HP Victus 16 - Sesli Fan Sorunu
Herkese iyi günler.
HP Victus 16 ryzen 5 ve gtx 4060 lı modelden satın aldım.
Yorumlarda, videolarda sürekli aşırı sessiz olduğu söyleniyordu. Ben çok uygulama kurmadım hatta oyun vs bile yok. Tasarımı ve sessiz olması nedeniyle tercih ettim.
Neyse omen hub vs yüklü. Eco moda alıyorum ancak 3-4 dk da bir fan açıyor. Son seviyede değil ancak sadece word kullanırken fan açması rahatsız ediyor.
Bunun için yapabileceğim bir ayar var mı ? Bu kadar sessizliği ile övülen cihazın word kullanırken 1800rpm fan açması garip geliyor.
Fanı da önce 1 sn kadar yoklayıp duruyor, aradan 5-10 saniye geçince açıyor. Takıntı oldu artık "aha fan açma zamanı geldi" diyorum.
Teşekkür ederim.
Herkese selamlar. Fiyatlar sürekli arttığı için Nisan ayı içerisinde satın alınacak.
Açıkcası kendi evimde electrolux perfectcare700 var ve çok memnunuz. Ancak fiyatlar 15bini de aşmış durumda. O yüzden
EW8F161PSTC modeli daha mantıklı diğer electroluxe göre.
Ürünler Avrupa üretimi olması gerekiyor.
Electrolux ;
Electrolux EW8F161PSTC 10KG 1600Dev/dak- 17.352TL
-UltraWash ile enerjiden %30 tasarruf ve 30°C'de etkili yıkama verimi elde edin,
-UniversalDose Deterjan Çekmecesi ile kapsül deterjanlarda % 60 ekstra performans
-Wi-Fi üzerinden MyElectroluxCare Uygulaması bağlantısı ile makinenizi akıllı telefonunuzdan kontrol edin
-SteamCare System ile kırışıkları azaltın ve ütü ihtiyacını minimuma indirin
-Antl-Alerji Buharlı Programı yüksek ve sabit sıcaklıkta yıkama ve buhar etkili sıcak durulama ile bakteri ve virüslerin % 99,99'unu yok eder. Deterjan artıklarını etkili şekilde uzaklaştırır.
-
https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew8f161pstc-10-kg-1600-devir-camasir-makinesi-pm-HBC00002RVAZN
Electrolux EW9F161BT 10KG 1600Dev/dak - 19.949TL
-ColourCare System Çamaşır Makinesi, Benzersiz Su Yumuşatma Sistemi ile, suyu yumuşatır ve deterjanın 30 derecede 60 derecede elde edilen performansı göstermesini sağlar. Renklileriniz korunurken mükemmel temizlik sağlanır.
-UltraWash ile enerjiden %30 tasarruf ve 30°C'de etkili yıkama verimi elde edin
-Wi-Fi üzerinden MyElectroluxCare Uygulaması bağlantısı ile makinenizi akıllı telefonunuzdan kontrol edin
-SensiCare System ile giysileriniz her zaman doğru sürede yıkanır ve gereğinden uzun yıkanmayan giysilerinizin renkleri iki kata kadar daha uzun süre korunur.
-SteamCare System ile kırışıkları azaltın ve ütü ihtiyacını minimuma indirin
-
LG ;
LG F4V5RYP0W - 15.674TL
-TurboWash™ teknolojisi, giysilerinizi 59 dakikada temizler.
-AI DD™, sadece ağırlığı algılamakla kalmaz, aynı zamanda kumaşın yumuşaklığını da algılar ve kumaş için en uygun hareketleri kendisi seçer.
-Güçlendirilmiş, dayanıklı ve zarif temperli dış cam kapı
-Geliştirilmiş hijyenik ve dayanıklı paslanmaz kaldırıcı
-ThinQ™ teknolojisi ile uzaktan çamaşır yıkamadan başka programlar indirme
-Alexa ve Google Asistan
https://www.hepsiburada.com/lg-f4v5ryp0w-10-5-kg-1400-devir-camasir-makinesi-pm-HB00000SRA7B
LG uzun zamandır kafamda olan bir model. Kendi motor sistemi cezbediyor. Yorumlar çok olumlu. Ürün sanırım Polonya üretimi.
