Binbaşı
13 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 458 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaslar 2.arac olarak Alacağız, amac koy ulaşımı, yollar sıkıntı diye yeni araç vurmak istemiyoruz yani evin 2.araci olarak alınacak. Spring, toros, broadway, doğan, kartal aklımda var. Bunların hangisi yerden en yüksektir. Ayrıca hangisi nispeten daha az sorun çıkartır.
Benim söyle bir sorum olacakti, araç alacağız performans en önemli kriterim, en başta civic 182hp vardı aklımda sonra eşimin suv araçları çok sevmesinden dolayı suvda düşünmeye başladık,

yalnız şunu merak ediyorum 182 hp civic Sedan ile, tuscon 180hp, tiggo 183hp araçlar, hemen hemen denk midir, 0-100 leri 3 aracın da aynı hatta tiggo 7 civic den bile iyi ise insanlar neden civic'e premium araçları saymazsak en performansli araç diyorlar

Bu tarz suv araçlar ara hizlanmalarda veya 120 gibi yüksek hizlardan sonra mı civic'e göre daha az hızlaniyorlar

Bugüne kadar kullandığım araçlar atmosferi motorlu araçları o yüzden araba almışken performansli bir araç almak istiyorum

arkadaşlar şuan kafam da oluşan liste şu şekilde, maalesef i20n manuel diye elemek zorundayız giulatta ise eski diye tercih etmek istemiyoruz

bu 4 araçtan fiyatları yakın tabi fabia biraz daha ucuz. sizce en mantıklı seçenek performansı gözeten biri için ne olur. otoban sürüşlerinde 180-200 arası sürüşerlde vs hangisi daha iyi olur

tucson 180 bg

fabia monte carlo 150 bg

civic 182 hp

omoda 5 183 hp

c5 aircross 1,5 fell bold 1370-1390

tuscon comfort paket 1370k

tiggo 7 pro exxecelant 1370 k

golf 1.0 life 1350,k

astra gs 1470k

hepsi 0 km, 3-5 sene sonra satıldığında hangisi daha az değer kaybeder, siz hangisinin önerirsiniz. 2 yetişkin 2 çoçuk için bakılıyor

rehber matematik, bıyıklı matematik, ilyas hoca(benim hocam) genel olarak ilyas hocayı 0 olanlar için öneriyorlar, siz ne tavsiye edersiniz bu konuda

çalıştığım için pek vaktim yok, 1-2 saat dinleyip 1 saat soro çözsem yeter bana, güzen anlatan hoca var mı- mat 1-2 ve fen tyt kısmı lazım sadece

merhaba yeni araç aldım çizilir diye başınçlı suyla oto yıkamacılara götürmek istemiyorum evde kendim yıkamak istiyroum, kullandığınız ve memnun kaldığınız oto yıkama malzemeleri varsa önerir misiniz?

bu konuyu 6 ay önce yine açmıştım :) buradaki arkadaşlar en iyisi otomatik vites alın daha rahat öğrenir dediler, bende sonun da düz vitesi satıp hem hb hem otomatik araç aldım. şimdi bulunduğumuz yer orta büyüklükte trafik ışıkları fazla olmayan bir ilçe,

nasıl öğretmek gerekir, hemen trafiğe ve uzun yola girmeli miyiz? park alıştırmalı yapmalı mıyız? yani 1 hafta her gün aynı yolardansa farklı yollara mı gitmek gerekir. inanın kafam karışık o yüzden buraya soruyorum, yardımcı olursnuza çok sevinirim

Arkadaşlar movit uygulamasın dan metroyla sonra trambuse bin diyor bu rota doğru mu birde metro ve trambus için bilet her yerde var mı? Kredi kartı geçerli oluyor mu
Arkadaşlar Allaha şükür biz de ilk defa sıfır araba alacağız, buradaki arkadaşlar sagolsun sayelerinde de hyundai online dan bir İ20 aldım, ama bayi olarak İstanbul seçti, malesef konuştuğum da başka bayilere de göndermiyorlar, ben Elazığ dayım yaklaşık 1250 km yoldan getirecem. Neyse bir kaç sorum olacaktı.
Parayı öncelikle peşin istiyorlar, araç 10 gün sonra gelecek, vekalet istiyorlar, sanırım bunlar olağan şeyler konular da yazılmış,
Benim merak ettiğim
1-Ruhsat ücreti diye bir ücret var, bayiler teslim ediyormuş böyle bir şey var mı?
2-Arabaya alınca kaplama, koruma vs yaptırmak mantıklı okur mu? Akseuasr zorunlu değil isteğe bağlı yani
3-otoyollardan geçeceğim için hgsyi sonra alsam olur mu? İstanbulu hiç bilmiyorum bayiden alıp aracı direk Elazığa getirmek istiyorum
4-en önemli konu araç İ20 1,4 motor, rodaj olayı bazıları var bazıları yok diyor, gelirken ne kadar bir zaman da dinlendirilmeli, kaç km hızın üstüne cikilmamali,
Sorularım biraz komik görünebilir ama ilk alıyoruz 0 araç, eşimin düğün altınları vs olsun, çok zorlanarak alacağız, o yüzden her şeyi soruyorum kusura bakmayın
Hakkında
İlgi Alanları: oyun, film, dizi, teknoloji
Forum İmzası:
"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor."
Lao Tsu
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.750
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 116.341 (Bu ay: 5.913)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 788 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.