Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar Hardline progainer hakkında yorumlarınız nelerdir varmı kullanan?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • kivancokten4099 nin omuzla ilgili söyleidkleri çok önemli beyler..

Göğüslerde bir fark gördünüz mü? Bir de neyim eksik ne çalışayım. Bir de 70 kiloyum boy 1.84 daha kilo almam gerekir mi?

Edit: Lütfen ezmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 15 Kasım 2012; 20:24:34 >

Orijinalden alıntı: Mü'min

Nasıl görünüyo

Göğüslerde bir fark gördünüz mü? Bir de neyim eksik ne çalışayım. Bir de 70 kiloyum boy 1.84 daha kilo almam gerekir mi?

güzel dostum kaçıncı ayın nasıl yorum yapıcaz onu da söylersen daha iyi olur kola ve göğüse yüklen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yonto123 -- 16 Kasım 2012; 0:00:00 >

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Nasıl görünüyo

güzel dostum kaçıncı ayın nasıl yorum yapıcaz onu da söylersen daha iyi olur kola ve göğüse yüklen

Sağolun 4 5 ay falan oldu ama bir ay falan birakmak zorunda kaldim muntazam calisamadim bayagi bir sure falan. Simdi hastayim biraz, iyileseyim istikrarli sekilde calismaya devam edecegim. Tavsiyelerinize uymaya calisacagim. Ancak benim kolda soyle bir sey var, kol kasim bir yerde toplanmiyor kolum kalin gozukuyor. Neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl görünüyo

Senin epey kilo alman lazım. Yani bol bol makarna, pilav , tavuk, yumurta vs ye gün içinde. Aç karnına gidip, gelip aç karnına yatıyo gibi bir halin var

Nasıl görünüyo

önünde çok uzun bir yol var.

öncelikle gram mram saymadan erkek gibi beslenmen gerekiyor.
    yağlanmıcam diye mıymıy beslenirsen asla büyüyemezsin. makarna, esmer ve beyaz pirinç, tavuk, hindi, balık, yumurta, süt, her türlü peynir, bütün baklagiller, kırmızı et vs vs

ayrıca barbell back squat, deadlift, flat ve incline bench press, dumbbell row, pull up, leg press, hack squat,
    t-bar row, barbell curl, incline dumbbell curl gibi temel egzersizler yap. bu egzersizler programının merkezini oluşturmalı.

ye,çalış,ye ve tekrar et. bu işin sırrı bu.
    sihirli değnek yok, disiplin ve istikrar var.

Boyum 178 ve 70 kilo iken pek bir sıkıntı yoktu, çok hafif belli belirsiz karnın yan taraflarında yağlanma vardı. Şimdi 80 kiloya çıktım, biraz hacimlendim ama alt taraf ciddi biçimde yağlandı ve göbek oluştu. Neyi yanlış yapmış olabilirim.

Sabahları 1 su bardağı yulaf(içine fındık, badem, süt,1 kaşık bal) + 3 yumurta beyazı + 50 gr lor peyniri + 1 dilim tam tahıllı ekmek+ şekersiz çay

öğlen antrenmandan önce 250 gr yağsız makarna veya 200 gr pirinç lapası , yanında 80-100 gr civarı ton balığı

4 gibi antrenman

akşam 6-7 civarıda 250 gr tavuk göğsü(bazen balık, bazen et), 1 su bardağı ev yapımı üzüm suyu, salata + 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara öğünlerde az miktarda kuruyemiş, 1 adet elma gibi şeyler yiyorum

Haftada max 1 gün falan dışarda yağlı şeyler yiyebiliyorum(kebaptır, iskenderdir, mangaldır vs..)

Supplement olarak, öğle yemeğiyle birlikte multivitamin alıyorum. Antrenmandan sonrada whey + bcaa + glutamin alıyorum.

Şunuda belirteyim, 70 kilodan 80'e çıkarken kardiyoyu tamamen bırakmıştım. Sadece ağırlık antrenmanı yapıyordum. Şimdi her antrenman sonra 20 dk h.i.i.t şeklinde koşuyorum.

Bu anlattıklarıma göre ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım? Tamam yağlanma olacak ama biraz fazla oldu, minimum yağ + şeker kullandığım halde.

Orijinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar Hardline progainer hakkında yorumlarınız nelerdir varmı kullanan?
    Arkadaşlar Hardline progainer hakkında yorumlarınız nelerdir varmı kullanan?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Nasıl görünüyo

Senin epey kilo alman lazım. Yani bol bol makarna, pilav , tavuk, yumurta vs ye gün içinde. Aç karnına gidip, gelip aç karnına yatıyo gibi bir halin var

Ben aslinda kiloluyumdut yani annem haric herkes okuz gibisin der Ama ben de ayni sizin gibi fusunuyorum okuz gibi yiyecem artik:D Tavsiyelerniiz için teşekkürler Çok yemeye çalışıyorum da bazen yemeye üşeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 16 Kasım 2012; 15:37:46 >

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

Nasıl görünüyo

önünde çok uzun bir yol var.

öncelikle gram mram saymadan erkek gibi beslenmen gerekiyor.
    yağlanmıcam diye mıymıy beslenirsen asla büyüyemezsin. makarna, esmer ve beyaz pirinç, tavuk, hindi, balık, yumurta, süt, her türlü peynir, bütün baklagiller, kırmızı et vs vs

ayrıca barbell back squat, deadlift, flat ve incline bench press, dumbbell row, pull up, leg press, hack squat,
    t-bar row, barbell curl, incline dumbbell curl gibi temel egzersizler yap. bu egzersizler programının merkezini oluşturmalı.

ye,çalış,ye ve tekrar et. bu işin sırrı bu.
    sihirli değnek yok, disiplin ve istikrar var.

Hepiniz tavsiyeleriniz icin cok sagolun hepsine elimden geldigince uymaya calisacagim. Bu arada ben evde calisiyordum dumbell setim var 20 kiloluk bi de barfiks sinav mekik gibi seylerle calisiyordum. Ama ne yapalim bodye gidecez artik

http://dergiyayin.blogspot.ch/
  • Beyler spora başlayalı 1,5 ay oldu, protein tozu almaya karar verdim. Çok fazla düşündüm, sorup soruşturdum, alınması gerektiğini öğrendim. Dozunda kullanıldığında da bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Optimum Nutrition Gold Standart adlı ürün çok övülmüş, almayı düşünüyorum. En uygun ve güvenilir nereden alınır? protein7.com'dan daha önce bu gibi ürünler alan oldu mu?

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler spora başlayalı 1,5 ay oldu, protein tozu almaya karar verdim. Çok fazla düşündüm, sorup soruşturdum, alınması gerektiğini öğrendim. Dozunda kullanıldığında da bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Optimum Nutrition Gold Standart adlı ürün çok övülmüş, almayı düşünüyorum. En uygun ve güvenilir nereden alınır? protein7.com'dan daha önce bu gibi ürünler alan oldu mu?

protein7 optimum nutrition'un türkiye distribütörü. yani en güvenilir sitelerden biri doğal olarak.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler spora başlayalı 1,5 ay oldu, protein tozu almaya karar verdim. Çok fazla düşündüm, sorup soruşturdum, alınması gerektiğini öğrendim. Dozunda kullanıldığında da bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Optimum Nutrition Gold Standart adlı ürün çok övülmüş, almayı düşünüyorum. En uygun ve güvenilir nereden alınır? protein7.com'dan daha önce bu gibi ürünler alan oldu mu?

protein7 optimum nutrition'un türkiye distribütörü. yani en güvenilir sitelerden biri doğal olarak.

Aynen oyleymis sonradan farkettim, sagolun.

Biraz göbeğim var onun harici pek yağ yok. Yurdumun spor salonunda çalışıyorum, yeteri kadar alet var.
    -Başlangıç için önerileriniz ne olur?
    -Programımı nasıl yapmalıyım?
    -Setleri nasıl belirlemeliyim?
    -Göbeğin erimesi için önerileriniz? (Bira göbeği)
    -Beslenme için önerileriniz? (Gün içinde sürekli dışarıda olduğum için, dışarda neler temin edebilirim?)
    -Son olarak protein tozuna ne zaman başlamalıyım? Kaliteli toz önerileriniz nelerdir?

Biraz fazla soru oldu ama cevaplarsanız memnun olurum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 17 Kasım 2012; 23:25:09 >

İnsan ol belki yanımda yer bulursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİRİNCİOGUZ

merhabalar,
    beni de ekleyebilirmisiniz vucutcular listesine

my goal

İnsan ol belki yanımda yer bulursun...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.