< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (48. sayfa)

-
-
Bu özelliği bilmiyordum ama epeydir stok alarmı kurmuş olamama rağmen Prusya modeli bildirimi gelmedi. Bu süre zarfında mor modeli iki kere haberdar etti stok geldi diye Dyson.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende prusya icin mail adresimi girdim bi ihtimal gelir belki. Mor olanda stoga girip hemen bitiyordu dunden beri hala stokta, belki bi sure sonra prusyada girebilir stoklara bakalim
Arkadaşlar az önce medimarktten v12 sipariş ettim ama içim çok da rahat değil. Fiyatından ötürü. İade etme durumum olabilir. İstanbuldayım. İade etme ben alırım diyen olursa aklımda bulunsun. İade etmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bende düz v12 modeli var bu bahsettiğiniz ucunda süpürge olan ekstra bir aparatla mı oluyor yani borunun içine nasıl sığıyor onu tam anlayamadım ? acaba fotoğraflı bir şekilde atma imkanınız var mı
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Bende Dyson süpürge almamak icin kendimi zor tutuyorum.
Ben vazgeciren konu ise, pillerinin ömrünün ne kadar olacağı ile piller degistigi zaman odeyecegim rakam bir supurge kadar olabilir mi?
Bilenler yanitlar ise memnun olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V12 şu an sitede stokta, almak isteyenlere duyurulur.
-
V15 in bataryasi dyson sitesinde su an 2.500tl
Arastirmadim ama muhtemelen muadilleride vardir daha uygun fiyata, bu kadar populer olan bir urunun muadil parcalari illaki vardir ve zorlanmadan bulunabilir. Hatta bir videoda gormustum, yanlis hatirlamiyorsam bir ara aparat yapmislar ve sarjli vidalama aletlerinin bataryalarini takarak kullaniyorlar falan. V15 icin dusunurkes supurgenin kendisi 15bin tl, bataryasi 1/6 fiyatina
Edit: ara aparat dedigim su videodaki gbiAQUATIC MOTO JDyoutube
Dyson V8 absolute Battery Adapter for Dewalt 20V Lithium Battery Converted to Replace the originalhttps://www.youtube.com/watch?v=0hlkIimqS00&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 28 Ocak 2023; 13:36:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben de bekliyorum beni de haberler misiniz ? Teşekkürler
Tabiki
Almak gerekir ise hangi modeli onerirsiniz v15'in Hangi modellini onerirsiniz? Ya da baska bir model oneriniz var midir? Teşekkürler
V15 in dysonun sitesinde tek modeli var diye biliyorum ben aldim 14bindi fiyatı aşırı memnunum
Ben de az once mediamarkt izmit subesinden 1+2 yıl garani uzatmasi ile v12 aldim. Toplam 14700 civarina geldi.
Hanım robot istiyor benim aklımda da bu var. Evde ayrıca çekiş gücü çok iyi nilfisk kablolu var. Bir de geçen amazondan aldığım ama iade süresi devam eden dva315j kablosuz var. Hanım dyson alsan da senden robot isterim diyor. Offf. Ulan normalde hanımlar dyson ister bizde ise ben istiyorum. Belki de evi ben süpürdüğüm içindir. Robotun da yeri apayrı. Hem robot hem dyson da çok maliyetli olacak.
Yılbaşından sonra bu cinetic ball normal fiyattan satan yer gören oldu mu ? Mediamarkt ve teknosa. Dysonda zaten yok o malum.
İkisi de şart hocam gerçekten.Bir de evde tozun azalmasını istiyorsanız kurutma makinesi tavsiye ederim.
v15 hem güçlü hem haznesi büyük birazcık ağır ama rahatsız etmiyor
-
-
Hocam bende ve bebis de alerjik var, dediginiz anlamadım Kurutma Makinesi nasıl bir ise yarıyor? Dyson hava makinesi ve neren gördüm de kurutma ilk defa duyuyorumquote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06İkisi de şart hocam gerçekten.Bir de evde tozun azalmasını istiyorsanız kurutma makinesi tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X