Şimdi Ara

Düşünün, Şükrü Saraçoğlunu Düşünün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldiğimiz durum tesadüf değil. Finale çıkmak ta imkansız değil. Takımlara bakıyoruz, öyle kolay yenilecek takımlar değil. Ama yenilmeyecek takımlar hiç değil. Hiç birisinin kalitesi Galatasarayı katlar cinste değil. Galatasaray'ın klasının 3-5 adım önünde oynayacak takımlar değil. Uefa Kupası'nı ellerinde tutmuş bir Antrenöre sahip değil. Neden olmasın ? Neden Finale çıkmayalım ? Yeterince gayret ile bu mümkün değil mi ?

Düşünün. 55 Bin kişilik Şükrü Saraçoğlu. Bugüne kadar hep gittiğimiz Fenerbahçe deplasmanı. Onbinlerce Galatasaraylı doldurmuş dört bir yanı. Her taraf sarı kırmızı. Lacivert renklerine alıştığımız tribunde Ultraslan Bayrakları, Atkıları sallanıyor, Kewell, Lincoln, Arda formaları uçuşuyor. Şükrü Saraçoğlu, Marşlarla, üçlükle inliyor, titriyor.

Davetli olarak çağırılan ve geleceği mechul olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2000 Zaferine Tesadüf diyen adam, kendi stadında Cimbom seslerini dinliyor. Hoş olmaz mıydı ?

• Hoş olmak mı
  • Kadıköy sokaklarında sadece uA olur
  • Sadece son paragrafta yazanlar bile insanın tüylerini diken diken ediyor.
  • sportif hiç bi başarısı olmayan aziz yıldırımda çok iyi biliyor uefa kupasının tesadüfen kazanılmadığını ardından süper kupa kazanıldığında tesadüf olmadığını 2 gruptan çıkıp çeyrek final oynandığında başarı olduğunu ama gururuna yedirmeğini çok iyiy biliyoruz...işte o gururlu adam ne olsada maça gitmesem diye düşünoyordur...
    sizce finale kalırsak (ki inşallah) kendi sahandaki bi finale gelmemezlik edermi sizce ( aziz yıldırımdan herşey beklenir türk düşmanlığı bile)

not: yöneticiler hiç uğraşmayın direk ceza verin bana türk düşmanlığı dedim...nede olsa alışkınsınız adaletsiz olmaya
  • Ne bileyim bize uğursuz geliyor o stadda top oynamak. 10 senedir Fenerbahçe'yi mağlup edemiyoruz orada. Yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Ben Final Four'a bile razıyım.
  • Başlık yoga yapar gibi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben rüyamda gördüm çıkıyorduk finale. Ama finalde 7 tane yiyoduk. baya ağladım sonra uyandım.
  • tam 9 tane "değil" kullanmışın
  • bu korku bile Aziz başkana yeter.
    finalde orda olmak çok güzel olacak.ama takımımı orda orda görmek isterim.
    Gişeleri geçtik.Böyle topicleri okudukça ve bu konu aklıma geldikçe kıpır kıpır oluyorum.
    Hangi formamı giyerim hangi atkımı takarım falan diye düşünüyorum.
    Felaket bişey.
    Allah yolarımızı açık etsin.
    İnşallah oynarız o stadta.
  • Bu sene değil seneye alın sonraki seneye alın öteki sene de alın

isterseniz son 10 sezonu kupalarla kapatın

ama bu sene almayın hatta finale bile çıkmayın mümkünse
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Bu sene değil seneye alın sonraki seneye alın öteki sene de alın

isterseniz son 10 sezonu kupalarla kapatın

ama bu sene almayın hatta finale bile çıkmayın mümkünse

yok öle değil bu sene o kadıköye çıkalımda sonra 5 sene şampiyonluk görmeyelim
  • asıl bu sene finale çıkmak harika olur.ama rakipler cidden kuvvetli.hamburgu elersek muhtemelen rakibimiz manchester city olacak.3 ihtimal var ama içimden bi ses onlar çıkacak bize diyor
  • quote:

Onbinlerce Galatasaraylı doldurmuş dört bir yanı. her taraf sarı kırmızı. Lacivert renklerine alıştığımız tribunde Ultraslan Bayrakları, Atkıları sallanıyor, Kewell, Lincoln, Arda formaları uçuşuyor. Şükrü Saraçoğlu, Marşlarla, üçlükle inliyor, titriyor.

zamanına bizde asy'yi doldurmuştuk istanbulspor macında. hatta o zaman marş bile yazılmıstı ayak üstü:
    dolduramazsan doldururlar cimbom
    sami yen'i tıklım tıklıııımmm

insallah finale kalırsınız da o günleri görürüz ama cok hafife alıyorsunuz taraftar olarak.
  • O kupayı saraçoğlunda kaldıralım eretsi sene küme düşmeye razıyım. Ya da beşiktaşın 8-0 lık rekorunu egale etmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

ben rüyamda gördüm çıkıyorduk finale. Ama finalde 7 tane yiyoduk. baya ağladım sonra uyandım.

rüyalar tersine çıkarmış 7 tane atcaz heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Onbinlerce Galatasaraylı doldurmuş dört bir yanı. her taraf sarı kırmızı. Lacivert renklerine alıştığımız tribunde Ultraslan Bayrakları, Atkıları sallanıyor, Kewell, Lincoln, Arda formaları uçuşuyor. Şükrü Saraçoğlu, Marşlarla, üçlükle inliyor, titriyor.

zamanına bizde asy'yi doldurmuştuk istanbulspor macında. hatta o zaman marş bile yazılmıstı ayak üstü:

insallah finale kalırsınız da o günleri görürüz ama cok hafife alıyorsunuz taraftar olarak.

İsterseniz 100 süperlig macında bizim stadı doldurun biz Kadıköyde finale cıkamda bize yeter :)

• düşünün düşünün
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

İsterseniz 100 süperlig macında bizim stadı doldurun biz Kadıköyde finale cıkamda bize yeter :)

ee sakalım da vardı o gün ama neyse

• ya kaldırın bu tür konuları gösterimden.
    Bu arada şu anda kıskançlıktan gülmekte ve keyf yapmakta olan fenerbahçeliler kına yakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.