Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başkasına aldığım ve sonradan kapattığımız numaradan 14 tl kalmış turkcellde onu iade talep ettim. hattı kullanan abiye vercem, onun adına da teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Ttnet ten 149 tl aldım:)

Nasıl aldınız ben benimde 55 tl var ama geçen sene baktığımda şubeden almanız gerek dediler , önceden önline ödeme vardı.
  • Eyvallah dostum dsmart ve tt den yaklaşık 100 liralık alacağım çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Avea da 1 tane aktif 7 tane pasif hat var diyor. Vodafoneda 1 tane aktif 9 tane pasif hat var diyor. Aktif olanlari biliyorum ben actirdim ama pasifler ne demek oluyor. Ben o kadar hat actirmadim da kapattirmadim da.

Ayni olay benimde başına geldi.Hat alirken Kimlik fotokopinizi verdiğimiz bayi bizim adımıza hat açıp biraz da fazla ücretle satıyormuş (acık hat).
    Sonra numara taşıma yaptım hatları kendim aldım simdi beleş 2 hat sahibi oldum. Pasifse kapanmıştır birşey yapmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakikaten bir fırsat değil.
  • Digitürk alacağın var diyor sitede görünmüyor
  • Alacakların bir kısmı, Cep telefonu numaranıız başka firmaya geçirdiğinizde, içindeki bakiyenin iadesi oluyor.
    Yüksek meblağlı alacakların sebebini bilmiyorum :)
  • of bu süper oldu ttnetten 150 lira alacağım varmış hemen talep oluşturdum sağolun link için :)
  • ttnetten 24.5 tl alacagım varmış affetmedim
  • Turkcell'in 19 lira borcu çıktı bana. İstedim, teşekkürler.
  • benimde adıma 5 6 hat açılmış aveadan arayıp kim açmış hangi bayii diye sordum söylemediler ben de bimere şikayet girdim bir ay geçmeden savcı ifadeye çağırdı verdik ifademizi gerisi devlette inşallah adam akıllı bir ceza alırlar
  • şunları neden direk yatırmıyolar da milleti peşlerinden koşturuyorlar çakallar be
  • turkcellden 27 lira kaptım teşekkürler
  • sadece ttnet ten 40 tl alacağım çıktı iban verdim talep alındı dedi
  • Ulan ttnet e 80 lira borcum çıktı durup dururken zarara girdik vay arkadaş.
  • numara taşınmışsa, aynı tel numarası hem türkcellde hem voda da hem tt de görünüyor.ayrıntılara tıklayınca görürsünüz. bi sürü hat alınmış diyen arkadaşlar için söylüyorum.
    bu arada ne alacak var, ne de borç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 7 Nisan 2016; 10:35:44 >
  • Benim D-smartan 44tl alacağım varmış ama d-smart sitesinde ilgili yere tıkladığımda iade al buttonu çalışmıyor.
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • Banka üzerinden ödediğim trafik cezam hala ödenmemiş gözüküyor :) vergi dairesine gidip dilekçe vermem gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

quote:

Orijinalden alıntı: A380

Avea da 1 tane aktif 7 tane pasif hat var diyor. Vodafoneda 1 tane aktif 9 tane pasif hat var diyor. Aktif olanlari biliyorum ben actirdim ama pasifler ne demek oluyor. Ben o kadar hat actirmadim da kapattirmadim da.

Ayni olay benimde başına geldi.Hat alirken Kimlik fotokopinizi verdiğimiz bayi bizim adımıza hat açıp biraz da fazla ücretle satıyormuş (acık hat).
    Sonra numara taşıma yaptım hatları kendim aldım simdi beleş 2 hat sahibi oldum. Pasifse kapanmıştır birşey yapmaya gerek yok

Bu hatlar kontor yuklenmedigi icin pasif olmasin. Hatti kullananlar kontor yukleyince tekrar aktif hale gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.