Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak Fırsatla pek alakası yok ama geçmişteki borcunuz ve alacağınızı gösteriyor bu sayfayı rastgele gezerken gördüm. 2002 den falan kalan bir kaç borç da çıktı ne alaka anlamadım ama neyse.

www.turkiye.gov.tr
    Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

DÜZENLEME :

Ödeme geldi :

Sayın ***** ORHAN,

61XXX688 TL / TR6XXXXXXXXXX061XXX688 hesabınıza, 13/04/2016 12:15 tarihinde, TTNET ANONİM ŞİRKETİ isimli/unvanlı kişiden 67,93 TL EFT girişi gerçekleşmiştir.

61XXX688 hesabınızın kullanılabilir bakiyesi XXX,XX TL'dir.

Saygılarımızla,
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 14 Nisan 2016; 7:08:56 >

• TTNET işletmecisinde 1 tanesi aktif, 1 tanesi pasif olmak üzere toplam 2 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 75,25 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir. Detaylı Bilgi
     e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin
  • Uzerine 4 tane vodafone hat oldugunu ogrendim
    Avea kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,80 tl alacağım varmış turktelekomdan, ibana havale yap dedim işlemi gercekleştiremedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Sıcak Fırsatla pek alakası yok ama geçmişteki borcunuz ve alacağınızı gösteriyor bu sayfayı rastgele gezerken gördüm. 2002 den falan kalan bir kaç borç da çıktı ne alaka anlamadım ama neyse.

www.turkiye.gov.tr
    Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

Turkcelden 2009 dan 59 tl alacagim varmis.tiklayinca turkcell sayfasina atiyo siz nasil nir islemle devam ettiniz?musteri temsilcisinemi.ilettiniz?

• Vodafone 3,88 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet ten 149 tl aldım:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türktelekom 39 TL borç gözüküyor tikliorm 9 TL alacak çıkıyor anlamadim

• Benim çok alacağım var ama bir türlü iade etmiyordu; halen alacağım olmasına rağmen şimdi de 0 TL görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt

• vodafonedan alacağım var kaç seferdir deniyorum hep sistem hata veriyor. onların alacağı olsa vermez tabi hata mata.
  • Dsmartnetten 3 tl alacağım varmış web sitesinde böle kısım var bilgilerimi yazdım 1 ay gibi sürede parayı iade ettiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avea da 1 tane aktif 7 tane pasif hat var diyor. Vodafoneda 1 tane aktif 9 tane pasif hat var diyor. Aktif olanlari biliyorum ben actirdim ama pasifler ne demek oluyor. Ben o kadar hat actirmadim da kapattirmadim da.

• bykmn B kullanıcısına yanıt
    Kardesim kuaura bakna senide yoruyorum ama linke tiklayinca daha sonra nasil devam ediyosun.arama bolumhne alacak sorgulama yaziyorum.daha sonra abuk subuk yerlere yolluyo.hangi adimlari takip ettin?

• paylaşım için teşekkürler.benimde ttnetten 26 tl alacağım çıktı. borç olduğunda ödetmek için neler yapıyorlar. para verecekleri zaman kayıplar. ayıp ya
  • Cep numarani ya da ad soyad yaziop guvenlik kodunu gir ve sorgulama yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykmn -- 7 Nisan 2016; 8:54:51 >
  • Avea işletmecisinde 1 tanesi aktif, 4 tanesi pasif olmak üzere toplam 5 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00

benim şimdiye kadar hiç başka hattım olmadığı halde 4 tane yabancı numara aktif edilip pasif hale getirilmiş buradan anladığım şu benim adıma hat alınıp kullanılmış
  • Başlık için teşekkürler 55 Tl alacak varmış TTNetten onu aldım
  • vodafone da 0,12 tl alacağım varmış işleme koyduk bakalım ne olacak
  • 10 tane hat. 5 aktif 5 pasif. Yaşı tutmuyor diye ne hat almışız be millete.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.