Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

ARKADAŞLAR Lütfen MESAJIMI önemserseniz sevinirim... Öncelikle 6 aydır body building yapmaktayım (6 abs olarak karsılıgınıda aldım :) İyi bi marka proteinim var fakat şimdi asıl ihtiyacım olan GÜÇ ve PERFORMANS attırıcı ilaç TAVSİYELERİNİZ benim için çok önemli
    bunun öncesinde bi kaç arkadaşımızın önerdiği Hard Line markasının üstelik 2 farklı ürününü kullandım fakat istediğim sonuca ulaşamadım... Dediğim gibi önerebileceğiniz iyi bir GÜÇ ve PERFORMANS ürünü varsa önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Benim arkadaşım kullanıyor. Adını unuttum sorarım. Hem amino hem o (patlayıcı diyoruz biz ) tozu kullanıyor. Performans artışı veriyor. daha enerjik hissettiğini söylemişti.

Hocam öğrenirsen çok makbule geçer pm atarsın umarım fos cıkmaz

guc ve performans artısı icn pre workout supplementlerini kullanman lazm bu klasmanda en ii 2 urun BSN No xplode ve jack3d dir
    2 urunde de performans artırmak icn bol miktarda kafein bulunr bnun dısında kreatin monohidrat ve damar genisletmek icn L-arginin vardır.
    Eger enerjiden yerimde duramiym ellerim karıncalansın artık enerjiden diyosan No xplode onerirm. jack3d de cok iyidr ama no xplode baska kesnlkle baska bi sey
    Yanlız pre workout supplementleri hakkında bilmen gereken en onemli sey bunlar bagımlılık yaparlar bi sure sonra bunları kullanmadan iyi antreman cıkaramaz hale gelirsin o yuzdn vucudunu alstırmadan kullanman lazm
    mesela 3 hafta kullanp 1 hafta bırakmak gbi.

6 ay icin bu ürünler erken suan senin en iyi enerji artiricin ant oncesi karb olmali

Hocam ben amatör küme futbolcusu gibi hocanın verdiği 5 kg ile basla 2.5 kg ile başla işinde değilim evimdede tüm aletlerden var ( küreğinden tut barfiks aletine kadar ) umarım anlamıssındır beni...

Orijinalden alıntı: cdnm47

quote:

ARKADAŞLAR Lütfen MESAJIMI önemserseniz sevinirim... Öncelikle 6 aydır body building yapmaktayım (6 abs olarak karsılıgınıda aldım :) İyi bi marka proteinim var fakat şimdi asıl ihtiyacım olan GÜÇ ve PERFORMANS attırıcı ilaç TAVSİYELERİNİZ benim için çok önemli
    bunun öncesinde bi kaç arkadaşımızın önerdiği Hard Line markasının üstelik 2 farklı ürününü kullandım fakat istediğim sonuca ulaşamadım... Dediğim gibi önerebileceğiniz iyi bir GÜÇ ve PERFORMANS ürünü varsa önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

6 abs var demişsin o zaman vücudunun yağ oranı düşüktür o yüzden tavsiye etmiyorum ama bir araştır L-carnitin yağ yakıcılar iyi enerji sağlıyor.

Onu ilk başlarda kullandım gerçekten işe yaradı fakat yağ oranım cok olmadıgından bitince bıraktım yararlı yaglarıda yakabiliyormuş :)

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

eveeeet. gene başlamayı düşünüyorum bırakalı 3.5 ay oldu . tam bişiler olucakken bıraktım iyi beslenemedim , spor salonu uzaktı falan .. Arkadaşlar sorularım var şimdi . Prolab N-LARGE 2 kullanmıştım 1.5 aydan sonra kilo alamadım. akabinde buda motivasyon düşüklüğüne yol açtı çünkü para vermiştim zamanımı ayırmıştım olmadı . tabiki iyi bi beslenmeyle ek besin kullanmak gerekiyor ama elimden geldiğince düzenli yiyip makarna-pilav-yogurt-tavuk-tonbalık yemeye çalıştım. 1 kg bile alamamak canımı sıkmıştı sonrada bıraktım zaten.

1-2 haftaya yazılıcam salona . şuan kilom 64 boy 1.82 3.5 ay yaptığım spor tabiki bu bıraktığım sürede başlar başlamaz öyle olamam ama bana bi yararı olurmu? geçmişte yaptığım için.bu 3.5 ay önce yaptığım düzenli spor son gittiğim zamanlar en son piramit yapıyordum ağır çalışıyordum artık ama işte..

parazit testi yaptır. kilo alamamanın sebebi genetik değildir. ya hastalık var yada az yiyorsun.

Kas Gelişiminde felan Sorun olur mu

Orijinalden alıntı: Crash47

Beyler antremandan önce ya da sonra masturbasyon yapsak sorun olur mu ? Ya da antremandan önce ya da sonra kac saat aralıklarında yapmalıyız.

Kas Gelişiminde felan Sorun olur mu

antremandan önce hangi mantıkla yapacaksın anlamadım dogrusu.

6 saat önce 6 saat sonra diye biliyorum.

Aslında yağ yakmak için ekmeği kesip, sabah akşam 1 er saat hızlı tempo yürüyüş deneyebilirsin 1 haftada sonuç vermeye başlar. Ama istikrar çok önemli.. bol salata protein ağırlıklı beslenirsin unutma ekmek hiç yok..

Ben doktor falan değilim kendim bu şekilde zayıfladım..

İdeal kiloya gelincede ağırlıkları eline alıp, düzenli beslenmeye geçebilirsin. Tabi yağdan uzak durmalısın , yağsız yemeklerde iğrenç oluyor senin iradene kalmış.. pilavda vs. sıfır yağ... biliyorsun bu sporda yenenler klasik yazmama gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 13 Mart 2012; 19:27:14 >

Psn: Galifianakiss
  • ARKADAŞLAR :) :) Şimdi bu iki üründen hangisi daha iyidir hangisi PERFORMANS ve GÜÇ artışını iyi bi şekilde sağlar ?

BSN NoXplode AVPT 50 servis/2.25 lbs => Bunun için nefes darlıgı olabileceğini söylüyorlar ama dogrulugu varmıdır ? zaten antreman öncesi 1 tane alıcam...

ve 2. ürün Bu MUSCLETECH in Proteininde kullanmaktayım tavsiyede ederim.

Muscletech Nutrition Nano Vapor Hardcore Pro Series 2.4 LBS

Evet arkadaşlar kullananlar varsa yorumlarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaslar yag oranim yuzde 14.7 cikti ben 17-18 bekliyodum guzel oldu bu :) simdi tek sorum su en kral diyetle 2 ayda yuzde 10 un altina indirebilirmiyim

En kral diyet dedigin sadece su ve salatadir ama bunun yanindada iyi bi kosu cardiosu yapman lazim indirirsin bizim fitnessda yarismacilar var sirf cardiolari 3 saat suruyo yarismaya iki hafta kala 4 kilo yag yaktilar %7 den %3 e dusurdu adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Arkadaslar yag oranim yuzde 14.7 cikti ben 17-18 bekliyodum guzel oldu bu :) simdi tek sorum su en kral diyetle 2 ayda yuzde 10 un altina indirebilirmiyim

En kral diyet dedigin sadece su ve salatadir ama bunun yanindada iyi bi kosu cardiosu yapman lazim indirirsin bizim fitnessda yarismacilar var sirf cardiolari 3 saat suruyo yarismaya iki hafta kala 4 kilo yag yaktilar %7 den %3 e dusurdu adam.

O diyetle kas erir bence

quote:

abartmışsın. nerden duydun bilmiyorum ama hepsi yanlış.

Orijinalden alıntı: minimalist

@Yonto123

Aslında yağ yakmak için ekmeği kesip, sabah akşam 1 er saat hızlı tempo yürüyüş deneyebilirsin 1 haftada sonuç vermeye başlar. Ama istikrar çok önemli.. bol salata protein ağırlıklı beslenirsin unutma ekmek hiç yok..

Ben doktor falan değilim kendim bu şekilde zayıfladım..

İdeal kiloya gelincede ağırlıkları eline alıp, düzenli beslenmeye geçebilirsin. Tabi yağdan uzak durmalısın , yağsız yemeklerde iğrenç oluyor senin iradene kalmış.. pilavda vs. sıfır yağ... biliyorsun bu sporda yenenler klasik yazmama gerek yok..

Ben zaten 30 kilo verdim ,yuzde 14 yag var onu vericem iste

quote:

Alıntıları Göster
    neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 13 Mart 2012; 19:25:33 >
  • @Yonto123

En zor kısıma gelmişsin , artık yoğun koşu cardio programı yapman lazım..
    @Killer_Elite: olabilir mümkündür de nasıl.. adam var obez 2 haftada %4 yağ verebilir sıkı diyetle ama adam var %12 2 haftada **çı yırtsa veremez kesin kilo verdirici hap falan kullanmıştır derim.

tamam abartmış olabilirim ama 2 haftada %4 yağ yakma kısmı tamamen gerçek

%4 gerçektir elbette 3 saat koşuyor ama %4 olduğu kadarda o miktarda kas kaybetmiştir bundan emin olabilirsin.

burda amaç emek verip çalıştırdığımız hacim yaptığımız kasları minimum kayıpla yağları atmaktır. bu zaman isteyen bir iş.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.