Bugün GS'nin başına gelen olaydan sonra anladınızmı şimdi Aziz Yıldırım neden dert yanıyor hakemlerden?Hak verirsiniz artık o nefret ettiğiniz Aziz Yıldırım'a.Helal olsun sana Aziz Yıldırım.İnşallah Adnan Polat da aynı tepkiyi verir ve Aziz Yıldırımla beraber bu hakemlerin hatalarını yanlarına bırakmaz
Hakem hatası normal birşey buna laf yok tabiki. Lakin şu Kewell'ın korner pozisyonu hata kelimesiyle geçiştirilir gibi değil. Yarım metre yakınında neden çalamıyor korneri, anlamadım.
Gs maçında ne oldu ki? Ben izlemedim ondan soruyorum.
rapture sen yapma bari.
bune yaw gsliler ne saçmalıyor biri bana anlatsın
Aziz Yıldırım hakem hatalarını vurguladı, siz gene kendinize yorumluyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: CatSK
rapture sen yapma bari.
Dün maçtan sonra Aziz Yıldırıma hepiniz şovmen dediniz.Adamın içi yanmış artık haftalardır Fenerbahçe'nin haklarını gasp ediyor hakemler.Bundan dert yanıyor adam.Neyi yapmayım?Geçen yıl Adnan Polat da hakemlerden yanmadımı?Yıllardır aynı hakemler, üstüne hiç birşey koyamıyorlar.
başka bir deyişle dün bize ağlamayın diyenler dediğimize geldiniz değilmi
Aziz siyaseti iyi biliyor hakem denen saygıdeğer arkadaşımızda maçın özetini izleyip huzurla uyur tahminimce. önünde adam gerile gerile barış a tekme attı görmedi yan hakemdemi görmedi? kewell ve ardanın korner pozisyonları. mahmutun 3 defa kırmızı kart görmesi gerekirdi. söz bitmez.
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Gs maçında ne oldu ki? Ben izlemedim ondan soruyorum.
Golden Önceki Faul Kewell'in Kornerini Vermedi. Yarım Metre Önündeydi. Verseydi Maç Biterdi Zaten. Arda'nın Bir Pozisyonu Var. Arda Topu Kapıyor ama kaptıran adam Kewell'e Tosluyor ve Faul Veriyor. Burda Gol Atabilirdik.
biz beşiktaşlılar haftalardır diyoruz. bir musibet bin nasihattan iyidir lafı boşa söylenmemiş.
Dışarıdan 19 mesaj var diye gösteriyor içeride 10 mesaj var .
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Dışarıdan 19 mesaj var diye gösteriyor içeride 10 mesaj var .
Bazı beş para etmez mesajlar silindi ondandır
Birileri konuştu operasyon başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Bak sen...
Anlat bakalım şu operasyonu yiğenim.Öğrenelim bakalım neymiş işin aslı astarı.
Bilmem artık, hadi iyi geceler.Biraz Telegol izleyim.
quote:
he yav, açıklamaya kadar ne kadar mükemmeldi di mi hakemler dünden itibaren şekil değiştirdiler artık mükemmel değiller.
Adamın 'y'leriyle daha doğrusu 'v'leriyle dalga geçiyordunuz ama asıl anlatmak istediğine bakmadınız. Ben artık alıştım hakem hatalarına, lafım kalmadı.
Bu maçtaki hakemi Aziz Yıldırım'a bağlayanlara gülüyorum. Hakem ayarlayacak adam önce kendi maçına ayarlar değil mi
ayıp
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
quote:
he yav, açıklamaya kadar ne kadar mükemmeldi di mi hakemler dünden itibaren şekil değiştirdiler artık mükemmel değiller.
aziz haklı mı değil mi bilmem ama dünkü konuşma etkisini daha 24 saat geçmeden gösterdi o yüzden tebrik ederim... Tam Türkiye ye yakışan bir durum gerçekleşti... Artık futbol sahada oynanmıyor bunu görmüş olduk...
not : dünkü maçtan sonra ağlayan aziz bey acaba bilicanın son adam olarak youlayı yaka paça indirmesini hakemin es geçmesini neden eleştirmedi.. Direk penaltı + kırmızı kart...
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
aziz haklı mı değil mi bilmem ama dünkü konuşma etkisini daha 24 saat geçmeden gösterdi o yüzden tebrik ederim... Tam Türkiye ye yakışan bir durum gerçekleşti... Artık futbol sahada oynanmıyor bunu görmüş olduk...
not : dünkü maçtan sonra ağlayan aziz bey acaba bilicanın son adam olarak youlayı yaka paça indirmesini hakemin es geçmesini neden eleştirmedi.. Direk penaltı + kırmızı kart...
Orda fizik gücünü kullandı gibi geldi bana.Ahmet Çakar ne diyecek bakalım merak ediyorum.