Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

1,5 ayımı tamamladım.Bu fotoğraf pek net çıkmadı göğüs,kollar,omuz felan hiç belli değil ama gözünüzün önünde en azından bir şey oluşsun diye koymak istedim.
    Yağ oranım hakkında hiçbir fikrim yok.Tahminimce %10dur.

Protein tozu kullanmıyorum şuan.
    1,5 ayda 3,5 kg aldım yaklaşık
    Boy:1,86
    Kilo:78

Sabah

4 yumurta beyazı
    1/3 lt yarım yağlı süt
    1/4 ekmek kaşarlı tost
    50 gr örgü peynir

Spor öncesi

1 paket makarna veya 2 tabak pirinç pilavı
    1 kase yoğurt

Spor esnasısnda
    1,5 lt su tüketiyorum

Spor sonrası

200-250 gr tavuk göğsü
    1/3 lt yarım yağlı süt

Akşam 6-7 gibi

O gün evde ne yemek piştiyse ondan yiyorum.Ekmek kullanmıyorum.
    1 kase yoğurt

Yatmadan önce

1/3 lt yarım yağlı süt
    25-50 gr arası peynir

### DH Body Builders ###

gece yatarken sütü yağsız içmeni tavsiye ederim ayrıca gelişmen güzel tebrikler

Teşekkür ederim :) ama sütteki yağın bi zararı olacağını düşünmüyorum

Şimdi elimde 200 TL var ve 2 seçeneğim var kendimce

1.olarak 5,435 kg Optimum Serious Mass almak
    2.olarak 2,2 kg Optimum Whey + 300 gr Creatine almak

Kilom ve beslenme programım ortada.Günde yaklaşık 100 gr protein zaten alıyorum doğal bir şekilde.Ama bi yandan spordan önceki yemek beni hayatımdan bezdiriyor yerken yoruluyorum.
    Sizce karbonhidrat mı yoksa whey+creatine mi almalıyım ?

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Beyler .okunuzu yiyim bi cevap verin ?

Fitnessda hep boyle bi yorgunluk oluyo ustumde gitmeden once ne yememi veya icmemi onerirsiniz ?

Ben genelde nesacafe,burn,yada portakal suyu icip gidiyorum ama olmuyor

Sorum havada kaldi ayrica eklicegim sorularda var butterfly yani kelebek makinesinde en fazla 25 kgyle calisiyorum o da 3x10 bu bolgemi daha fazla gucleniren neler var?

Birde kol kalinligi en hizli nasil artar su an 33-34 cm iyi kaslandi ama yag orani hala fazla bu kollari 40 cmye cikarmak ne kadar vakit alir ve puf noktalar nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: feelulive

:)

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Beyler proteın tozu almak ıcın 250-300 tl butcem var. Sanırrım optımumun 3 kg proteın tozları 170 tl cıvarlarında. Benım butceme gore alabılcegım en ıyı toz bumudur? Yoksa uzerıne bıraz daha koyup weıder mı alsam ?

Bu işin BMW'si Weider'dır.

quote:

Fitnessda hep boyle bi yorgunluk oluyo ustumde gitmeden once ne yememi veya icmemi onerirsiniz ?

Sorum havada kaldi ayrica eklicegim sorularda var butterfly yani kelebek makinesinde en fazla 25 kgyle calisiyorum o da 3x10 bu bolgemi daha fazla gucleniren neler var?

Birde kol kalinligi en hizli nasil artar su an 33-34 cm iyi kaslandi ama yag orani hala fazla bu kollari 40 cmye cikarmak ne kadar vakit alir ve puf noktalar nedir

Tricepsde agir gir sana tavsiyem bicepstede oyle yemegine dikkat et bol bol ye kisaca ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: feelulive

:)

### DH Body Builders ###

Beyler proteın tozu almak ıcın 250-300 tl butcem var. Sanırrım optımumun 3 kg proteın tozları 170 tl cıvarlarında. Benım butceme gore alabılcegım en ıyı toz bumudur? Yoksa uzerıne bıraz daha koyup weıder mı alsam ?

Optimum dünyada en çok tüketilen protein tozudur.Ayrıca 2010 du sanırım en iyi protein tozu seçildi.

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

quote:

Tricepsde agir gir sana tavsiyem bicepstede oyle yemegine dikkat et bol bol ye kisaca ;)

Diger sorulara cevap yok mu boyum 1.84 kilom 71 daha dogrusu oturtmaya calisiyorum 71e.bask tavsiyevar mi?
  • Beyler 6 ay olacak 7 gun sonra 2 ay cardio yapmistim yani 4 ay bb falan yaptim kilo verdikten sonra vucut yapmak daha mi zor ?
  • merhabalar biraz önce wider 2200 amino asit sipariş ettim ortalama 70 ve 90 kilo olan kişilerin antrenman öncesi kaç adet antrenman sonrası kaç adet kullandığını söylemenizdir. Ek olarak antrenmanın olmadığı dinlenme günlerinde kullanmama gerek var mıdır? ARkadaşla ortak aldık bölüşücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 12 Mart 2012; 20:10:41 >
    Intel Dual Core 2.8ghz, 3.5 GB Kingston Ram, 1.5 TB Western Digital Caviar Black HDD, Sapphire HD4650 1GB Ekran kartı, Sony Dvd Writer, 23'' Acer X233H Wide Screen Ekran, Datron RTA1030 Wireless Modem, Logitech X530 5.1 Ses Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

merhabalar biraz önce wider 2200 amino asit sipariş ettim ortalama 70 ve 90 kilo olan kişilerin antrenman öncesi kaç adet antrenman sonrası kaç adet kullandığını söylemenizdir. Ek olarak antrenmanın olmadığı dinlenme günlerinde kullanmama gerek var mıdır? ARkadaşla ortak aldık bölüşücez

