Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
111
Favori
224.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V12 mi V15 mi? Bilgisi olan arkadaşlar yalnızca V12’nin toz haznesinin küçük olması endişenlediriyor açıkçası. Değer mi sizce bunun için V15 almaya?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anneme v12 almistik. Evdeki hantal supurgeyi kullanmak yerine annemden v12’yi alip evi 1 tur saç toplama, 1 tur fluffy ucuyla süpürüyorum.

Dyson almak bana da farz oldu artik. Takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesapmakinesi01 kullanıcısına yanıt

düzenli süpürünce hazne dolmuyor bile, bütçeniz v12yse cok fark yok aralarında.

• Su an hepsiburadada stok var, satici dyson tr 14.999tl

Link gelir linkimi paylasiyorum alacak olan linkten sepete atarsa banada katkisi olur :)

app.hps.im/d7ct/spkmvhw3

Axess kullananlar juzdana baksin, 75tl chip para kampanyasi var + olarak 2 ay erteleme kampanyasida vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Ocak 2023; 1:50:21 >
  • merhaba arkadaşlar v15 için hepa filtrenin etkisi çok mu almaya değer mi ?

deneyimleyip gözlemleyebilen oldu mu ?

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi filtresi hepa filtre değil mi?

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

şuan sergen yalçın gibi kolları mı açtım bende cevap arıyorum Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye 

normalde 2 seçenek olarak satılıyor , birinde hepa yazıyor diğerinde yazmıyordu ucuz olanda stokta olmadığı için extra paketli alamadım ama onda hepa yazıyor ve bu filtre ekstra olarak 799 tlye satılıyor kullanan var mı bilgi amaçlı sormak istedim benim ürünüm daha gelmedi o yüzden bende bilmiyorum v15 de hepa filtre var mı yok mu ?

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    Ben onun yedek filtre olduğunu sanıyorum. Birini yıkadığınızda diğerini kullanabilesiniz diye dönüşümlü kullanmak için.

Dyson’a sordum v15lerin filtreleri hepa imiş. Ayrım yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 26 Ocak 2023; 12:11:18 >
  • saolun hocam bilgi için .

V15 Extra modelinde bastira bastira Hepa yazmislar aciklamalara. Normal absolute olan modelde hic hepa filtre yazmiyor. Ben ayni filtre oldugunu dusunmuyorum bu yuzden, ya da pazarlama stratejisi yapmis olabilirler bi sekilde anlamadim.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı olarak sordum. Prusya mavisi modelde belirtmişsiniz mor olanda yok açıklama dedim. Her ikisinde de var dedi müşteri temsilcisi. Tabi kendiniz de sorabilirsiniz üreticiye

Yok hocam ozellikle sormaniza ragmen oyle dedilerse dogrudur. O zaman bi sekilde pazarlama stratejisi yapmislar onu hepa filtre diye one cikartmislar. Ekstra nin icinde bi kac fazla baslikta var, ektrasi onlar ve hepa gbi bi algi yapmis olabilirler :)

Belki bir iki kişi daha sorarsa siteyi düzeltirler

İlginc olan yurtdisi sitesinde de ayni olay var. Prusya mavide yine hepa filtre diye ozellikle belirtmisler, absolute modelde filtreyle ilgili bilgi yazmiyor. Yani bilincli bi olay, gozden kacan eksik yazilmis bi durum degil bence.

Anlıyorum hocam. Türk sitesini direkt çeviri yapıp almış olabilirler

Yok hayir ceviriyle ilgili bir durumda degil. ingiltere sitesine baktim, 4 adet v15 modeli var paket icerikleri vs farkli. 2si mavi filtreli ve onlarda ozellikle hepa diye belirtmisler.

TR sitede de detayli aciklamalara baktim, mavi filtre icin 0,1 mikron partikullerin %99,97sini hapseder yazmislar. Mor olan filtre icin 0,3 mikron partikullerin %99,99 unu hapseder yazmislar.

Yani mavi ve mor 2 filtrede hepa diye geciyor olabilir belki ama mavi olan ve hepa diye sitede vurgulanan filtre mor olana gore 0.2 mikron daha kucuk partikulleri yakalayabiliyor olarak anladim

Mavi filtre:
    Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

Mor filtre:

Vay be. Onu da sorayım

Tek fark olarak mavi olanda yikanabilir yazdigini gormedim. Mor olan icin yikanabilir ve makinanin ömrü boyunca kullanilabilir yazmislar

Amerika sitesinde ayrı tutuyorlar filtreleri. İkisi de yıkanabiliyor.

https://www.dyson.com/spare-parts/vacuum-cleaners/cordless/v15-detect

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.