Şimdi Ara

Donanımhaber Yüzücüler Derneği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
9
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality-one

    Merhaba. Ben 2 haftadır yüzme kursuna devam ediyorum. Yüzme ile ilgili bazı sorunlarım var. Bunlarla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    1. Yüzerken yada yüzmeye çalışırken diyelim. bazen sağa doğru yatıyorum ve suda dengem bozuluyor. Yani neden böyle olduğunu bilmiyorum ama bir denge problemim olduğu açık.
    2. Diğer bir konu bacaklarımı gerektiği gibi kullanamıyorum. Yani kuvvetli bir şekilde çırpamıyorum. Bacaklarımı kuvvetlendirecek günlük egzersizler var mıdır?

    yardım bekliyorum arkadaşlar.
  • Konu boş kimse uğramıyor bile. Zaman kaybı.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • konu ölmüş hakkaten ya. bayadır bakmamıştım. arkadaşım denge olayını yüzdükçe aşarsın. suda durma pozisyonunla alakalı birazda. fazla kasmaman lazım kendini rahat bırak ve uzanabildiğin en uzak noktaya uzanmalısın suyu çekerken. kalçanı batırma çok fazla. nefesini alırken belki dengeni de kaybediyo olabilirsin görmeden bişey diyemem dediğim gibi yüzdükçe aşacaksın. bacak egzersizi deyince de zaten akla ilk olarak kick-board ı alıp ayak vurma çalışması yapmak gelir. en temeli budur bunu yapabilirsin. kick-board swimming falan filan bişeyler yazarsan youtube a görürsün.

    @fatality-one
  • ankarada bone nerden alabilirim ? cepa kentparkta

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dernek tatilde galiba. Ekle hocam. Düzenli olarak 4-5 haftadır yüzmeye gidiyorum. Şimdilik sadece haftada bir kere, o da pazar günü, gidiyorum. Tek gittiğim için bir süre sonra sıkılıyorum. Ankara'da olan arkadaşlar varsa eşlik edebilir Belediyenin spor kompleksine gidiyorum. Bakalım önümüzdeki aydan itibaren haftada 2 kereye çıkarmayı düşünüyorum.
  • benide ekleyin 6 aydır düzenli olarak yüzüyorum ..
  • Benide ekler misiniz 5 yasından beri yuzuyorum
  • ortaokulda iyi yüzüyodum yaş 21 tekrar başlayalı 2 hafta oldu 3er kere gittim. son gittiğimde ara vererek total 1200m yüzdüm (400-300-200-100-200)

    haftaya direk 500-400-300-200-100 başlasam çok mu yüklü olur? genelde beni tek durduran şey nefes ve kalp ritmim oluyor. 3kol1nefeste sıkıntı yok ama ciğer ve kalp kapasitesi şuan kısıtlıyor sanırım. bu konuda öneriniz var mı? sprint atarken 5 kol 1 nefes yapsam nasıl olur?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.