Bildirim
Donanımhaber Yüzücüler Derneği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Listeyi fırsat buldukça düzenliyorum,yanlış yaptığım yada unuttuğum varsa hatırlatsın.
1) TiredWarrior
2) raadadam
3) Alparslan´
4) HKKCN
5) SeZa®
6) melyyh
7) TeKNoYDN
8) 'Sefa
9) Sharelock
10) ne bilim ben ya adamı
11) ekmek arası sakız
12) Poyri!!!
13) ~H!ddeN
14) SchutZ
15) breathofhorus
16) Bögüalp
17) Edeb'i Muamma
18) NavyCat
19) Dila'
20) EmmaW
21) nasozby
22) Atkiuv
23) Mr.Loney
24) omerar95
25) Amon Amarth
26) _deadmaster
27) Cpt.135
28) expulse
29) vmaskesi
30) ozgurunal1
31) > ConfusedChild
32) YouCan_YMK
33) Harun Ö.
34) halil95
35) aaksu
36) Dentex Dentex
37) Deniztns
38) the right hand of evil
39) SecurityMJ
40) Rdau
41) John Winchester
42) Strm13
43) DH_Türk Rock
44) Stell@
45) Artyom33
46) Merhl (Lisanlı Yüzücü)
47) |Perseus|
48) serkan0604
49) Marc Marquez
50) Yeni-Çeri
51) oBLoOd
52) mhcd
53) RΣΛPΣR
54) Uberior
55) Be Original
56) MD.Murat
57) Exvision
58) MuzSuyu
59) NJP
60) Ragnar Lodbrok
61) Marqus
62) naberl (Genç Yüzücü)
63) P.E.N.T.A
64) Ciddi Sabun
65) eXeboy
66) lukolde
67) PatatesliDondurma
68) Volkoff_007
69) mehmet686282
İmzalar için Ambarad'a teşekkürler.
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_69756870/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ac/45/84/ac45841aa45ac2346a9fee486b86f287.png[/image]
[font="Tahoma"][b][color=orange]DH[/color] [color=#000000]Yüzücüler Derneği[/color][/b][/font][/link][/center]
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_69756870/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/8e/ab/82/8eab8262645cfba4243f4b209d8d81cf.png[/image]
[font="Tahoma"][b][color=orange]DH[/color] [color=#000000]Yüzücüler Derneği[/color][/b][/font][/link][/center]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 20 Ekim 2013; 12:49:57 >
-
Serbest Yüzme -
En çıplak yapılan spor olduğu için en iyi spor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
Serbest Yüzme
Serbestten sıkıldım hocam ben,kurbağalama da pek sarmıyor.Kelebek stile sardım bu aralar,öğrenme aşamasındayım.Asena gibi kıvırıyoruz valla -
Bence en iyi spor, sırtüstü favorim. -
dostum benide ekle yüzme konusunda çok iddalıyım :) kelebek bile yüzebiliyorum :) bu işi profosyonel olarak yapmak isterim hobi olaraktan istanbulda danışabilceğim bir yer varmı acaba? -
Mükemmel bir spor keşke düzenli vaktim olsa.Yazın 2 ay düzenli gittim vücudumda ki değişikliği hissedebiliyordum.Ama inanılmaz acıkıyor insan.Havuz çıkışı duraktaki pilavcı abinin hakkını ödeyemem -
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
Serbest Yüzme
Serbestten sıkıldım hocam ben,kurbağalama da pek sarmıyor.Kelebek stile sardım bu aralar,öğrenme aşamasındayım.Asena gibi kıvırıyoruz valla
Kelebek sayesinde iyi kas yaptıydım zevki ayrı meselede :) -
ben de yüzmeye başlayacağım yüzmeyi biliyorum ama daha iyi öğrenmek ve etkin yüzmek için kursa gitmek istiyorum öncelikle zaten 1 aymış.
sizce hangi bone mayo ve gözlüğü almalıyım?
ayrıca özel bir sorum daha var kas kitlemin vücuduma göre az olduğunu düşünüyorum zaten zayıf biriyim. bu benim çabuk yorulmama ya da başka birseye sebep olur. ve de yüzme yaparsam daha çok zayıflar mıyım? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: HKKCN
dostum benide ekle yüzme konusunda çok iddalıyım :) kelebek bile yüzebiliyorum :) bu işi profosyonel olarak yapmak isterim hobi olaraktan istanbulda danışabilceğim bir yer varmı acaba?
Yüzme klüpleri var ancak kabul etmeleri için çok çok iyi olmanız gerekli sanırım.Çünkü daha 4 yaşında alıp yetiştiriyorlar çocukları.4 yaşında stilleri öğrenen biri ile 15 yaşında öğrenen arasında kesinlikle fark oluyor.Hele ki kelebek stilde. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
ben de yüzmeye başlayacağım yüzmeyi biliyorum ama daha iyi öğrenmek ve etkin yüzmek için kursa gitmek istiyorum öncelikle zaten 1 aymış.
ayrıca özel bir sorum daha var kas kitlemin vücuduma göre az olduğunu düşünüyorum zaten zayıf biriyim. bu benim çabuk yorulmama ya da başka birseye sebep olur. ve de yüzme yaparsam daha çok zayıflar mıyım?
Gözlük olarak ben Arena kullanıyorum memnunum.Dunlop'ta kullanabilirsiniz.
Gözlük konusunda şuna dikkat etmeni öneririm:
Arka kısmı bu şekilde olanları alma,çok sinir bozucu.
Bunlar daha rahat.
Nike'ın bu tarz ürününü kullanıyorum gayet memnunum,orana burana yapışmıyor ve sudan çıktıktan sonra suyu üstünde fazla tutmuyor.
Zayıf olmanız sizi çabuk yormaz aksine daha rahat yüzmenizi ve suyun üstünde daha rahat kalmanızı sağlar.Zayıflama konusunu beslenmene bağlı olur,iyi beslenirsen zayıflamazsın.Zayıf olmanın bir faydası daha çabuk vucudun şekil alır tabi beslenmene dikkat etmen gerek.
hocam yüzeceğim yerde şort serbest değil yüzücü kıyafeti istiyorlar bir de önerdiğiniz gözlük için link alabilir miyim?
-
quote:
quote:
quote:
ayrıca özel bir sorum daha var kas kitlemin vücuduma göre az olduğunu düşünüyorum zaten zayıf biriyim. bu benim çabuk yorulmama ya da başka birseye sebep olur. ve de yüzme yaparsam daha çok zayıflar mıyım?
Bunlar daha rahat.
Nike'ın bu tarz ürününü kullanıyorum gayet memnunum,orana burana yapışmıyor ve sudan çıktıktan sonra suyu üstünde fazla tutmuyor.
Zayıf olmanız sizi çabuk yormaz aksine daha rahat yüzmenizi ve suyun üstünde daha rahat kalmanızı sağlar.Zayıflama konusunu beslenmene bağlı olur,iyi beslenirsen zayıflamazsın.Zayıf olmanın bir faydası daha çabuk vucudun şekil alır tabi beslenmene dikkat etmen gerek.
hocam yüzeceğim yerde şort serbest değil yüzücü kıyafeti istiyorlar bir de önerdiğiniz gözlük için link alabilir miyim?
Şöyle söyleyeyim, üstte belirttiğim gibi arka kısmına dikkat edin birde burun kısmına.Burun kısmı yeni aklıma geldi,şu şekilde olmasın
Daha önce netten bulduğum bir model vardı onu bulamadım şimdi.Bunların dışında fiyat aralığını siz belirleyeceksiniz.Tavsiyem min 50 liralıklardan olsun.Ve son olarak da tavsiyem netten sipariş değilde gidip deneyerek almanız.
Örnek olarak şu linkteki ürünü tavsiye ederim,tarz olarak:http://www.propointsports.com/index.php?do=catalog/product&pid=3921 Aynı modelin 3 çeşit cam versiyonu var,hangisin beğenirseniz alın.
Yüzücü kıyafeti olarak Arena yada Speedo markalarına bakın yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 31 Aralık 2012; 0:45:42 >
-
2 adet imza yaptım. Beğenirseniz, kullanırsınız. (Kurallara uygundur)
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_69756870/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ac/45/84/ac45841aa45ac2346a9fee486b86f287.png[/image]
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_69756870/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/8e/ab/82/8eab8262645cfba4243f4b209d8d81cf.png[/image]
-
Tüple dalış candır -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bunlar daha rahat.
Şöyle söyleyeyim, üstte belirttiğim gibi arka kısmına dikkat edin birde burun kısmına.Burun kısmı yeni aklıma geldi,şu şekilde olmasın
Daha önce netten bulduğum bir model vardı onu bulamadım şimdi.Bunların dışında fiyat aralığını siz belirleyeceksiniz.Tavsiyem min 50 liralıklardan olsun.Ve son olarak da tavsiyem netten sipariş değilde gidip deneyerek almanız.
Örnek olarak şu linkteki ürünü tavsiye ederim,tarz olarak:http://www.propointsports.com/index.php?do=catalog/product&pid=3921 Aynı modelin 3 çeşit cam versiyonu var,hangisin beğenirseniz alın.
Yüzücü kıyafeti olarak Arena yada Speedo markalarına bakın yine.
sağolun hocam tesekkürler
-
quote:
sağolun hocam tesekkürler
Yardımcı olabildiysem sevindim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HKKCN
dostum benide ekle yüzme konusunda çok iddalıyım :) kelebek bile yüzebiliyorum :) bu işi profosyonel olarak yapmak isterim hobi olaraktan istanbulda danışabilceğim bir yer varmı acaba?
Yüzme klüpleri var ancak kabul etmeleri için çok çok iyi olmanız gerekli sanırım.Çünkü daha 4 yaşında alıp yetiştiriyorlar çocukları.4 yaşında stilleri öğrenen biri ile 15 yaşında öğrenen arasında kesinlikle fark oluyor.Hele ki kelebek stilde.
hocam varmı istanbulda böyle bildiğiniz bir klup 19 yaşındayım ama seçmelerden geçebileceğimi düşünüyorum.
-
dambıldor büyücüler derneği diye okudum
Benzer içerikler
- ayakları soğuk suda bekletmek zararlı mı
- youtube katıl butonu gözükmüyor
- ekmek yemeyenlerin yorumları
- turkcell"de çalışmak zor mu
- elektrikli bisiklet mi elektrikli scooter mı
- elektrikli bebek arabası
- resim çizen yapay zeka
- exxen de neler var
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- prompt ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X