Köy için yerden yüksek ucuz araç
|
|
bu performanslı araçlardan hangisi sizce?
arkadaşlar şuan kafam da oluşan liste şu şekilde, maalesef i20n manuel diye elemek zorundayız giulatta ise eski diye tercih etmek istemiyoruz
bu 4 araçtan fiyatları yakın tabi fabia biraz daha ucuz. sizce en mantıklı seçenek performansı gözeten biri için ne olur. otoban sürüşlerinde 180-200 arası sürüşerlde vs hangisi daha iyi olur
tucson 180 bg
fabia monte carlo 150 bg
civic 182 hp
omoda 5 183 hp
c5 aircross 1,5 fell bold 1370-1390
tuscon comfort paket 1370k
tiggo 7 pro exxecelant 1370 k
golf 1.0 life 1350,k
astra gs 1470k
hepsi 0 km, 3-5 sene sonra satıldığında hangisi daha az değer kaybeder, siz hangisinin önerirsiniz. 2 yetişkin 2 çoçuk için bakılıyor
rehber matematik, bıyıklı matematik, ilyas hoca(benim hocam) genel olarak ilyas hocayı 0 olanlar için öneriyorlar, siz ne tavsiye edersiniz bu konuda
online tyt ayt kursu önerisi olan var mı?
çalıştığım için pek vaktim yok, 1-2 saat dinleyip 1 saat soro çözsem yeter bana, güzen anlatan hoca var mı- mat 1-2 ve fen tyt kısmı lazım sadece
araç yıkama hakkında?
merhaba yeni araç aldım çizilir diye başınçlı suyla oto yıkamacılara götürmek istemiyorum evde kendim yıkamak istiyroum, kullandığınız ve memnun kaldığınız oto yıkama malzemeleri varsa önerir misiniz?
eşime araç kullanmayı öğretme?
bu konuyu 6 ay önce yine açmıştım :) buradaki arkadaşlar en iyisi otomatik vites alın daha rahat öğrenir dediler, bende sonun da düz vitesi satıp hem hb hem otomatik araç aldım. şimdi bulunduğumuz yer orta büyüklükte trafik ışıkları fazla olmayan bir ilçe,
nasıl öğretmek gerekir, hemen trafiğe ve uzun yola girmeli miyiz? park alıştırmalı yapmalı mıyız? yani 1 hafta her gün aynı yolardansa farklı yollara mı gitmek gerekir. inanın kafam karışık o yüzden buraya soruyorum, yardımcı olursnuza çok sevinirim
|
|
İlgi Alanları: oyun, film, dizi, teknoloji
"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor." Lao Tsu |

Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.750
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 116.341 (Bu ay: 5.913)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 788 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar