1.3M + SUV Önerisi
Merhaba, eylül ayı içerisinde bir otomobil almayı planlıyoruz. Kimilerine göre düşük bir meblağ olsa da bizim için biriktirmesi bir o kadar zorlu bir miktar. Bu yüzden sıfır otomobil alıp uzun yıllar kullanmayı planlıyoruz. Daha önce arabamız pek olmadı ancak öngörülebilir kullanım alışkanlıklarımızdan bahsedeyim.
Trakya bölgesinde oturmaktayız ve genelde şehir içi bir kullanım olur.
Senede maksimum 10k km yapabiliriz.
Performans düşkünü değiller anca eskiden i20 arabamız vardı ve bayırda zorlanması çok can sıkıyordu.
Elektrikli araçlara sıcak bakmıyorlar, sitede oturuyoruz kendimize istasyon kurdurabilme şansımız maalesef bulunmamakta.
1.3M nakit olarak bulunmakta 0 faizli kampanyalar ile 300 kadar kredi ile otomobil önerisinde bulunur musunuz? Suv konusunda ailem ısrarcı ancak bunu dışında sizlerin daha mantıklı bulduğu araçlar varsa onları da değerlendirmeye tabi ki alırız.
Not: Otomobilden maalesef anlamıyoruz motor bilgisi ve paket bilgisi de verirseniz müteşekkir olurum.
Not2: Çok sıfır araçların fiyatları uçtu gitti bu biz araba alana kadar bu yüzden ikinci el araçları da değerlendiriyoruz.
Masaüstü Kendine Gelmiyor
Bilgisayarım hiçbir sebep yokken oturum açtıktan sonra masaüstü ekranına geçemiyor. Ortalama 2-3dk beklemeden sonra geliyor. Video örneğini ekliyorum.
Dell 7577 Klavye Sorunu
İyi günler başlıkta belirttiğim üzere bilgisayarımda artık sinir bozucu bir klavye sorunu olmaya başladı. Esc,g,h,i,0,ctrl bazen f1,f2 tuşları çalışmıyor. İşin komik yani eğer çok bastırırsam bu tuşlar çalışıyor sonra tekrardan tepki vermemeye başlıyor. Kısacası düzensiz bir çalışma gösteriyorlar. Bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Çözüm önerileriniz neler? Klavye değişikliği yaptıysanız nereden sağladınız yeni klavyeyi?
Başlıkta da belirttiğim üzere bu bütçeler arası bir şirket bilgisayarı alacağız. Bilgisayar piyasasına karşı bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum. Bu fiyat bandında bana üç dört tane model önerebilir misiniz?
Öncelikle iyi günler diliyorum,
Başlıkta da belirttiğim üzere 4000 (+-600) bandında bir laptop arayışı içerisindeyim. Bilgisayarda oyun oynamak adına bir beklentimiz yok amaç office programlarını sağlıklı bir şekilde çalıştırsın. Zoom gibi görüntülü konuşma programlarını çalıştırabilecek, internette rahatlıkla sörf ihtiyacını karşılayabilmesi diğer beklentimlerimin arasında. Sizce seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurmalıyım. Hangi işlemci serilerini ve modelleri arama kriterinde seçmeliyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
4000-4500₺ Arası Sistem Önerisi
Başlıkta belirtildiği üzere bir sistem arayışındayım. Ofis kullanımı amaç olacak. Mümkünse çift monitör desteği olmalı. Hazır bir sistem olacağı için toplayamıyoruz lakin sizin önerileriniz doğrultusunda bir sistem talebinde bulunacağız. Ortalma 5-6 sene idare etmesi gerek.
4000-4500₺ Bütçeli Hazır Bilgisayar Önerisi
İyi günler;
Başlıkta belirttiğim gibi bu bütçe aralığında ofis kullanımız için, çift ekran kullanmayı destekleyebilecek bir bilgisayara ihtiyacımız var. Şirket olduğundan dolayı hazır sistem tercih edilecek.
Sabahtan Beri 8 Mesaj
Turknet ile ilişkimi kesmeme rağmen sabahtan beri 8 tane modem mesajı geldi. Mesaj şu şekilde;
Degerli TurkNet'li, Zyxel modem ile evinizin interneti simdi daha guclu! Hem mukemmel wifi deneyimi hem yuksek internet performansi sunan bu modemi faturaya 12 taksitle alma imkani! Hemen siparis vermek icin: https://turk.net/online-islemler B001
Bu mesajları almak istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
Turknet=REZALET
Hayatımda ilk defa bu kadar rezil bir hizmet alıyoru. Önce bana yeni ev adresim için gereksiz bir abonelik açtırdılar. Bir haftayı aşkın sürede zor kapattırdım. Nakil ettiğim hattı halen düzgün kullanamadığım gibi artık tamamen gitti. Ne telefon hizmeti çalışıyor ne de internet. Destek kaydına utanmadan internet var gözüküyor diyorlar. Her seferinde robotik mesajlarala geri dönüş sağlıyorlar. Dinleneceğim tek günüm var onu da rezil ettiler.
Yeni Abonelik Başlatmak
Öncelikle herkese iyi günler,
Eski evimde turknet kullanıyordum lakin başka bir konuma geçtikten sonra hattımı nakil ettirmem gerekti. Sözde 3 günde nakil ettiler ancak ne telefon çalışıyor ne de bağlant hızım sabitlenmedi.(90mbps destekliyordu modem arayüzünde 3e çektiler şimdi 48-53 arası dolanıyor ancak 75mbps için para ödüyorum). Binamda şöyle bir kutu bulunmakta. Galiba başvuru yapınca her kata gelip kendileri kablo çekiyor. Sizlere birkaç sorum olacak.
Başvurusam kablo çekim için bir ücret ödeyecek miyim? Kablo çekimi nasıl oluyor bir fikirniz var mı bazı dairelere hiç delik açmadan telefon ve anten borusu içerisinden çekmişler ben de böyle biir hizmet alabilir miyim?
Ev telefonu hizmeti de alacak mıyım?(Aynı numara ile en önemli kısım burası 20 senedir aynı ev telefonu numarasını kullanıyorum değişiklik olmasını istemiyoruz)
Sizce eski tarifemden (turknet) 50 tl fazla ödeyip 100mbps hız ile tv+ almaya değer mi? Düşündüğüm kampanya şu (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi)
Bir de başvuru yaparsam turknetle bir alakam kalacak mı yoksa superonline arka planda işleri halledecek mi?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 648
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.468 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar