-Sim'i cihazıma ekledim ama aktif etmedim. Pin kodunu da not ettim.

Bosna'ya inince aktif ettim sim'i. hücreseli açtım. Uygulamasına giriş yaptım. 3GB hediye gelmişti zaten. Onu kullandım.

Bu arada uygulamasına Türkiye'den giriş yapılmıyor. Gittiğinizde yaparsınız.

Sonra 3GB yetmeyecek gibi oldu. Uygulama içerisinde menüleri gezerek para yüklemesi yaptım. 3KM yükledim. (Bu aşamada gitmeden önce 1 kredi kartımın yurtdışı alışverişine açmıştım). 3KM'lik paketi satın aldım.

Sonrasında da kullanıma normal devam ettim hiç sorun yaşamadım. Uygun fiyata müthiş hizmet gerçekten ikinci bir alternatife gerek kalmadı. Totalde 5GB kullanmışız. Evde de wifi vardı rahat yetti.

Sorusu olan sorabilir destek olmaya çalışırım sevgiler :)

• Kıbrıs için ne tavsiye edersiniz? (Telefonum e-sim desteklemiyor fiziksel simde lazım..)

İlk defa kullancakların izlemesinde fayda olacaktır.

Wifi arama ile kendi lokal hattınızdan arama yapabilmeden bahsediyor.

Video içinde 3€ indirim kodu da varE-sim yurt dışı internet kampanyaları ve yurt dışı paketler 

E-sim yurt dışı internet kampanyaları ve yurt dışı paketlerCC Digitalworksyoutube
    Yurt Dışında Ücretsiz Arama Yapın! ✈️ Fatura Şoku Bitti (WiFi Arama Hilesi & BNESIM İndirim Kodu) Yurt dışına çıktığınızda "Uçak Modu"nu kapatmaya korkuyor musunuz? Fatura şoku yaşamadan, uygun fiyatlı internet kullanmak ve Türkiye hattınızla ücretsiz konuşmak ister misiniz? Bu videoda, seyahatlerimin vazgeçilmezi olan eSIM uygulaması BNESIM'i ve hayat kurtaran bir "teknoloji hilesini" anlatıyorum. 🎁 BNESIM 3€ İNDİRİM KODU! 🎁 Uygulamayı indirin, ilk alışverişinizde anında 3 Euro (100 TL üzeri!) indirim kazanmak için ödeme ekranında bu kodu kullanın: 👉 REFERANS KODU: K9TW13KZ ⬇️ BNESIM Uygulamasını İndirmek İçin: https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185 🌍 Bu Videoda Neler Var? Bu videoda sadece bir eSIM uygulamasını tanıtmıyorum, aynı zamanda yurt dışındayken Türkiye hattınızı nasıl aktif tutabileceğinizi gösteriyorum. ✅ Süresi Dolmayan İnternet: BNESIM'in diğerlerinden en büyük farkı, satın aldığınız datanın süresinin asla dolmaması! Kullanmadığınız internet bir sonraki seyahatinize kalır. ✅ WiFi Arama (WiFi Calling) Hilesi: İşte en can alıcı nokta! BNESIM internetini kullanarak, kendi ana hattınızın "WiFi Arama" özelliği sayesinde nasıl ücretsiz arama cevaplayabileceğinizi ve banka SMS'lerini alabileceğinizi adım adım gösteriyorum. (Dakika 02:45'e dikkat!) ✅ Fiziksel SIM Karta Son: eSIM teknolojisi ile sim kart değiştirme derdi bitiyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=okKRiG1C46o

• Arkadaşlar selamlar, yurtdışı telefon kullanıyorum da kafam inanılmaz karıştı size danışmak istiyorum. Şimdi ben imei2 de fiziki sim kartımı kullanıyorum. İmei1 boşta. Haftaya yurtdışına çıkacağım bir orada kullanmak üzere bir esim yükleyeceğim, bu durumda imei1 kullanıp 4 aylık süreyi başlatır mı?

E-sim yurt dışı internet kampanyaları ve yurt dışı paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 27 Ocak 2026; 17:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende Nisanda gideceğim nasipse,

aşağıdakileri buldum en uygun, siz ne yaptınız?

• kocaballi kullanıcısına yanıt

Mrb 20gb japonya 30 günlük paketi 500tl den sağlayabilirim hocam, kurun deneyin sonra gönderin ücreti ilk 500mb da beğenmezseniz kesintisiz iade, aşağıdaki operatorlerden alıyor şebekeyi.

KDDI/au

5G

SoftBank

5G

in flight data var mı? minimum 6 aylık. 1 gb yeter.

www.flexiroam.com
    eSIM Inflight Data Plans | FlexiRoam
    https://www.flexiroam.com/en-us/shop/inflight

Malesef yok hocam

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.