Yarbay
01 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
52 üye
Görüntülenme
Toplam: 195 (Bu ay: 6)
Gönderileri
İyi günler arkadaşlar,

Elimde 97 model 1.3 Corolla XL var. (Ae101) 300 bin km'de. LPG'li. Hidrolik direksiyon bulunmuyor. Kozmetik olarak 7,5-8/10 alır.

Geçen gün bir teklif geldi. 2000 model 1.6 LPG'li Fiat Brava SX ile kafa kafaya takas düşünür müsün diye. Araç 260 binde. Kozmetik olarak temiz duruyor. Sadece klima yok. 5664'ten kazası çıkmadı.

Sizin kararınız ne olurdu?
İyi günler herkese

Araba alma arifesindeyiz fakat bu koltuktaki lekelerin çıkma ihtimali var mıdır sizce?

Teşekkürler.

İyi Günler

JBL Cinema 510 hoparlör setini almayı düşünüyorum ama uygun fiyatlı amfi bulamadığımdan Samsung HT-E355'in amfisini kullanmayı düşünüyorum.

JBL'nin hoparlörleri 4 ohm, Samsung'un ise 3 ohm

JBL 60W
HT-E355 330W

Sizce herhangi bir sorun çıkar mı?
Bilgisi olan var mi?
İyi akşamlar.

Arkadaşlar elimde markasını bilmediğim bir scooterın ön fren sistemi bulunmakta. Fakat hidrolik kutusundaki plastik parçayı kaybettik. Bundan dolayıdır ki fren tam anlamıyla tutmuyor.

Bu parçayı nereden bulabilirim? Belirli bir ismi var mıdır?

Yazılı vida kapağının altındaki plastik.

Bu yigitlere karsi aldiginiz onlem nedir?

Az once rastladim. Sola donmek icin öndeki sürücüyle isiklara yanastim fakat trafik isigini sadece ben goruyordum. Ben de sirf inat olsun diye yesil yandigi an kornaya asildim. Ondeki eleman el kol hareketler yapip soylendi gitti.

Bu kisilere karsi sizin tutumunuz nedir?
Arkadaşlar Hardwell'in albümünü satın almak istiyorum fakat kredi kartım yok. Galiba paypal ile de ödeyemiyorum.

Sizlerden ricam. Albümü alıp bana hediye etmeniz. Daha sonra size paypal ile ödeme yapacağım.

Albüm;https://itunes.apple.com/tr/album/hardwell-presents-revealed/id657776580?l=tr
Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar.

Bi arkadaşım İpekKağıt'ta çalışmaya başladı 2-3 hafta önce. Bugün iş çıkışı beni aradı, sohbet muhabbet derken işçi lazım mı diye sordum. 4-5 kişilik boş yer olduğunu söyledi. Ben de yakın bi arkadaşımla gidip 1-2 aylığına çalışmayı düşünüyoruz. Bütün gün evde bi halt yaptığım yok. Yapacağımız iş malları yüklemek. İşin biraz ağır olduğunu söyledi. Koliler vs. Günde 8 saat çalışma zorunluluğu varmış. Mesai saatleri 8.30-16.30 ve 16.00-00.00 imiş. Bizim evin altından servis alıp götürüyormuş ve aynı şekilde evin altına bırakıyormuş. 803 lira maaş veriyorlarmış. Mesaiye kalma durumuna göre maaş artıyormuş. Arkadaşım yarın başvuru için form getirecek.

Ne dersiniz?
İyi akşamlar.

04 Primera Visia'nın hoparlörlerini daha güçlü hoparlörlerle değiştirmek istiyorum.
Teyp takılmayacak.
4 tane 16,5 cm'lik hoparlör ve 2 tane tweeter var.

Bilgi olsun diye özelliklerini içeren link koyuyorum.http://www.ebay.com/itm/NISSAN-PRIMERA-ESTATE-P12-LEFT-REAR-DOOR-SPEAKER-3416-/260616835206?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cadf95086

Alacağım hoparlörlerin kesinlikle daha güçlü olmasını istiyorum. Woofer takmak istemiyorum. Aklıma yatan birkaç hoparlör buldum.

http://www.amazon.com/Kenwood-Kfc-P709Ps-6-5-Inch-Performance-Component/dp/B0037PH2CY/ref=sr_1_10?s=car&ie=UTF8&qid=1372954543&sr=1-10

http://www.amazon.com/Quality-PIONEER-A1604C-COMPONENT-SPEAKERS/dp/B0057YBJU4/ref=sr_1_72?s=car&ie=UTF8&qid=1372955957&sr=1-72

Amfi hakkında bilgim yok. Yukarıdaki hoparlörlere ne kadarlık amfi yeter bilmiyorum.

Sizden hem amfi hem de hoparlör tavsiyesi istiyorum.

Bütçem 500 lira şuan. (İşçilik vs dahil olursa güzel olur.)
Star'da htc one'in reklaminda Dh'nin yorumunu belirtmisler.

Bi degisik oldum, uuu...

Hakkında
Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Forum İkinci El İmzası:
İŞLEM HACMİ: YAKLAŞIK 7.000 LİRA
Hakkımda:
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Samsung R522 JS02TR
Bilgisayar
Samsung R522 JS02TR
Otomobil
Nissan Primera Visia
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
Sony PSP 1004
Takım
Beşiktaş
TV
Samsung
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Apple
Game Center
Shift41
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.170
İkinci El Bölümü Mesajları: 290
Konularının görüntülenme sayısı: 262.322 (Bu ay: 1.032)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 204 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.