Amino asit kullanıyosun yarışmayamı hazırlanıyorsunuz? Bence eğer daha yeni başlarındaysan böyle yarışmalara katılmıyacaksan amino asitin yanından geçme.

merhabalar biraz önce wider 2200 amino asit sipariş ettim ortalama 70 ve 90 kilo olan kişilerin antrenman öncesi kaç adet antrenman sonrası kaç adet kullandığını söylemenizdir. Ek olarak antrenmanın olmadığı dinlenme günlerinde kullanmama gerek var mıdır? ARkadaşla ortak aldık bölüşücez

70 kilo ant öncesi 3, sonrası 3 alabilir

90 kilo önce 5 sonra 5

tabi bu beslenmenize günlük aldığınız proteininize bağlı. yetersiz beslenme varsa arttırılabilir.

off günlerde kullanımı şart değil. beslenme iyise hiç gerek yok hem ekonomik açıdan, hemde böbreğin işlevselliği açısından iyi olur.

ama onlar önemli değil hacimim hızlansın, sentezim artsın, kaslarım daha çabuk onarılsın diyorsan yemeklerden sonra kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 12 Mart 2012; 21:22:40 >

Orijinalden alıntı: SAS

quote:

Amino asit kullanıyosun yarışmayamı hazırlanıyorsunuz? Bence eğer daha yeni başlarındaysan böyle yarışmalara katılmıyacaksan amino asitin yanından geçme.

yok tabii ki de yarışma değil ama daha önce gittim bıraktım gittim bıraktım düzenli gidemedim vaktim kayboldu gibi, bu sefer herşeyiyle eksıksız elımden geldıgınce gerek antrenman gerek beslenme gerek uyku gerekse protein/aminoasit ile daha düzgün eksiksiz hızlandırmak istiyorum.
    Intel Dual Core 2.8ghz, 3.5 GB Kingston Ram, 1.5 TB Western Digital Caviar Black HDD, Sapphire HD4650 1GB Ekran kartı, Sony Dvd Writer, 23'' Acer X233H Wide Screen Ekran, Datron RTA1030 Wireless Modem, Logitech X530 5.1 Ses Sistemi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAS

quote:

yok tabii ki de yarışma değil ama daha önce gittim bıraktım gittim bıraktım düzenli gidemedim vaktim kayboldu gibi, bu sefer herşeyiyle eksıksız elımden geldıgınce gerek antrenman gerek beslenme gerek uyku gerekse protein/aminoasit ile daha düzgün eksiksiz hızlandırmak istiyorum.

Eğer amino asite başlarsan öyle gidip gelmek olmaz vucudun zarar gorur. O yüzden diyorum sporu sürekli devam ettireceksen al yoksa alma.

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

Optimum dünyada en çok tüketilen protein tozudur.Ayrıca 2010 du sanırım en iyi protein tozu seçildi.

Bunlar reklam işleri hep,yoksa optimumum f/p olarak süper,ama ortada bir weider bir muscletech varken optimumun adı bile geçemez.Eğer her türlü parayı verebilirim diyorsa biri weider adamın dibidir.

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

70 kilo ant öncesi 3, sonrası 3 alabilir

90 kilo önce 5 sonra 5

tabi bu beslenmenize günlük aldığınız proteininize bağlı. yetersiz beslenme varsa arttırılabilir.

off günlerde kullanımı şart değil. beslenme iyise hiç gerek yok hem ekonomik açıdan, hemde böbreğin işlevselliği açısından iyi olur.

ama onlar önemli değil hacimim hızlansın, sentezim artsın, kaslarım daha çabuk onarılsın diyorsan yemeklerden sonra kullanabilirsin

teşekkürler off günlerde kullanmamak daha ıyı o zaman,
    antrenman günlerm 3 önce 3 sonra yaparım artık. teşekkürler bilgi için
  • beyler vücut yağ oranım 6.4% oldu. yarım kilo arttı toplam kilom. 1-2 kilo yağ verdim 1-2 kiloda kas aldım işte 500 gr arttı toplam ağırlığım. diyetisyen korktu bu kadar hızlı yağ vermeme birde vücudumda 4 kg yağ kalmış toplam dahada düşerse iç organalrım sıkıntıya girebilirmiş.. ama elimde olan bişey değil dedim yani normal çalışıyorum ben dedim yemeğimie yiyorum sağlıklı falan yani irademin dışında bişey bu dedim.. kendimi gayet iyi hissettiğimi falan söyledim gerek mental gerekse fiziki görünüş açısından.. diyetisyen hanım ise daha fazla yağ verme diyor fakat elimde değil diyorum durduk yere spordan kopamam ben daha kas kütlesi kazanacam dedim

ama sanmıyorum ki kötü bişey olsun.. direkt doğal yaptım herşeyi.. dünyada kim ölmüş ki hap ve toz kullanmadan dengeli beslenip spor yaparak ?

hedefim 70 kilo beyler

yarın başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 12 Mart 2012; 22:39:26 >

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.