< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 19 Ekim 2025; 23:13:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 19 Ekim 2025; 23:13:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dent te ise 1 gb paketi bir yıl kullanıyorsun. Yurt dışına çıktığında bir gun kalacaksan evet turkcell daha avantajlı. |
|
Gittiginiz ulkede yerel operatorlerden almak daha avantajlidir muhtemelen |
|
Esim kullanacak arkadaşlara mutlaka bu siteye bakmalarını öneririm. Farklı operatörlerin fiyat karşılaştırmalarını görebilirsiniz. Ben aktif olarak Bnesim uygulamasını kullanıyorum. KWH8Z5U0 referans kodu ile kendiniz 5€ indirim elde edip bana da yardımcı olabilirsiniz. |
|
tamam arkadaşlar anladık referans kazanmak istiyorsunuz ama bir mesaj bir kere yazılır, her mesajınızda yardım kisvesi altında bi referans iliştirme durumu var, uzun uzun aynı mesajları yapıştırıp duruyorsunuz. Bir tane mesajınız olur, yardım edeceğiniz kişiye mesajın linkini atarsınız oku dersiniz. 2x olayını ben keşfettim bu kadar yaygara koparmadım. çığırından çıktı gerçekten şu referanslar.
|
|
Konu referans çöplüğüne dönmüş
|
|
bunu kabul etmeniz güzel. Burada "en iyi olmak" kapsama alanı veya internet kalitesi ile değil, müşteri sayısı, rekabetçi fiyat politikası, müşteri memnuniyet yüzdesi ve kurumsal yapıyla anlaşılır. Biz esimtr olarak hiçbir zaman bunu iddia etmedik, burada sizin böyle bir iddiada bulunduğunuzu görmek beni şaşırttı. Ayrıca başka iddialarınızı da gördüm onlar hakkında da birşeyler söylemek isterim. Yerli olduğunuzu iddia ediyorsunuz, yerli olmak sadece Türkçe bir site yapmak anlamına gelmiyor -ki sitenizin anasayfası direk ingilizce olarak açılıp daha sonra dil değiştirilebiliyor.- yerli olmak Türk Lirası ile satış gerektirir. yerli olmak Türk ödeme altyapısı kullanmak gerektirir. yerli olmak bu devlete vergi vermeyi yani şirket olmayı gerektirir. biz 2023ten bu yana 5 haneli satış sayılarına ulaşmış bir şirket olarak bu kavramları hala kullanamıyoruz, bunu sizden duymak da yine bana garip geldi. Fakat yine de fazla uzatmadan, BTK kararları doğrultusunda zaten ömrü uzun olmayacak sitelerimiz ve sistemlerimiz için şimdiden hayırlısı olmasını diliyorum. |
|
BNESIM uygulamasında asılın şu kupona, yeni hesap gerekmiyor: (mevcutta paketiniz varsa Boost kısmında da çalışıyor) ![]() |
![]()
![]() ![]()
![]()
![]()
![]()
|
Yurtdışında İnternet Kampanyaları: Pahalı Tarifelere Son
Yurtdışına seyahat ederken yüksek dolaşım ücretlerinden bıktın mı? Artık "Tarifen yurt dışında" paketlerine son verebilirsin. E-SIM teknolojisi sayesinde, yurtdışında uygun fiyatlı ve hızlı internet erişimine sahip olmak mümkün.
E-SIM, fiziksel bir SIM kart gerektirmeyen dijital bir SIM karttır. Bu sayede, seyahat ettiğin ülkenin yerel veri paketlerini telefonuna kolayca indirebilirsin. Airalo, Holafly, Mobimatter ve RedTeaGo gibi e-SIM sağlayıcıları, çeşitli ülkeler için uygun fiyatlı veri paketleri sunmaktadır.
E-SIM kullanmak oldukça kolaydır. Sadece telefonunun e-SIM ile uyumlu olduğundan emin olman ve sağlayıcının uygulamasını indirmen gerekir. Uygulamadan ülkeni ve veri paketini seçtikten sonra, e-SIM bilgilerini telefonuna indirebilirsin.
Mobimatter, kullanıcı dostu arayüzü ve geniş ülke kapsamıyla öne çıkan popüler bir e-SIM sağlayıcısıdır. Mobimatter nedir ve nasıl kullanılır diye merak ediyorsan, sağlayıcının web sitesinden detaylı bilgi alabilirsin.
Holafly yorum ve RedTeaGo yorum gibi kullanıcı incelemelerini okuyarak, farklı sağlayıcıların hizmetleri hakkında fikir edinebilirsin. En iyi seçeneği belirlemek için sağlayıcıların fiyatlarını, veri miktarlarını ve kapsadıkları ülkeleri karşılaştırmalısın.
Yurtdışında internet kullanımı artık zor ve pahalı olmak zorunda değil. E-SIM teknolojisi sayesinde, uygun fiyatlı ve hızlı internet erişimiyle seyahatlerini daha keyifli hale getirebilirsin. İhtiyaçlarına en uygun e-SIM sağlayıcısını seçerek, yurtdışında dolaşım ücretlerine bir son verebilirsin.
|
Turkcell'de günlük 49 liraya tarifeni yurtdışında kullanabiliyorsun. Gönderdiğin serviste 1 GB paket 9,99 USD görünüyor. Hiçbir avantajını göremedim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 13 Haziran 2021; 11:45:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
|
Gittiginiz ulkede yerel operatorlerden almak daha avantajlidir muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Harika bir paylaşım. Fiyatlardan bağımsız olarak yurt dışında internet kullanımı için alternatifleri görmek bile yeterli. Kaldı ki 1 yıl geçerli diyor. Benim gibi sık sık yurt dışına çıkanlar için çok güzel bir seçenek. Benim -sınırlar açıkken- ayda bazen 2-3 kere yunanistana, bulgaristana vs. gittiğim oluyor. Kendi adıma teşekkür ederim. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Esim kullanacak arkadaşlara mutlaka bu siteye bakmalarını öneririm. Farklı operatörlerin fiyat karşılaştırmalarını görebilirsiniz. Ben aktif olarak Bnesim uygulamasını kullanıyorum. KWH8Z5U0 referans kodu ile kendiniz 5€ indirim elde edip bana da yardımcı olabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 23 Mayıs 2025; 21:52:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bence fiyatlar gayet uygun. 1 hafta kalacaksan 300-400 liraya TR operatörlerinin hizmetini kullanacağıma buradan 200mb interneti alırım. Zaten otelde ve restoranlarda wifi oluyor, bu interneti de navigasyon ve whatsapp gibi işlerde kullanırım. |
|
|