Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Mineral vitamin için cici bebe yesek olmaz mı? Onun da içeriği baya zengin yağ yakmak isteyenler yemesin tabi de ben biraz yaglanmak istiyorum o yüzden günde bir kase yiyorum mutlaka..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Multivitamin arayanlara Biotech One A Day öneririm tüm değerleri günlük ihtiyacın %100 ünü karşılıyor hemen hemen. %1000-2000 gibi abartılı değerler yok.

Şimdi sipariş verdim, o kadar multivitamin araştırdım bunu görmemişim hep abartılı değerlerden dolayı almamıştım ama bu güzelmiş, teşekkürler.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Arkadaşlar günlük destekleyici olarak Forever ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? L-Arginine içerdiği için ARGI+ ve kilo kontrol amaçlı Forever Lite Ultr ürünlerini bir akrabamız tavsiye etti.Yorumlarınıza göre kullanmayı düşünüyorum teşekkürler. Not: Daha önce hiç supplement kullanmamış olup protein tozu yerine günlük süt,yumurta,et yemeyi tercih ediyorum.

https://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/products/2013_Product_Manual/320_Forever_ARGI_ENG.pdf

https://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/products/2013_Product_Manual/Forever_Lite_Ultra_Choc_and_Van_AMINOTEIN_ENG.pdf
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind
  • quest protein cips. değerler harika tadıda harika deniyor incelemelerde.nasıl ülkede yaşıyoruz ya klasikler ürünler dışında hiçbir ürün yok ülkede 0 yağlı cheddar, pringles 0 kalori tatlı sosları vs. abd'de yaşamak vardı

### DH Body Builders ###

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım. setler arasında ağırlık değiştirmenin bir zararı var mı ? mesele 4 set yapıyorum ilk 2 set 30 kg diyelim. ikinci setin sonlarına doğru zorlanıyorum 30 kilodan 25'e çektim diyelim. bir zararı var mı ?

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: CoS43

2 haftadır p90x 1 haftadırda focus t 25 le birlikte çift antreman yapıyorum ama sadece 1 kilo verebildim
    1800 kalorilik besleniyorum arada beyaz ekmek yiyorum
    başkalarının sonuçları 1 haftada 2-3 kilo olunca motivasyonum bozuluyor nerde hata yapıyorum?

Haftada 3 kilo verirsen saf kas yakarsın. Kas yakmadığın için motivasyonun bozuluyosa ilginç bir yapın varmış.

(Demek istediğim haftada 1 kilonun üstüne çıkma). Aslına bakarsan bu bile çok yüksek bi rakam. Boy ve kilonu yazar mısın rica etsem.

1.75 boy 86 kilo

2 haftada 1 kilo olunca hevesim kaçıyor

Orijinalden alıntı: zanaydi

merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım. setler arasında ağırlık değiştirmenin bir zararı var mı ? mesele 4 set yapıyorum ilk 2 set 30 kg diyelim. ikinci setin sonlarına doğru zorlanıyorum 30 kilodan 25'e çektim diyelim. bir zararı var mı ?

Yok. Hatta yapmazsan problem; sakatlanabilirsin. 25'e çekince yine 30'da yaptığın kadar tekrar sayısı yapıyorsan problem yok demektir.

Ama misal ağırlık düşürdün normalde 8-10 yapıyorken 15-20 yapacak hale geliyorsan ağırlığı çok düşürmüşsün demektir arttırman gerekir.

Kolay gelsin.

aklımdakiler :
    1kg patates kızartması
    2x dr oetker pizza
    300gr kıyma-dürümx2
    tereyağlı nohut pilav 100er gram
    1x ton balıgı dürüm
    diet kola

4000 kalori hedefliyorum bakalım.carb ağırlıklı olacak proteine pek dikkat etmedim ama 150gr i geçiyor sanırım. var mı başka önerisi olan uzun zamandır yemeyip aklında sürekli olan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 16 Ağustos 2014; 0:01:55 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

yarın cheat day

aklımdakiler :
    1kg patates kızartması
    2x dr oetker pizza
    300gr kıyma-dürümx2
    tereyağlı nohut pilav 100er gram
    1x ton balıgı dürüm
    diet kola

4000 kalori hedefliyorum bakalım.carb ağırlıklı olacak proteine pek dikkat etmedim ama 150gr i geçiyor sanırım. var mı başka önerisi olan uzun zamandır yemeyip aklında sürekli olan :)

çok zevksizsin be olm

gir dominosa 365 gün kampanya var zaten göm 2 tane falan
    iskendersiz olmaz
    nohut pilavı cheatten sayma bile
    dürüme ok
    sonda da 1kg light carte dor yapıştır 500 kcal birşey değil
  • deadlift ve barfikste kavramada sıkıntı çekiyorum. eldiven taksam acaba tutuşum güçlenir mi? elim güçlensim istiyorum, güçleniyor da elbet. ancak deadliftte elimden kayıyor ağırlık yavaş yavaş. :D
    barfiks çeksem de demir de asılı da beklesem hooop ellerim çözülüyor. ne iş?

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

deadlift ve barfikste kavramada sıkıntı çekiyorum. eldiven taksam acaba tutuşum güçlenir mi? elim güçlensim istiyorum, güçleniyor da elbet. ancak deadliftte elimden kayıyor ağırlık yavaş yavaş. :D
    barfiks çeksem de demir de asılı da beklesem hooop ellerim çözülüyor. ne iş?

www.n11.com
    Fitness Eldiveni - Ağırlık Eldiveni - n11.com
    http://www.n11.com/adidas-12141-kaldirma-kayislari-P24075916

Daha ucuzu bulabilirsen al tabii. Ben eldiven kullanıyorum, memnunum ama kayış daha iyi olur diye düşünüyorum. Özellikle kavrama için daha iyi.
  • Sıcak kahve içmeye bünyem el vermedi. Biraz süt, biraz su, 3 tatlı kaşığı kahve, azıcık bal ve buzu shakera atıp salladım. İçimi kolay ve sert bir kahve oldu. Acısı geliyor kahvenin ama serin serin akıyor vallahi.
    Eğer deadliftte kullandığınız ağırlık 200-300 kilolarda değilse strap falan kullanmayın, bileğiniz güçsüz kalır. Kavrama gücünü arttırmak için "Farmer's Walk" müthiş bir egzersizdir, bilekleri uçurduğu gibi gelen olarak gücünüze de güç katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 16 Ağustos 2014; 20:43:23 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 17 Ağustos 2014; 11:14:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.