Bosch WAV28MH0TR - 19.950TL
Bu modeli eklememin sebebi Almanya üretimi olması. WAV ve WAX modelleri öyleymiş sanırım. Yoksa bosch düşünmüyorum.
https://www.hepsiburada.com/bosch-wav28mh0tr-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-pm-HBC000011R75C
Siemens
Siemens WA12LPH0TR 10 kg 1200 dev./dak - 17.500TL
Sanırım yerli model. Serdar bey daha hakimdir aydınlatır.
-IQ500
-MultiTouch Dokunmatik Ekran
-WiFi bağlantı
-IQDrive motor
-iDos; kumaşın cinsine, suyun sertliğine ve kirlilik derecesine göre doğru deterjan miktarını belirler
-varioSpeed seçeneğiyle çabucak yıkama
-Amazon Alexa
-waterPerfect Plus; tüm çamaşır kapasitelerinde en verimli su kullanımı için sensör
Cihazlarda akıllı telefon bağlantısı var. Genel olarak ne işe yarar diye düşünüyorum ama yorumlar hep olumlu.
Kullanan, yakın dönemde alan, daha uyguna bulabileceğim bir yer bilen her bilgiye 1-2 gün içinde ihtiyacım var. Teşekkürler.
Seramik Kaplama / Pasta-Cila
Selamlar. Açıkcası çok yakın değildim bu fikre ancak birçok kişi yaptırmamı öneriyor.
2018 siyah renk aracım var. Sağı solunda kılcal çizik ya da sürtmeler var.
ne önerirsiniz ? Nereyi önerirsiniz ? Ortalam ömrü nedir? Fiyatlar nedir ?
teşekkürler
Laptop Anakart Tamir Önerisi
İyi günler arkadaşlar.
7-8 yıllık bir laptop vardı zaten arıza verdi verecekti. Şöyle bi fan temizleyeyim edeyim derken bataryaı çıkarmayı unuttum kısa devre oldu. İstanbulda güvenilir uygun servis arıyorum.
önerisi olan varsa sevinirim.
İyi günler arkadaşlar. Ducato marka bir araç almıştım karavana çevirmek için.
ocak mtvsini ödedim dökümü var. Mayıs ayında da karavan ruhsatına çevirdim ve temmuz ödemesi yapmak istiyordum ancak 2 adet borç çıkıyor.
ikisi de temmuz ayına ait ve bir 518 diğeri 528 tl.
daha önce karşılaşan oldu mu ? Nette yeterli bilgi bulamadım.
225/45/17 Volvo v40 Lastik Önerisi
Herkese selamlar. Çok başlık vardır mümkün olduğunca da okuyorum hepsini, amacım kalabalık yaratmak değil.
fiyatlar inanılmaz pahalı. En optimum lastiği arıyorum açıkcası.
araç üzerinde michelin primacy 4 var. 4+lar çıkmış fiyatları 1600 civarı genelde.
eski aracımda goodyear efficentgrip performance kullanıyordum ve memnundum şimdi f1 assymetric 5-6 çıkmış.
sorum primacy 4ten devam mı yoksa bu Eagle F1 Asymmetric 5 denenmeli mi ? Eagle F1 Asymmetric 6 da varmış aralarında 70 lira fark var oraya yönelmek mantıklı mı ? Fark olduğunu kıyaslamalarda gördüm.
bununla beraber lastik önerilerine ve istanbul içi uygun alıp taktırabileceğim yer tavsiyesi olursa sevinirim.
çok teşekkürler
Sony 55XD8505 Ekran Titreme Sorunu
Selamlar arkadaşlar. Ana konuya yazdım ancak orası pek aktif değil. Bu yüzden kusura bakmayın lütfen.
6 yıllık televizyonumda ekran titreme sorunuyla karşılaştım. Birkaç servisi aradım ancak hepsi kronik bir sorun olduğunu söyledi. Bir işlem ile kurtarılabilirmiş ancak kesin değilmiş. Bunun içinde yaklaşık 2-2.5 bin tl istiyorlar.
panel değişimi için de 10 bin diyorlar. Yeni tvler kadar fiyat yani. Anlam veremedim.
problemim bu tv ile aynı.
Uygulama üzerinden kendi videomu da ekleyeceğim. Bu sorun ile daha önce karşılaşan, şu serviste yaptırdım ve çözüldü ya da kesinlikle çözülemez tarzı yorumlara ihtiyacım var.
istanbul’da ikamet ediyorum. Ortalama en uygun ne kadara çözebiliriz ? Televizyon fiyatları aşırı derecede uçtu maalesef bütçem yok. 2 ay kadar önce arkadaşıma 55q80t modelini 9700e aldık bugün 15binden aşağı yok. Her ne kadar 2020 serisi olsa da maalesef 2021lerin yanına bile yaklaşılmıyor.
