Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 lira 2014 yılından borcum çıktı. Abi bizde ki böyle bir şans
  • teşekkür ederim aveadan 29 tl alacak çıktı :)
  • 41.30 DSMART alacağım çıktı

Aboneliğimi bitirirken biliyordum alacağım olduğunu ama çakallar geri ödememiş

Chrome hata verdi sorun yaşayan arkadaşlar explorer ile denesin talebiniz alındı dedi
  • 0.03tl kablo tv'den alacağım varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Banka üzerinden ödediğim trafik cezam hala ödenmemiş gözüküyor :) vergi dairesine gidip dilekçe vermem gerekiyor sanırım

dekontla birlikte ruhsat kimlik v.s. yanına al git.hesaptan hemen mahsup edip siliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

quote:

Avea da 1 tane aktif 7 tane pasif hat var diyor. Vodafoneda 1 tane aktif 9 tane pasif hat var diyor. Aktif olanlari biliyorum ben actirdim ama pasifler ne demek oluyor. Ben o kadar hat actirmadim da kapattirmadim da.

Ayni olay benimde başına geldi.Hat alirken Kimlik fotokopinizi verdiğimiz bayi bizim adımıza hat açıp biraz da fazla ücretle satıyormuş (acık hat).
    Sonra numara taşıma yaptım hatları kendim aldım simdi beleş 2 hat sahibi oldum. Pasifse kapanmıştır birşey yapmaya gerek yok

Bu hatlar kontor yuklenmedigi icin pasif olmasin. Hatti kullananlar kontor yukleyince tekrar aktif hale gelebilir.

Zannetmem hocam uzun süredir bendede pasif 7 hat görünüyor.

6 ay kontör yüklemeyince hatlar kapanıyor. Büyük ihtimal bir donem üzerine hat acildi bir sure kullanıldı ve sonra kapanıp gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 gün içerisinde paramı iade edecekmiş, 3 TL yollayacak :)

Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Sıcak Fırsatla pek alakası yok ama geçmişteki borcunuz ve alacağınızı gösteriyor bu sayfayı rastgele gezerken gördüm. 2002 den falan kalan bir kaç borç da çıktı ne alaka anlamadım ama neyse.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

Turkcelden 2009 dan 59 tl alacagim varmis.tiklayinca turkcell sayfasina atiyo siz nasil nir islemle devam ettiniz?musteri temsilcisinemi.ilettiniz?

beni turk telekomun sayfasına yönlendirdi isim soyisim ve iban cep no girdim, ibana havale edileceği bilgisi geldi. turkcell'den de 1.49 TL alacağım var ama sayfa çalışmıyor

• aveadan alacağım varmış. Tıkladım ama bana mesaj olarak " Borcum borç, nah alırsın" cevabı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Banka üzerinden ödediğim trafik cezam hala ödenmemiş gözüküyor :) vergi dairesine gidip dilekçe vermem gerekiyor sanırım

dekontla birlikte ruhsat kimlik v.s. yanına al git.hesaptan hemen mahsup edip siliyorlar.

Hocam Vergi dairesinde çalışan bir arkadaşımızdan sorguladık, sanırım farklı bir Tutanak Sıra No ile ödeme yapmışız dolayısı ile hala ödenmemiş görünüyormuş, orjinal ceza tebligatı ile Ümraniye Tepeüstü Merkez Vergi Dairesine gitmemiz gerekiyormuş, ben o ceza tebligatını kaybettim şimdi ne yapmam gerekiyor, trafik bölge müdürlüğüne gidip orjinal nüshayı mı alıcam

• quote:

Avea da 1 tane aktif 7 tane pasif hat var diyor. Vodafoneda 1 tane aktif 9 tane pasif hat var diyor. Aktif olanlari biliyorum ben actirdim ama pasifler ne demek oluyor. Ben o kadar hat actirmadim da kapattirmadim da.

sizin üzerinize daha önce açılmış sonra da kapanmış olan hatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

Avea işletmecisinde 1 tanesi aktif, 4 tanesi pasif olmak üzere toplam 5 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00

benim şimdiye kadar hiç başka hattım olmadığı halde 4 tane yabancı numara aktif edilip pasif hale getirilmiş buradan anladığım şu benim adıma hat alınıp kullanılmış

ben de facebook'da şunu gördüm.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153776706159039&set=a.10151714174009039.1073741825.652009038&type=3&theater

adamın sahte kimlikten dolayı dolandırılmadık şeyi kalmamış. e-devletten kontrol edin falan diyordu, oradan bakarken rast geldi.

• A380 kullanıcısına yanıt
    hayır kapanmış demek, hatta arayınca böyle bir numara kullanılmamaktadır falan der. deneyin göreceksiniz ;)
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    2,3 sene önceye kadar telefoncular cayır cayır açık hat satıyodu başkalarının kimliğiyle, büyük ihtimal o zaman açmışlardır sizinkileri de
  • avea ya 3.14 borcum varmış, hemen ödedim bende kalmasın
    turkcell den de 34 lira alacağım varmış talebi aldılar bakalım ne olacak ayrıca bi tane hat görünüyor açılmış 2 ay sonra kapatılmış
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Alacağanızın altında link var ordan yönlendirmeleri yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Alacağanızın altında link var ordan yönlendirmeleri yapın.

Yaptım hocam teşekkür ederim . Alacağı olduğunu biliyordum ama bu şekilde alamıyorduk . geçen seneydi galiba müdürlüğe gelip dilekçe vermelisin diyorlardı . İşi yokuşa sürüyorlardı .
  • süperonline 80tl alacağım varmış..ama türlü iade edilmiyor... en son iban bilgileri giriyorum onayladan sonra kayıt alınamadı diyor
  • quote:

cep telefonu , herhangi bir üyelğin varsa onlar gözüküyor yani benim öyle mesla 2 telefon aldım onlar pasif olarak gözüküyor. Turkcell tv pasif gözüküyor
  • Turkcellden 42 lira da benim alacak çıktı iban verdik bvakalım 15 günde gelecekmiş.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.