Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
111
Favori
224.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi özellikle lazerli başlıka toz alma işi ayrı bir dünya . deneyimlemek ve özellikle toza karşı alerjisi olanlar için bulunmaz bir icat vay bee ...

• platin1111 kullanıcısına yanıt

Mediamarkt'da garantiyi uzatırsanız (2 yıldan 5 yıla uzatma) 5 yıl içinde bir kez ücretsiz batarya değişim hakkı veriyor. Ben bu şekilde aldım.

• murattekno kullanıcısına yanıt

Evdeki tozun en büyük kaynağı kıyafet ve halılar.Kıyafetlerle eve büyük oranda toz taşıyoruz.Yıkama ile tozların büyük kısmı gitmiyor.Kurutma ile tozdan, kedi, köpek tüyünden kurtuluyorsunuz.Hem de çamaşırlar yumuşacık oluyor.Size çektiğim bir fotoğrafı göstereyim.Tavsiye ederim araştırın.Ben siemens W45W41STR aldım şimdilik memnunum.

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 30 Ocak 2023; 19:9:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski set yani beyaz karton kutulu v15 lerde lazer başlığın kapatma tuşu mevcut bu adi karton kutul v15 lerde hem başlık eksik hem lazer başlıkta lazer için kapatma tuşu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    Orijinal bataryası ile ücretsiz değişim mi sağlıyor? Nerede yazıyor ücretsiz sağladığı 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efsanea_06 kullanıcısına yanıt

Paylaştığınız görüntü Siemens süpürgeye mi ait? Yalnız şunu belirteyim 300 liraya satılan dikey süpürgeler bile halıyı aynı şekilde süpürüyor. Onların çoğu halının tüyü tozlarla birleşince o hale gelmiş. Gerçek etkisini görmeniz için tüysüz zeminlerde denemek lazım.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Yok hocam o çamaşır kurutma mak.

• hesapmakinesi01 kullanıcısına yanıt

Ben mağazadan satın alırken stantta bu şekilde bilgi verdiler. Eğer yalan söylemedilerse durum bu ^^

Size bir sözleşme verdiler mi? Orada her detay yazar. Ekşide birini böyle kandırmışlardı. Dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

Evdeki tozun en büyük kaynağı kıyafet ve halılar.Kıyafetlerle eve büyük oranda toz taşıyoruz.Yıkama ile tozların büyük kısmı gitmiyor.Kurutma ile tozdan, kedi, köpek tüyünden kurtuluyorsunuz.Hem de çamaşırlar yumuşacık oluyor.Size çektiğim bir fotoğrafı göstereyim.Tavsiye ederim araştırın.Ben siemens W45W41STR aldım şimdilik memnunum.

Hocam teşekkür ederim. Cahilliğime verin, normalde çamaşır makinesi ile yıkadıktan sonra evde kurutma ile makine de kurutma arasında nasıl fark oluyor? Yoksa çamaşırları önce kurutma makinesi atıp, sine ami çamaşır makinesine atacağız. Bir de hocam nu ev tozları, akarlar icin vs başka kullandığınız yada yapıp da menünün kaldığınız bir şey var mi

Ne kadar aldılar garanti uzatma için?

• last19 kullanıcısına yanıt
    Normalde 7.000 tl’ydi. 2 yillik garantiyi 5 yila uzatma ve batarya degisimi 1.700’du. Toplam 8.700 oldu yani. 2.000 tl’sini millerimle odedim. Artik yalan mi gercek mi bilmiyorum, onu 2-3 yil sonra degisim yapmaya calistigimda ogrenecegiz.

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

Üreticiden kaynaklı olayı kafa karıştırır.

• last19 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz sans isi. Ben gotururum degistirmezler sen goturursun degistirirler.

Mağazada da ust uste birkac defa sordum, batarya değişimi urunun kendi garantisi bittikten sonra mediamarktın kendi garantisi altinda 1 kere degistirebiliyormuşuz, bugun de musteri hizmetlerini arayip sordum, ayni sekilde cevap verdiler.

Ben de ozellikle batarya degisimi icin ek garanti yaptirmistim.

• Shift41 kullanıcısına yanıt

Hocam ne dediklerinin gram önemi yok. Gün gelir "yoo siz yanlış anlamışsınız" der geçerler.

Benzer bir olayı vodafone'la yaşamıştım, "biz öyle bir şey söylememişizdir" deyip konuyu kapatmışlardı. Diyorum ya şans işi.

İsi saglama alma adina Dyson’ın garantisinin bitmesine 1-2 ay kala garantiye başvuru yapilir, batarya elbet 2 seneye yakin kullanimda negatif yonde fark eder.

Garanti uzatma ile ilgili sikayetleri internette okudum ancak süpürge ile ilgili pek yorum goremedim. Genelde sikinti yasayanlar televizyon gibi urunlerde ornegin panel tamirinin yapilamadigi durumlarda urun ucretinin satin alindigi fiyatın %50-60’ının iade yapilmasi.

Hocam ben 4. yılda değişim düşünüyordum ama 2 yıl dolmadan 1-2 ay kala başvurmak daha garanti mi olur? Değişsin de 2. yıl veya 4. yıl çok çok önemli değil.

Bu arada biz kullandıktan sonra -batarya ısındığı için- hemen şarj etmiyoruz, yarım saat sonra takıyoruz ve full'lendikten sonra prizden çekiyoruz adaptörü. En iyi kullanımın bu olduğunu öğrendim araştırınca bilginiz olsun.

normalde ben de oyle dusunuyordum ancak ne olur ne olmaz olayi saglama almak adina boyle yapmak kullanici acisindan daha saglam olacak.

ben kullanirken eco modda kullaniyorum. Kullandiktan sonra isindi mi diye henuz direkt bataryaya dokunmadim. Acikcasi sarj olup olmadigi konusunu takip etmiyorum, supurgenin standini kilere montajladim, kullanacagim zaman cekip aliyorum. İsim bitince tekrardan sarja takiyorum.

Zaten bataryanın ısısı dokununca belli olmuyor hocam. Bizde de duvar aparatı var, yerleştirince şarj oluyor fakat şarj bataryasını prizden çekip duvar aparatının üzerine koyuyoruz. Aralıksız şarja takılı olması batarya ömrünü azaltıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.