7000 TL'ye kadar lise için tablet önerisi
Lisede okuyan yeğenim için tablet önerebilir misiniz?
Video izlemek ve belli programları kullanmak için lazım.
Kullanacağı programlar:
Cambly kids
Google classroom
E okul
Pomodoro
Pons çeviri
Soru çözüm uygulamaları
Doping hafıza
Dayanıklı Type C kablo önerebilir misiniz?
Merhaba araç içinde android autoya bağlanmak için dayanıklı Type-A to Type-C kablo arıyorum. Temassızlık yapmayacak dayanıklı hızlı şarj destekli kablo önerebilir misiniz?
Ugreen ve Baseus denedim daha önce ama bir süre sonra temassızlık yapıyor kablo.
T-ROC alınır mı?
Bu aracı beğendim ama içi hakkında çok iyi yorumlar yok. Bagajı bile dar diyorlar. Bu aracı önerir misiniz? Ya da yüksekliği fazla(taşlık bozuk yolda da kullanılabilecek) olan 750 bin civarında başka araç öneriniz olur mu?
Uzaktan nasıl kombi açılıp kapatılır?
Elimde ttnet in verdiği bu modem var.
Smart TV'im WiFi çok iyi almıyor.
Bu modemi anladığım kadarı ile "Client" modunda kurup bağlamam gerekiyor.
Yapmak istediğim şey kablosuz İnterneti alıp kablolu olarak smart TV ye aktarmak. Bunun için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor bilgisi olan var mıdır?
Hangi İSS seçmeliyim?
Merhaba şu an superonline fiber kullanıyorum, taşınacağım yerde yok. Adsl ile bile veremeyeceklerini söylediler, superbox önerdiler istemedim.
Taşınacağım yerde turk telekom fiber altyapı olduğu söylendi, ayrıca kablonet de varmış. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? 100 mbit istiyorum.
SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Flash Bellek (64.90 TL)
15 BİN CİVARI SİSTEM TAVSİYESİ
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın oğlu okul ve oyun için bir pc toplamak istiyor. Şunları yazmış, buna benzer önerdiğiniz bir sistem tavsiyesi var mıdır? Teşekkürler.

Merhaba, bataryası uzun giden(6 saat kadar) ince hafif ve 14 inç bir laptop biliyor musunuz?
iş için kullanılacak oyun oynanmayacak.
İş için alacağım oyun ya da grafik ile işim yok. Makale okumak ve film izlemek için kullanacağım. Sizce bunlardan hangisi iyi? Dokunmatik ekran şart değil benim için.
Olmuş olanla ve olacak olanla çok fazla ilgilisin. "Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir." |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.723
İkinci El Bölümü Mesajları: 479
Konularının görüntülenme sayısı: 518.524 (Bu ay: 3.655)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.691 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic