Yüzbaşı
18 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 133 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Şu fotoğrafı çizgilerden oluşacak şekilde vector galiba birisi yapabilir mi ? Dövme yaptırmak için
Photoshop’ ve çizim yeteneği olanlar yardımcı olabilir mi ?
Eskişehirdeyim nereyi gezeyim nerde çibörek yenir ? İlk defa geldim şu an esparkın ordayım ?
Behringer c1 mikrofon ve behringer um2 usb ses kartı var

Acer extensa laptopa bağlıyorum ama acayip bir dip ses ve uzaylı sesi gibi sesler geliyor sorununu çözemedim. Ses kartında falan hiçbir sorun yok denedik başka pcde ama evde sıkıntı çıkıyor sorunu ne olabilir ?
Cumartesi günü diş hastanesine gidecem acili olan bir yer lazım randevusuz gidebileceğim özel olmasın ama ve batıkentten nasıl ulaşım sağlayabilirim.
Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararı gereğince yurt dışından telefon getirenler bugünden itibaren 618,65 TL değil, 1500 TL ödeme yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası, 618,65 TL olan IMEI kayıt ücreti, 1500 TL oldu.

Yurt dışından getirilen telefonlar için harcın ödenmesi de yeterli değil. Pasaport üzerinde yer alan kimlik bilgisiyle cihazda kullanılacak SIM kartın sahibinin bilgilerinin aynı olması gerekiyor.

Ahahaha saplaa
Bakın. Sen 25 yaşındasın ve amerikalısın ailenle yaşıyorsun. Herhangi bir yerde işe girdin ve 2 bin dolar alıyorsun en kötü. Gidip kredi çektin 20 bin dolar 20 ay vade ile gidip bu arabayı alıyorsun ve kredini ödedikten sonra da sana kalan para ile benzinini gezmeni yemeni içmeni çok rahat karşılıyorsun.

Tekrar bak. Sen 25 yaşındasın ve türkiyelisin. Herhangi bir şehrindesin. Asgari ücretle işe girdin. 20 bin lira kredi çektin be faziyle o 25-26 bin tl oldu. Eline geçen 20 bin tl ile ne yapabilirsin ? 97-98 ya da 2000 model külüstür bir araba aldın. Vergisini, benzinini bakımını masrafını kredinin taksitini ödedikten sonra sana kalan para ile karşılayabilir misin ? Kafanı boşalt bir düşün. Bütün düşüncelerinden arın ve düşün. Ne kadar şanssız olduğumuz gelsin aklına.
Yaşamıyoruz biz.
gazetecilik bölümünde bitirme tezi yazıcam ama konu bulamıyorum. Beni çok kasmayacak bir konu bulmak istiyorum ama aklıma gelmiyor ne olabilir fikirlerinize açığım.
Ben cuma gecesi ankarada olucam aştide aştiden gece 12-1-2 gibi yenimahalle turgut özal mahallesine nasıl ulaşım sağlayabilirim metro servis otobüs ile eğer ulaşım var mıdır yoksa cumartesiye alıcam bileti
Şu an hala ünide okuyorum. Tecil 31.012018 de bitiyor ama okulum bir dönem daha var ve bu dönemin kayıtları da şubatta açılıyor. 3 ocakta da finalim var. Ne yapmam gerekiyor benim ?
Yeni topladım sistemi daha kurmaya vaktim olmadı bir de aklımdaki şu soru var bios güncellemesi gerekiyor mudur ? Bunu pcyi kurmadan öğrenmemin bir yolu var mıdır ?

Ryzen 3 2200g işlemci var anakart ise şu

Bu anakarta bios güncellemesi şart mı ? A320m pro

Bu anakarta bios güncellemesi şart mı ? A320m pro
Hakkında
Hakkımda:
c587bfa02c2f28787fb1a09ce5890ce49.png9177dc1bc3686755b321932e36413c7b3.png
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.253
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 22.662 (Bu ay: 609)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.449 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.