Aynen, burası Türkiye.. dün dediklerini bugün unutup yarın da yalanlayan insanların yaşadığı memleket.. zamanında digiturk müşteri hizmetleri ile böyle bir polemiğe girmiştim.. biz böyle şey demeyiz, demedik dediklerinde, ses kaydını önlerine çaaatt diye koyduğumda, anında kendilerini salak salak yapıp havaya bakar gibi eeee üüüüü diye ağız yamultmuştu müşteri temsilcisi… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (50. sayfa)

-
-
ürün iyi çekiyor, lazer olayı faydalı ama malzeme kalitesi aşırı dandik plastiği çıt kırıldım seviyesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 31 Ocak 2023; 16:0:36 > -
Önce standart olarak çamaşır makinesinde çamaşırları yıkayın.Sonrasinda kurutmaya atıp kurutacaksınız.Hem 1.5 saat gibi bir sürede çamaşırlarınız kuruyor hem de yıkama ile kıyafetten uzaklaştırılamayan toz, saç vs... den kurtuluyorsunuz.Ayrıca havalandırma modu ile kıyafetleri yıkamadan toz ve kokudan da kurtulabilirsiniz.Evdeki tozu azaltmak için robot süpürge, dyson ve kurutma makinesi kullanıyorum.Kurutmadan sonra epey azalmaya başladı.Aslında halılardan kurtulmak lazım ama Ankara gibi bir yerde mümkün görünmüyor.Kurutma için forumda konu var okuyabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/camasir-kurutma-makinasi-kullananlar-buraya--25430445
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
toz azaltma konusunda air purifier öneririm. 2 haftadır kullanıyorum. %100 çözmese de işe yarıyor
-
Aman hocam kart doldu şimdilik yeterli😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yeni teknoloji bataryalarda artık öyle bi mesele yok, şarj dolunca enerjiyi kesiyor.
-
Cok teşekkür ederim cevabınız icinquote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06Önce standart olarak çamaşır makinesinde çamaşırları yıkayın.Sonrasinda kurutmaya atıp kurutacaksınız.Hem 1.5 saat gibi bir sürede çamaşırlarınız kuruyor hem de yıkama ile kıyafetten uzaklaştırılamayan toz, saç vs... den kurtuluyorsunuz.Ayrıca havalandırma modu ile kıyafetleri yıkamadan toz ve kokudan da kurtulabilirsiniz.Evdeki tozu azaltmak için robot süpürge, dyson ve kurutma makinesi kullanıyorum.Kurutmadan sonra epey azalmaya başladı.Aslında halılardan kurtulmak lazım ama Ankara gibi bir yerde mümkün görünmüyor.Kurutma için forumda konu var okuyabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/camasir-kurutma-makinasi-kullananlar-buraya--25430445
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hepsiburada.com da 14.950 TL
Dyson satıcılı
Dyson v12 var mı 13 bin TL ye stokta ?
arkadaşlar bende v15 aalcaktım eşim için ama ağır olduğunu ve tetik olayını duyunca biraz kafam karıştı, şimdi v12 alaym dedim ama oda dyson sitesinde yok, ne zaman stoğa giriyor bilen var mı? ara ara düşüyor mu?
onun yeriner extra modeli var 800 tl pahalı 3 başlık varmış ama hiç biri benim işime yarayan başlıklar değil szice v15 alıp geçmek mantıklı mı yoksa v12 mi beklemek mantıklı
-
V15 al geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğin nedenlerden ötürü ( ağırlık ve tetik) v12 yi aldım. kesinlikle v12 yi beklemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam dyson sitesine geliyor mu peki? Stok suan yok sadece v12 extra modeli varquote:
Orijinalden alıntı: giga1905
Bahsettiğin nedenlerden ötürü ( ağırlık ve tetik) v12 yi aldım. kesinlikle v12 yi beklemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar v12 için prusya mavisi diye bir model getirmişler bunun normal v12 den farkı nedir? arada 500 tl var çünkü
-
Daha once agirliktan dolayi v15 iade etmistim, kullanacak kisinin test etmesi cok onemli, bazi avmlerde dyson standi oluyor teshirde urunler oluyor genelde, v15 ve v12 deneyin oyle karar verin derim.
Urunu ben kullanmadigim icin agirlik sebebiyle v12 tercih ettik gecen ay, pil suresi ortalama 30 dk oldugu icin yedek pil de aldim, her daim hazirda dolu 2.pilim oluyor pil suresini cozmus oldum.
Tetik kismina gelince v15 de tetik olmasi bence sorun degil, tetik cok hafifti, yani ben denerken tetikte parmagim pek guc uygulamadi, zaten belli bir urun agirligi var, siz urunu tutmak icin guc uygulayinca tetige basmis oluyorsunuz ekstra rahatsiz etmiyor.
Cekim gucune gelince tabi v15 cekim gucu urun ozelliklerinde de fazla oldugu goruluyor ama sert zeminde v12 orta ayarda bile toz birakmiyor, lazerle bunu goruyorum, bir kere gecmem yetiyor.
Halida bu fark ortaya cikabilir cunku vakum etkisi soz konusu zaten onun basligi da ayri.
Bu arada 3+1 evde tum sert zeminlerde 30milyon kadar toz cekiyor ama sadece 4m2 halidan vakumlu baslikla 300milyon toz cekiyor, buradan halilarin nasil toz fabrikasi oldugunu goruyoruz, mumkunse evde lamine ya da masif parke olup hali olmamasi da en guzeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ben aslında v15 düşünmüştüm toz haznesi vs geniş diye ama ağırlık eşim için de sorun, bir de bizim ev çoçuk vs var 200m2 sizce v12 çok yetersiz kalır mı? bu arada alerjik rinit ailede var, halıları deidğiniz gibi değiştirmek şart oldu :D ama perde koltuk vs bunlarda halı kadar mikrop vardır bence
-
teknosa ya da mediamarkt tan alınan ürünlerin dyson store dan alınanlardan farkı yok değil mi? maximum kampanyası nedeniyle mediamarkt tercih edeceğim gibi. bir de bu +3 yıl garanti içinde yeni batarya değişimini garanti ediyor mu yoksa sadece bataryada problem olursa mı. olay sadece garanti ömrünü uzatmaksa almayacağım çünkü. türkiyede nedense garantili aldığım hiç bir üründen garanti kapsamında fayda görmedim. illa ki bir yerden kullanıcı hatası yaratıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X