çok teşekkür ederim
Selamlar arkadaşlar aradım ama bulamadım.
adsl hat için kuzenime modem gerekiyor, hat taşıyacak ev değiştirecek.
modem piyasasından çok uzak kaldım, fiyat performans ürünü olarak tavsiye edebileceğiniz modemlere talibim.
300-500 tl arası sorun çıkarmayacak -ki en önemlisi bu şu an- modem ihtiyacımız var.
teşekkürler
Panel Temizleme Sprey/Köpük
Selamlar. Philips'in spreyini kullanıyordum ancak piyasada yok. Hatta yabancı hiçbir marka yok. evdeki tvler, telefonlar ve bilgisayarlar için sürekli kullandığımdan ihtiyaç oluyor.
Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz markaları yazarsanız birçok kişinin faydalanacağına inanıyorum.
iMessage - FaceTime Etkinleştirme Bekleniyor Hatası
Arkadaşlar selamlar...
uzun zamandır iPhone, iPad ve MacBook kullanıyorum. ortak iCloud üzerinden iMessage ve FaceTime uygulamalarına bağlıyım. Yalnız bugün bu uygulamalarda sürekli olarak hata vermeye başladı.
Öncelikle internet bağlantısı olmasına rağmen sms olarak gönderiyor, gruplardan gelen mesajları tek tek herkese özelden atmaya başlıyor ve "Ayarlar- Mesajlar- Gönder ve Al" kısmında telefon numaramın yanında tik yerine sürekli döngü dönüyor.
menüde de hem iMessage hem FaceTime için "etkinleştirme bekleniyor..." yazıyor.
ingiltere üzerinden etkinleştirme alınması lazım dendi, uluslararasına açtırdım ancak düzelmedi.
14.5e güncelledim ancak düzelmedi.
tarih ayarları güncel.
sorunu halledemedim arkadaşlar. Fikri olan varsa uygulayayım, teşekkürler.
-----CÖZÜLDÜ-----
Arkadaşlar uzun bir süredir bu sorunu halletmek için yerli yabancı birçok kaynağı aradım taradım ancak başkasında çalışan adım bende çalışmamıştı. Tüm adımları buraya ekleyeceğim.
-Bende çalışan adım;
Operatörünüzün uygulamasından ayarlar kısmına girip "uluslararası çağrı servisi ve uluslararası dolaşım servisi" ni açık konuma getirin. Bunu operatörünüzü arayarak da yapabilirsiniz.
Telefonunuzda mesajlar kısmına gelip "iMessage" işaretini kapatın
Telefonunuzda FaceTime kısmına gelip "FaceTime" işaretini kapatın
Telefonunuzun "ayarlar" kısmına girip, "Hücresel" e dokunun ve "Seçenekler" e giriş yapın. Burada ki "uluslararası dolaşım" ı açık konuma getirin.
Telefonunuzda mesajlar kısmına gelip "iMessage" işaretini açın
Telefonunuzda FaceTime kısmına gelip "FaceTime" işaretini açın
Telefonunuzu yeniden başlatın...
bu adım sorunumu çözdü. Daha önce de hücresel veride dolaşımı açmıştım ancak telefonu yeniden başlatmamıştım.
2.Cözüm Adımı
Telefonu uçak moduna alın, birkaç saniye sonra uçak modunu kapatın
3.Cözüm Adımı
iMessage ve FaceTime'ı kapatın, telefonu yeniden başlatın, her ikisini de yeniden aktif hale getirin
4.Cözüm Adımı
Bu servis İrlanda'da ki merkezle haberleştiği için mutlaka hattınızda bakiye bulunmalı. Hattınızda bakiye olduğuna, faturalı olduğuna ya da akıllı fatura olmadığına mutlaka dikkat edin
5.Cözüm Adımı
Ayarlar, Genel, Sıfırla, Ağ ayarlarını sıfırla
6.Cözüm Adımı
Telefonunuzun son sürüm olduğuna dikkat edin
7.Cözüm Adımı
Tüm bu işlemler genelde çok kısa bir sürede gerçekleşiyor ancak Apple 24 saat beklenilebileceğini belirtiyor.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.820
İkinci El Bölümü Mesajları: 349
Konularının görüntülenme sayısı: 163.454 (Bu ay: 2.928)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.716 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar