< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En son garanti bankası bonus card için 90 tl yıllık üyelik ücreti kesti. Kartı 1 sene boyunca 1 defa kullandım. bankayı aradım (zaten sistemleri berbat) 30 saatte zor bağlandım temsilciye, neyse aidat ücreti iadesi istedim, öyle bir secenekleri olmadıgını sadece 30 tl bonus yükleyebileceklerini bunun karşılığında 60 tl ödemem gerektiğini söyledi yetkili baayan..
Bende bınus istemediğimi kartımı kapatmalarını söyledim, tamam dedi ve kartı kapatıp 90 tl yi benden söke söke aldılar.. Ben böyle hassiyetsiz bir banka görmedim. maaş müşteri olduğum halde bu uygulama yapıldı. Maaş müşterisi olmasam hiç işim olmaz bu bankayla.. zaten yattığı gibi eft ile direk diğer banka hesabıma yönlendiriyorum.. (şimdilik eft ücreti almıyor) yakında onada başlarlar. |
Boşuna uğraşmayın. garanti filexi , finansbank fix akbank free kart alın rahat edin. ücret falan yok.
3 kartta elimde var. yıllık ücretleri falan yok. kampanya olursa sms ile mesaj atıyorsun 2-3₺ ücret alıyorlar okadar. yılda 1 bilemediğin 2 kampanya olduğundan sorun değil oda |
hala kredi kartı ücretinin kanunla yasallaştığını bilmeyenler var ,ilginç ?
bankalar iade ediyor ama kanundan korktuğundan değil (çünkü yaptıkları zaten yasal) sadece müşteri kaybetmemek için isterlerse alırlar ve kapatıyorum diyenlerin kartını da kapatırlar ya her sene kapatacağım diyerek iade almaya devam edeceksiniz ya da aidatsız kart alıp kurtulacaksınız ,aidatsız kartın tek eksi yönü bazı kampanyalara dahil etmiyorlar ya da bir ücret karşılığı kampanyadan faydalandırıyorlar |
Oldum olası aidatlı kart kullanan insanlara tuhaf bakarım ücretsiz kartlar var alın bunları talep olmayınca zamanla hepsi ücretsiz olcak hem para kazandır hemde aidat öde yok öyle dava
Kimileride bankaya yaptığı blöf tutmaz ise ne olacak diye dert yanmış kardeşim dünyanın sonu değil kullanmayın daha iyidir nakit ile görün işlerinizi. Halk bankaya değil banka halka muhtaç Sen ne kaybediceksin zaten senin olmayan parayı harcıyor hissine kaptırıp borca sokmuyorlarmı seni kapatınca rahatlarsın biraz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|