|
Novotel e-sim alın. 5km 7 gün geçerli 3gb hediye veriyor |
| _____________________________ |

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Novotel e-sim alın. 5km 7 gün geçerli 3gb hediye veriyor |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
nomad esim premier league stad reklamlarında da çıkıyor EPL kodu ile 1 GB veriyor. Nomad eSIM Brings Global Connectivity to Premier League Pitchside | Nomad eSIM https://www.getnomad.app/media-center/Nomad-eSIM-Brings-Global-Connectivity-to-Premier-League |
|
|
Çok teşekkürler hocam bunu alayım ben ama gitmeden alıp uçaktan inince aktif edebiliyor muyum? İlk defa yd için e sim kullanacağım da yurt içinde de fiziksel sim kullanıyorum o yüzden cahilce bir soruysa kusuruma bakmayın :) Şimdi alıp e simi ekleyip gidince aktif etmek yeterli olur diye anladım ama doğrudur değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Selamlar. samsung s25 ultra var. e-sim alıp, telefon aramalarını onun veri bağlantısı üzerinden yapabilir miyim? şimdiye kadar esimli telefonum olmadığı için hep eşimin telefonunu wi-fi hotspot yapıp oradan wi-fi aramasını açıyordum. hem kıbrısta hem balkanlarda bnesim kullandık, memnun kaldık ama almanya için farklı önerisi olan varsa onu da alabilirim. |
|
6 günlük ABD seyahatim olacak. 7 günlük paketler mantıklı sanırım. Oradayken ailemle iletişimde kalmak için whatsapp üzerinden telefon ve görüntülü arama yaparım diye umuyorum. 1-3-5 gb paketlerden hangisi mantıklı olur, kullanan varsa bilgi verirse sevinirim. |
|
Selamlar, isviçre, almanya, italya, fransa yı kapsayan 7 günlük bir seyehatım olacak. hangi e sim i kullanmalıyım. birde temmuz 2025 de e sim yasaklandı diyorlar yükleme işini nasıl yapıyoruz. gittiğimiz yerde türk hattını kullanmak istemiyorum, gidince mi aktive etmem lazım gittiğim yerde havaalnında interneti nasıl bulacağım. birde 2 yetişkin 2 çocuk için 30 gb yeterli olurmu 1 hafta için. Holafly sınırsız gb olduğu için dikkatimi çekti ama alışveriş yapamıyorum türkiye de yasak olduğu için dedi yardımdaki kadın. Birde sınırsız olduğu için çekim gici zayıf olurmu diye korkum var. Mobimatter olabilir.Esimio olabilir. bana yükleme konusunda yardım cı olabilecek varmı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasatan -- 15 Ocak 2026; 16:43:59 > |
|
Merhaba. Pazartesi yurtdışına çıkacağım esim aldım fakat "esim eklenemiyor ağ ayarlarında sorun olabilir" hatası veriyor. bu ülkedeki esim engeli yüzünden mi?yurtdışına çıkınca mı yüklemem gerek bilgisi olan var mı ? |
|
|
yok denemedim maalesef vpn yok telefonda |
|