Hepiyi sigorta dönemsel seyahat sağlık kampanyası yapıyor bir çok arkadaş faydalanıyor. Şimdiden 2025 tatil döneminiz için yurtdışına gitmeyi düşünenler bu fırsatı kaçırmasın.
31 euro yerine 5 euro ya 6 aylık premium seyahat sağlık sigortası: https://hepiyi.com.tr/teklif-al
Vize reddi teminatını da ek alırsanız vize alamadığınız durumda da ödediğiniz ücreti geri alabiliyorsunuz. Vize alma ile alakalı problem yoksa bunu almayın tabi ki.
Hepiyi sigorta'yı 1 euro ve 5 euro'ya seyahat kampanyalarından beri takip ediyorum. Bu ay yeni bir çekiliş başlatmış. Vade tarihinin bir önemi olmadan kasko ya da trafik teklifi alarak çekilişe katılabiliyorsunuz.
Ödüller;
Çekilişte 1 kişi 58.499 TL değerinde Apple iPhone 15 128 GB Cep Telefonu,
2 kişi 42.999 TL değerinde Apple Macbook Air M2 8GB 256 GB SDD 13" Dizüstü Bilgisayar,
3 kişi 20.480 TL değerinde Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Oyun Konsolu 1 TB,
4 kişi 14.359 TL değerinde Apple 9. Nesil iPad 10.2 inç Wi‑Fi 64 GB ve
20 kişi 5.249 TL değerinde Apple AirPods 2. nesil ikramiyesi kazanacaktır.
Tüm koşullar buradan: https://hepiyi.com.tr/hepiyi-buyuk-bahar-cekilisi-katilim-sartlari
Küba'da kanseri yenen adam
|
toshıba satellite a300-1ec açılmıyor mavi ekran
|
Yeni Eğlencem:Sen sor alem cevaplasın
|
|
|
Sarelle 700 gr. 8,95 TL
|
|
Zalman nc1000 notebook soğutucusu
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 306
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
1
ama bu keşfettiğim site ile rahatlıkla hiç tanımadığım insanalara özel sorularımı sorabiliyorum. Ve ilginç cevaplar alıyorum. İşin güzel yanı soruyu kimin sorduğunu cevaplayanlar bilmiyor. Ve görsel eklemek için ara'ya tıklayıp google images sayesinde çıkan görseli kolaylıkla ekliyebilmek. En sevdiğim iki özelliği bu :) Şiddetle tavsiye edilir.