Araba kısmında yine egea ile mercedes c serisi aynı arabalar değiller mercedes sana kalite sunuyor güçlü motor sunuyor keyif sunuyor Mesela şunu deseniz haklısınız bu robot süpürgeler 50k olsa dersin ki ben 50k veririm çünkü işlev farklı sen evde olmadan o ev temizleniyor süpürülüyor AMA AMA AMA 2 adet süpürge arasında bir fark yok ikisde aynı çekiş gücünde ikiside aynı işlevde dyson sana konfor sunmuyor dyson sana ekstra birşey sunmuyor ne tuttuğun malzeme mi daha kaliteli askhjdılashdıasdh Kablolu mu kablosuz mu kararını verirsin kablosuz istiyorum dersin seçeneklere bakarsın kablosuzlarda stabil düzgün çalışan bir x markası 7k iken dyson cuğum 15k ise gidipte dyson almak bilemiyorum Tabi bu dediklerim orta ve alt sınıf için geçerli 15k herkes için aynı değerde değil benim için günde kazandığım paradır senin için 2 aylık maaşındır herkes için mantıklı olup olmadığı değişir o aradaki fiyat farkının hayatınıza etkisi ile ilgili bi durum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TavukMemesi -- 19 Ocak 2023; 13:51:35 > |
Bildirim