Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 543 lira için 1 haftadır bekliyoruz bakalım verecekler mi :)))
  • Vodafone iade yapmıyor. BTK'dan şikayet kaydı açtım 2 haftadır ona bile cevap vermediler. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47TL aldım 60tl geri ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Vodafone iade yapmıyor. BTK'dan şikayet kaydı açtım 2 haftadır ona bile cevap vermediler. Ne yapabilirim?

Arkadaşım, BİMER / CİMER üzerinden kayıt açın. Açtığınız kayda istinaden cevap vermek durumunda kalıyorlar.

Sizden verecekleri bir numaraya, talebinizi içeren bir dilekçeyle birlikte kimlik kartınızın önlü arkalı bilgilerini FAKS lamanızı istiyorlar. Evet yanlış okumadın faks istiyorlar. En azından benden o şekilde istenmişti.

Vodafone işi o kadar yokuşa sürüyorki vermemek için elinden geleni yapıyor.

Tüm bilgileriniz BTK da var, hatta kendilerinde dahi bulunuyor, ancak sizden yine de kimlik bilgilerinizi fakslamanızı istiyorlar.

2 ay kadar uğraştım ve zor da olsa 2014 den kalma parayı zor bela aldım. Allah size şimdiden sabır versin.

bu arada Vodafone sitesinde sözde iade talep etme ekranı var. Kesinlikle bu ekran çalışmıyor. ne zaman denesem son anda sayfa hataya düşüyor. bilinçli yapıldığını düşünmeye başlamıştım. Sonra bu durumu da bildirdim. Diyorlarki hata olduğunda tam o zaman bizi arayın bildirin filan. ellerinde teknolojinin her noktası var. sunucuda alınan hatanın logu dahi var ama bizden aramamızı istiyorlar. gerisini sen düşün artık.

borcunu ödemek isteyen biri böylemi yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumix -- 18 Mayıs 2017; 16:42:52 >

• Tahminen 9 10 gün oldu galiba 543 lira hesaba yattı haber veren arkadaşın taş.. Sağlık.

• avea 13 turkcell 5 tane hat varmış....
  • alacakliyim diye umutla girip borclu ciktim... son faturami yatirayim bari...
  • D-Smarttan 25 küsür tl alacak çıktı, konu sahibine teşekkür ederim.
  • 241 TL iade aldım.

Eşe dosta haber saldım. Yeter milleti somurdukleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69tl alacağım varmış bu muhabbet nedir ? nereden geliyor bu alacağım para ?
  • Adıma Turkcell hesabı açılmış şu an pasif görünüyor. Bu sorunu yaşayan arkadaş çok konuda görüyorum. Üstüne giden var mı?
  • Vodafone alacağım var nedense hep sistemsel hata varmış almasına alıyorlar vermesine vermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mephisto83

benimde adıma 5 6 hat açılmış aveadan arayıp kim açmış hangi bayii diye sordum söylemediler ben de bimere şikayet girdim bir ay geçmeden savcı ifadeye çağırdı verdik ifademizi gerisi devlette inşallah adam akıllı bir ceza alırlar

hocam benımde babam adına fazla 2 hat açılıp pasif hale gelmiş. ne yapmak lazım sonucu ne olacak? yardımcı olursan sevinirim.
  • 60 lira iade talebinde bulundum. Konuyu acan arkadasa tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bimerden girdim şikayetimi devlet dava açmış gittik ifade verdik sonra mahkeme sonucu geldi kovuşturmaya gerek kalmadı diye ceza alan falan olmadı olan yine bize oldu yarım gün mesai gitti

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.